Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Harakiri á lá TF
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Egyetlen ember létezett a Túlélők Földje történelmében, akinek sikerült végrehajtania egy ÖNGY parancsot magán. A parancs valójában nem létezik, de akkor, valamikor rég, a parancs eredetisége miatt a Beholder alkalmazottak úgy döntöttek, egyedi szöveggel kedveskednek a kérdéses UL megírójának." - a Túlélők Földje legendás eseményeinek egyike
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Igen a frissbontott esetében kicsit más szemszögből kellene megközelíteni.Sokkal több interjút kellene készíteni, venni a tömeget, a bontogatást, magát az eseményt.Nem első sorban a verseny közvetítés lenne a cél szerintem,de időnként azt is adnám a csatornán(max 50%ban). Ebből egy jó reklám anyagot is lehetne utána készíteni, megvágva.
Nem szabad veszni hagyni a belefeccölt energiát.Ütni kell a vasat amég meleg és támogatni a srácokat a lehető legtöbb erőforrással, hogy leheseen előrelépni és nem hátra kettőt...
Az meg , hogy törekedtek rá, hogy legyen első asztalról videó annak fényében, hogy a csatornán az utolsó videó 11 hónappal ezelőtti az engem nem fog meggyőzni arról, hogy ez nem lesz elfelejtve ugyanúgy mint ezen videótartalmak karbantartása.... Kérlek ne vedd félválról és ha már szinte az öledbe hullik a lehetőség akkor élj vele legalább.
 
Ha nem is bontott vagy draft versenyekről (bár ezek is kifejezetten izgalmasak lennenek), de az egyéb versenyek profi első asztalárol igazán értékes lenne a közösségnek, ha közvetítés lenne. Egy kezdő játékos ezekből rengeteget tudna tanulni.
 
A bontott versenyen mondjuk pont nem látom ennek szükségét, mivel oda tényleg mindenki eljön, aki él és mozog... Ha van időm végignézni az élő adást, akkor akár játszhatok is

A Nemzeti viszont tényleg egy korlátozott verseny, sokan ha akarnak se tudnak részt venni rajta, ott azért is nagyon jó ez.

Egyébként ha nem is tudjuk megoldani, hogy minden versenyt az elejétől a végig közvetitsünk élőben, azért arra törekszünk, hogy a döntőről készüljön feliratozott, kommentátoros videó, mint ahogy az elmúlt években is.
 
Bízok benne, hogy a kiadó belátja mekkora szükség lenne az online tartalmak bővítésére és nem akar a jövő nemzetiig várni, hogy a most elindult folyamatot hátha 1 év múlva is szívesen elvállalja valaki. Folytonosságra van szükség mert elsikkad az egész. Ennél jobb és költséghatékonyabb reklámfelület nem hiszem hogy van jelenleg. Következő hatalmas ziccer lehetőség ráadásul itt van a nyakunkon.A frissbontott versenyen rengetegen vannak mindig és hatalmas élvezettel bontják ez emberek az új lapokat. Nagyon jó anyagot lehetne belőle készíteni és sokaknak meghozhatná a kedvét akár az (újra)kezdésre.
 
Szintén nagyon örülnék ha lenne ennek folytatása akár csak a beholderes versenyeken, akár több nagyobb versenyen.
Nyilván az nagy mértékben múlik a kiadón is, hogy korrekt módon legyen díjazva az ebbe fektetett munka, illetve, hogy a szükséges felszerelést ne az ezt bevállaló játékosoknak kelljen biztosítani hosszú távon.
 
Miképp tudjuk? Mármint a kiadó első sorban...remélem....
Többedszerre is hatalmas köszönet nektek ezért!
 
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy engem nem vonzott ez a projekt. Nagyon jó volt, s azt gondolom, hogy sem én, sem Patrik nem leszünk akadálya a folytatásnak.

Hozzáteszem: ehhez cuccokat kell még venni. Többek közt mikroportot, hogy halljuk a versenyzőket, illetve keverőpultot, meg még egy rakat egyéb dolgot. Meg ugye ezzel a felszereléssel autózni kell, s 400 km nem ingyen van.

Ezeket a kérdéseket áttekintjük, s megnézzük a lehetőségeket miképpen tudjuk megfinanszírozni az egészet.

Köszi amúgy a rengeteg pozitív visszajelzést! Elfáradtunk, de öröm volt látni az arcokat és tapasztalni a felénk irányuló pozitív reakciókat! Ezért megérte!
 
Én is bízom benne, hogy minimum a Nemzeti Bajnokságokon megoldott lesz. Innen is köszönet érte mindenkinek, aki részt vett a megvalósításában!

Ha jövőre is marad a helyszín, akkor én nagyon örülnék neki, ha a havi versenyeken is lenne közvetítés.
 
Csatlakozom az előttem szólóhoz, óriási hála a kommentátorjainknak, hogy lehetővé tették a Nemzeti Bajnokság közvetítését!

Emögött rengeteg munka van, nem tudom megígérni, hogy lesz kapacitás arra, hogy minden egyes versenyről hasonló közvetítés legyen, de remélem, hogy a Nemzeti Bajnokságokon ettől kezdve ez már egy állandó extra tud lenni.
 
Sziasztok!

Először is szerintem az egész közösség nevében hatalmas köszönetet mondhatok Patriknak, Robinak és Hádinak azért, amit letettek az elmúlt három napban az asztalra, valószínűleg elképzelni sem tudjuk azt a munkát amit véghez vittek ahhoz, hogy az élőzés létrejöhessen, pláne ilyen színvonalon. Szerintem a legtöbbünknek egy igazi élmény volt a meccseket ilyen profi kommentárral követni, ezért nagyon hálás vagyok.

Nem szeretnék telhetetlennek tűnni, de én nagyon örülnék, ha az elmúlt három napi, kommentáros közvetítés nem egy kivétel lenne, hanem egy új irány kezdete. Nagyon örülnék, ha a nagyobb versenyeken (Behós, Eldüen, kiemelt, stb.) ez a jövőben jelen lehetne.

Nyilván ez alapvetően két dologtól függ. Egyrészt attól, hogy azoknak, akik a közvetítéshez és a HKK-hoz ennyire értenek, lenne-e kedvük, kapacitásuk és hajlandóságuk ezt több versenyen véghez vinni, másrészt attól, hogy a Beholder partner szeretne-e lenni ebben a kérdésben, tudná-e és akarná-e biztosítani a szükséges feltételeket a srácoknak (ahogy ezt tette az elmúlt három napban).

Úgy gondolom, hogy ha a kommentáros közvetítés (nem feltétlenül élőzés keretében, akár utólagos felmondással is) többé-kevésbé állandó jelleggel realizálódhatna a nagyobb versenyeken, az rengeteget hozzátenne a közösséghez, javítaná a játékkedvet, új játékosokat vonzana be, a meglévő kezdőket tovább tartaná bent, így ennél jobb reklámot én nem tudok elképzelni a játéknak.

Persze abszolút laikusként valószínűleg el sem tudom képzelni, hogy a srácok mennyi munkája állt emögött a három nap mögött, nem tudom, ez teljesíthető-e gyakrabban, vagy akár csak évi szinten a nemzeti közvetítésével, de ha igen, az hatalmas potenciált jelent a játékosközösség növelése és fejlesztése szempontjából.

Van esetleg arra lehetőség, hogy több nagyobb versenyen az elmúlt három napi közvetítéshez hasonló, kifogástalan, kommentáros közvetítésekre sor kerülhessen? Nyitott erre a kiadó?

Ui.: természetesen hatalmas gratula minden helyezettnek
 
Igen megy , csak nem tudok anélkül hozzászólni a chat falon.
 
Böngészőben csak katt a linkre és megy.
 
Nem ismerem a twitch-et. Regisztráció nélkül is tudom majd nézni?
 
Respect az erőfeszítéseitekért, és minden kártyás nevében köszi a közvetítéseket!
 
Nagyon köszi srácok!!!! Szèpen lassan belèpünk a 21 században.
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.