Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Ifjú hősök
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
"A győzelem a mienk! Kőkést elő, a sárkányfogakat magunkkal visszük! Aztán már csak azt kellene eldönteni, a szörnyeteg melyik testrészét tűzzük övünkre a hősiességünk szimbolikus trófeájaként." - átlagos gondolatok egy életében először sárkányt ölt fiatal szájából
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (22)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Lapötletek (64957)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Mindig a démonkapun állok... A kariszámokat megadtam már (1013, 1016, 1035), mindhárman ott várnak... És nagyon köszönöm!

Galadriel, ha összeszedem a saját három kék kulcsomat, a következő kettőt félreteszem neked, ha kell...,
 
Nem kell semmi, csak mondd+, hogy holnap 12-14 között hol és kinek adjam át.
 
Sziasztok

Lassan meg lesz a térkép és jól jönnének azok a kulcsok, ezért kedves ember, törpe és félóriás barátaim kérlek benneteket ajándékozzatok meg minket két kulccsal, ha módotokban áll.

Persze köszönet a gnómoknak, amiért Ők már voltak olyan kedvesek

Jó kapuzárást Galadriel 1563 Celeborn 1564
 
Ha kell, kapsz érte feketét, vagy egyéb tárgyakat...
 
Nálam van 1 piros kulcs.
 
Kérnék egy vagy több segítő szándékú törpe, és félóriás karaktert, hogy összesen három-három kulccsal szánjanak meg... Kariszámok:
Awenhai Siardion: 1013
Liandor Siardion: 1016
Myra dorDaeron 1035
Köszönöm!
 
Sziasztok!!

VAlóban megkapod kilencedik szinten, azonban szerintem nem kell hozzá barkácsolás. Annélkül is össze lehet rakni a tárgykészítéssel, bár az elején ???-nek veszi, de a következő alkalommal már kiírja.
Jó mozaikolást
Tündék
 
Kilencedik szinten mar megvan... ;)
 
ha utod a demonkapuban levo szornyeket, akkor ket, az altalanostol eltero tipusu kincsre lehetsz figyelmes. Egyik a terkep, masik a valamilyen szinu kulcs. A terkepdarabokbol osze lehet rakni egy nagyot. Ehhez a barkacsolas szaki kell. Namost ot kicsibol lesz egy nagyterkep, ot nagybol pedig egy teljes. Ekkor megkapod, hogy hol talalod magat a labit. Oda bemesz es kiutsz mindent. Ezzel csak az a baj, hogy ajtok alljak utadat, amiket csak a kulcsokkal lehet kinyitni. Csakhogy mindeen fajnak kulon kulon mas szinu kulcsai vannak ergo cserelgetned kell ezeket masokkal. Ha megvan minden faj kulcsa, akkor "jo esellyel" vegig tudsz menni ezen a ravasz labin! Ha sikerult, akkor zartal egyet a demonkapun. A problema megoldasahoz x darab zaras kell meg, ezt sajnos en nem tudom.

Sokat javit a hatekonysagon, ha feljottok estenkent a chat-re, ahol folyik az elet, és avatott "szakemberek" segitenek mindenkinek ugyes bajos dolgaiban.

Aquilia Valenorn
 
Na akkor egy kis összefoglaló a démonkapu(k)ról.

Armington mellett két mező lávatóvá változott és agy kisebb démonkapu is nyílt. A kapuban, illetve annak környékén ólálkodó démonokat leölve térképdarabkákat lehet szerezni. Ha összejön a megfelelő mennyiség (25 különböző darab) akkor össze lehet rakni a teljes térképet. Ez egy démonlabit ábrázol, ami pár lépésre keletre van a várostól. A labi ajtajait azonban csak kulcsokkal lehet kinyitni. Ezeket a kulcsokat a démonkapuban lehet megszerezni, de minden faj csak egy féle színű kulcsot találhat. Ezért kell csereberélni a többi játékossal, hogy mind az 5 különböző kulcs meglegyen. Ha megvan az 5 kulcs, végig lehet menni a labin, ahol egy amulettet találunk. Az amulettet a démonkapu mezején használva kicsit zári tudunk a kapun. Ha elég sokan végigcsinálják a ceremóniát, akkor bezárul a kapu. Állitólag, ha nem leszünk elég gyorsak, a lávató terjedni fog, veszélyeztetve Armingtont.
A kocsma híresztelései szerint hamarosan a 3-ik zónában is nyílni fog egy kapu.
Mindenki döntse el magában, hogy a jövőben igénybe akarja e majd venni a városok szolgáltatásait, vagy sem. Ha igen, akkor illendő részt venni a kapuk bezárásában.
 
Már a kérdések téma alatt is feltettem ezt a kérdést, de lehet, hogy itt hamarabb kapok rá választ, miszerint ez az egész démonkapusdi, térképesdi és kulcsosdi miről szól?

Ha leírná valaki, azt megköszönném, mert jelenleg elég értetlenül állok a dolog előtt és a témában érkező hozzászólások is csak részben oszlatják a ködöt.

Üdv.

Magnus D.
 
Az remek, bejelentkezem háromért... elvileg tudok most adni egy sárgát, később egy feketét, és egy pirosat (ha az az embereké...).
 
Kék démonkulcsot adok más színűekért FOLCUS(1187)
Nem mozdulok a kisebb démonkapuról.
Segítsünk egymásnak gyerekek!
 
Na ja, a hoherbard klassz... az a cucc letettette velem a lovagi pallosom.

Aquilia Valenorn
 
Vágó: Hóhérbárd...
 
???

Durmittőr, kobold stiletto, vámpírvadász lándzsa, vámpírvadász tőr, quwarg mágustőr... Nem olyan rossz a szúró leosztás.

Vágóból: dimion kard, elkaid vagy ork korbács, armingtoni acélkard , mandibla penge van annyi mint a szemét, adom is el őket szépen.
 
Meglehet, hogy a boltos azért nem ad jó szúrófegyvert, mert sokan szeretik... Nekem viszont jobbféle (értsd: mágikus) vágófegyverek ritkán esnek... reménykedni kell... :-)
 
Sziasztok!

Torpe kalandozotarsaim valaki lepjen mar meg egy zold demonkulccsal please!Mar csak az hianyzik a kapuzarashoz(cserebe tudok adni sarga kulcsot)
A demonkapuban ulok mar 3-om napja Xermon 1171
 
Erted tettem Galadriel!!)

Xermon
 
Sziasztok!!!!

Úgy tűnik nem jártunk sikerrel, pedig a kedvenc boltosunknak is lehetne annyi esze, hogy a forgalma is visszatérne, ha a démonok elvonulnának és az élet visszatérne Armingtonba.. Na jó, hiába ragozzuk, ez most nem sikerült, ne próbálozzatok Ti is, viszont köszönet XERMON-nak, hogy azért volt olyan kedves és megpróbálta.
Azért ne adjuk fel, további jó küzdelmet és kapuzárást

Galadriel és Celeborn
 
Szia!

Ez nagyon jó 5 let!!Szerintem még senki nem gondolt rá pedig milyen egyszerű)Most adtam el 14!! különböző darabot ugyhogy be a boltba kalandozótársaim remélem sokan szerencsével jártok!

Xermon
 
Sziasztok!!!

Talán nem véletlen, hogy nem lehet, átadni a térképdarabkákat, és igazából nem tudom hogyan működik, de mi lenne, ha azokat a térképdarabkákat, amikből több van, azt a boltban, a bolton keresztül adnánk át egymásnak. Nem tudom, igazából csak egy ötlet, talán sikerülhet.
További jó vadászatot és szóljatok csak továbbra is, ha kell fekete kulcs, vagy bármi más
Jó kapuzárást, a tündék, Galadriel és Celeborn
 
Hi!

Megvan a Demonterkep,hol van a labirintus?Azaz hogy kell hasznalni a terkepet?
Ha van felesleges kulcsotok szivesen vennem ha kapnek(sargam van azt tudok adni cserebe)

1171 Xermon a demonkapun ulok..........
 
üdv!

Nincs valakinek egy zöld démonkulcsa? Már csak az hiányzik.
Töhötöm (1133) a démonkapunál várja a segítséget, plíz.

Köszi:
Töhötöm
 
Sziasztok!!!!

Ha jól láttam harmincszor kell még elvégezni a szertartást, bár remélhetőleg már azóta csökkent a szám.
Több mint valószínü, hogy én csak a kulcsokkal tudok majd hozzájárulni a művelethez, de azért serényen gyűjtöm a térképrevalót is.
Mindazonáltal megéri, hiszen elég sok tárgyat dobál a barlang, nagy mennyiségben, főleg nyílvesszőket, amiért jó pénzt lehet kapni, úgyhogy megéri. Ráadásul 10 percenként lehet belépni, Mindenkinek, szóval nem 10 percenként egyvalaki. Tapasztalatban viszont nemigazán éri meg, legalábbis nekem, bár azért nem panaszkodom.
Azt viszont nem értem, hogy a főszörny miért olyan nehéz ellenfél számomra. Szinte meg sem tudom sebezni hat hét kör alatt, míg a többi főszörny max három kör alatt elhalálozik. Pedig az elmondások alapján 85 TP, míg a többi...
Fájdalom, de gondolom a Hóhérnál van a legtöbb térképdarab és gondolom a legritkább is, úgyhogy maradok annál, hogy adogatom a fekete kulcsokat, aztán hátha valahogy összejön egy térképrevaló és hozzájárulhatok a bezáráshoz.
Addig is, akinek tudok, segítek akár Istenkomponensekben, ha módomban áll, csak írjon a fórumba, vagy ha ott vagytok, akkor a nekünk
Legyetek jók és zárjuk le végre a kaput, had költözzenek vissza a városlakók
Galadriel és Celeborn
 
Több egyforma kulcs is lehet nálad, nem kell rögtön az elsőt elcserélni, többet is lehet találni. Volt, hogy 5 zöld kulcs volt nálam.

Az esti cseteléseket, illetve a napközbenieket, az irc-n találod.
irc.tolna.net vagy irc.datatrans.hu
a csatorna pedig #kf
irc progit pedig a mirc.com-ról tudsz letölteni, ha nem lenne
 
Hali!

Tudna valaki segíteni, hogy hol is találhatom azt a bizonyos esti nagy csetelést?

Köszi!
Elfmage
 
Az elfek kulcsai kifejezetten keresettek, szerintem csereberelj, tárt karokkal várnak... cseten este nagy az elet!
 
Sziasztok!!!

Cáfoljatok meg, ha ostobaság, de úgy vettem észre a démonkulcsok gyűjtésekor, hogy egyszerrre csak egyetlen kulcs lehet nálunk egy fajtából. Vagyis ha van egy, akkor többet nem találunk.
Nem vagyok biztos benne, de talán lehet valóságalapja, ezért mostantól minden kulcsot amit találok automatikusan adom át, mégha tévednék is, most mit kezdenék olyan sok kulccsal.

Jó kapuzárást: Celeborn és Galadriel
 
mar 16db kulonbozo ,de nagyot meg mindig nem tudok kesziteni..........
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Infók | Csere-bere | Fejlesztési ötletek | Bugok | Segítség kezdôknek | Labirintusok | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.