Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Dezintegráció
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
"He-he! Csak nem porrá omlott a kis barátod? Siess összeszedni a hamut, mielőtt még elfújja a szél!" - Urgod gonoszkodásaiból
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Szerintem ott is hibádzik, hogy a behó egy darab tűzmadarat sem adott el senkinek több ezer forintért...
 
Ez ott hibádzik, hogy otthon nyugodtan játszhatsz még vele. Míg a lebutított telefon a példádban mindenhol buta.
 
Nem a nerf miatt. a Ban miatt. Nerfel is veszíthet értéket igaz de nem konvergál majd a 0val.
Szerinted miért nem ment el?
na..
 
És?
Kell?
 
Azt hittem a védekezéses kánterek de jolvan ne menjünk bele nem erőltetem te csak jatsz a kyorgal továbbra is. Majd leesik X verseny után ugylátszik nálad csak így működik. meg kell tapasztalni amugy nem sikerul Én meg fixen kivettem
 
A játékos azzal köszöni meg a minöséget a behónak hogy megveszi a portékáját,mert szerintem egyáltalán nem kötelességem vásárolni tölük!Semilyen törvény nem kötelez rá!De hát úgy látom van aki ezt nem érti.(De a "popónyalit"annál inkább...)Amig nekem nem tetszenek a cég játékai addig engem ne is várjon a kasszájánál...Ennyi.
 
Szerintem nagyon jol eltalalt a nerf/bann csomag, egyet ertek azzal is,hogy ezek utan a mezohoz,epikusokhoz nem lett nyulva. Szerintem nagyon jo dontesek szulettek
 
Erre akartam célozni. Ha meg amúgy is gitt a pakliba,akkor megspóroltam a jó lapokat. A Kyorg eddig is dísz volt a mezőben.
 
"nemes gesztus" úgy gondolom a pénzedért alap, hogy nem egy használt/sérült állapotban lévő terméket kapsz újként. A minimum valamilyen féle csere/kárpótlás ha ez a hiba jelentkezik.
És csak a példa kedvéért
Amúgy ha egy telefon gyártó elad X telefont majd letiltja/butítja őket mert valamiért nem jó. utána kompenzája az ügyfelét
(lásd pl samsung vagy akármiylen gyártó/cég visszahívásos cseréje akármit lehetne példának említeni). Ezt csak itt magyarországon merik megtenni, hogy eladnak neked valamit aztán használhatatlanná teszik majd sajnálkoznak, hogy így jártál. Persze a korsó is csak addig jár a kútra...
Amíg pár száz forintos lapról van szó az ember legyint, hogy rendben azt még le lehet tolni az emberek torkán.
Az is nyilvánvaló, hogy a lappal kezdeni kell valamit sőőőt így nem maradhat de ez erős túlkapás egy ilyen értékkű lapnál. Példának okáért az orzag bilincset tudom felhgozni, hogy azt pl jól megoldották. 2 dologhoz is hozzá lett nyúlva a lapon de mégsem lett kivágva.
Az utolsó mondatodra meg azt tudom reagálni, hogy a kiadónak amúgy darab-darab nekik pont annyiba került az egyik ritkát legyártatni mint a másikat. Ilyen alapon nekik pont mindegy kellene, hogy legyen.
 
kiveszel kettőt, oszt kész
 
Lehet. De ha mondjuk te mezőznél,én meg járjas óriás,egy pilont biztos rádraknék első körömben,ha kezdhetek. És akkor bizony a kyorg zavarna legjobban a paklidból.
 
egy ilyen vagy ehhez hasonló lapot mondjuk én is szívesen látnék a tesztlistán

ha látnám a tesztlistát
 
A lapcsere csak egy ötlet, én pl. nem cserélem be, mert gyűjtő is vagyok, így nekem kell a három. Lehetőleg foil. (apropó - keresek még 2 foilt belőle )

Pár opció, ami eszembe jut ehhez: újszerű, bontott állapot (ha vigyáz rá valaki, akkor 8 verseny után is ilyen), nem lehet sérült.
Visszacsere nincs.
Az egyébként nagyon szépen működött, hogy a sérült törötten bontott foil lap cserélve lett, nemes gesztus és díjazom. (akkor is annak tartom, ha bárki azt mondaná erre vagy azt várná el, hogy ez alap)

Egyébként a HS-ben ez van, hogy teljes áron be lehet törni a tiltott legendary-t és gyakorlatilag bármi más legendary-t választhat a játékos, persze itt nagyon könnyen vannak, mert virtuális az egész. Itt azért ez körülményesebb, készlet kell hozzá, stb..., de néhány játékos ezt nagyon becsülné szerintem.

A visszaélésre nincs túl jó megoldás, hogy valaki vesz olcsón 10-et és becseréli a legdrágább lapra. Szóval az is megérthető, ha emiatt nem járható út.
 
Egy dolgot még eltudok erre képzelni (3v1 mana) laphátrány nélküli körszakitas ami esetleg idézésel jon ha nem kezdtél nyilvan ingyen jöjjön. Kb hasonlo mint az időtorony de ebből sajnos nincs tobb a hkk ba. Tud még vmit és 'nehezebb' is megfogni.

1vp idézés, körtszakit kompenzaciora lerak egy időlassitot. Kb ilyesmi lapra gondoltam.
 
Csak hogy legyen ilyen is. Én a magam részéről elégedett vagyok a nerfekkel, tiltásokkal. Amivel esetleg nem értek egyet, annak metára való hatását meg kíváncsian várom. Ideje volt már felkavarni az álló vizet, szóval összességében kösz.

Azt meg aki 15k körül szerezte be egy ritka lap playsettjét hogy inkorrekt előnybe jusson (mert tény, hogy inkorrekt volt a lap) nem igazán tudom sajnálni.
 
Attol mert nem lesz kyorg ugyan ugy bent figyelnek a védekezés kanterek is.Nem akarsz te megindult. Ha meg még lesznek olyan okosak akik igy is játszanak vele és tegyük fel nem látod mert nem mezőzik plusz egy ok hogy lepasszoljak az első kort.De hajrá kyorgozzal csak tovább de hogy ingyen nem fog ezek után jonni abba biztos vagyok a hendiala trukk meg hasonlók amik idézésel jönnek 100x jobbak lesznek ez is tuti.
 
De jó kis játék lehetne ez a hkk megfelelő számú (értsd jó sok) játékossal. Nerfek és tiltasok nélkül. Na mindegy.....
 
Mert a kyorg még mindig vízió és még mindig tud VP-t termelni,ha úgy van. És még mindig el tudja dönteni két kontroll meccsét,akár védekezik,akár nem. És amúgy ez egy önszabályozó folyamat lesz: mivel mindenki így van vele,hogy nem használják már ezeket a lapokat az emberek,így elkezdenek első körben terülni,ami miatt mégis be fognak férni a védekezések,ami miatt lehet nem indulnak meg és így tovább. Ráadásul a mezőt ha nem pörgik le az emberek az első körükben,lehet a mező fogja őket az első körében,így all-in jelleggel simán lvan rá esély,hogy rámennek továbbra is arra,hogy inkább kiveszik a deckből a kyorgot és megpróbálnak ők terülni. Lehet (és nem is feltétlenül kell),hogy nem egyezik a véleményünk,de én jelenleg ezt gondolom. Nem mondom,hogy nem lesz szitu,amikor szarul fog jönni a kyorg,de azt azért nem gondolnám,hogy ezek a szituk lesznek többségben.
 
Ez a kompenzálás felmerült SFnél is beszélgetés szinten, de soha nem valósult meg.
 
Hendiala trükköt akartam írni mellékesen
 
+1, szerintem a homok bent fog maradni a játékban ugyan (de nem úgy hogy bedobálja bárki random 48-49-50. lapként egy sima káoszmesterbe csak mert védekezés kentrip és ölés, inkább csak ha tényleg sok a szinergia lap), de a kyorgot nem véletlenül nem nerfeltük bónuszban, meglepne, ha gyakori vendég lenne ezek után.
 
Siman lepasszolják az első kort utána az 1vpdbol nézegetheted a kyorgot meg homokot ez fog történni.
 
Mond már meg tényleg érdekel hogy miert használnék kyorgot és miert nem használnék már helyette 100x inkabb timera trükköt vagy az én esetemben akár tűzrituálét. Mezőbe fixen szarok lesznek a kyorg szintű védekezéses lapok vagy szerinted fognak kijátszani lapot igy hogy látják játék elott hogy bent figyelnek? Kötve hiszem 1vp ert meg nem egy nagy biznisz ezt beláthatod. De várom miert is használnék kyorgot ha jobban képbe vagy magyarázd el.
 
A semlegesítés is fél jött mint probléma.
Esetleg a trebor kalodája mintára nem lehetne átalakítási?
Tehát létre jön, buta passzív stb, de attól még ott van és a semlegesítő lapot is meg kell védeni, nem feltétlen lehet zsz-nek dobálgatni. És a leszedések is vissza jöhetnek kicsit.
A nerfekkel fájóan, de egyet értek. Ideje volt.
A védekezésre kíváncsi leszek, ott vannak fenntartásaim
 
(csak egy lényegtelen kitérőhöz: nem, nem azért kapott nerfet a fetisiszta, ettől még a sírás lehetett igaz)
 
Tudom-tudom,itt senki nem lehet képben jobban nálad,meg senki nem ért a játékhoz,de azért hadd legyen már véleményem. És jelenleg az a véleményem,hogy ott lesz a meződben a kyorg jövőre is. Igen,pirossal játszod,mit bizonyít ez? Azt,hogy kb ízlése kérdése,hogy milyen színekkel tolod a mezőt,akkor is jó. Lásd AB,akijében Rhatt van,de te is toltad már fehér istenivel is,ahogy láttunk már a mezőben lilát is és feketét is.
Jó,mondok egy sírásod: Mikor megjelent a varkaudar fetisiszta,Aranyival karöltve kezdtetek el sírni,hogy milyen jó,hogy másolható és végtelen AM stb,ezért kapta meg a fetisiszta a nerfjét anélkül,hogy kibontották volna az elsőt. Kereshetek még,ez csak hirtelen jutott eszembe.
 
Jol képbe vagy látom nem a mezővel vannak itt problémák. ha te igy is használsz kyorgot ne csodálkozz h nem vagy egy mező nagy mester ez már csak a te bajod lesz (mondjuk ezt kifejthetnéd bővebben ide miert jo még a kyorg) Mutass már meg pár hszt hogy én mi minden miatt siránkozok mert akkor megtapsollak. Az meg hogy maradt igy is a brutál isteni végképp nem értem ha kicsit is képbe lennél tudnád h eddig se sárgával jatszottam vagy ha tudtad nem tudom mi brutal a pirosbol ezt is kifejthetnéd.
 
Esetleg végre bevezhetnénk már azt is, amit 25 éve kellene, hogy egyik lap sem keresheti saját magát, sokat egyszerűsítene és nem termelnénk még ki több, a tűzmadárhoz hasonló remekművet.
 
Te meg gyakorlatilag sírsz minden miatt,ami nem mező. És de igen,ritkán én is mezőzök. És azt ne mondd már,hogy az új kiegben nem fogsz találni ahelyett a pár lap helyett újakat.Nem beszélve arról,hogy a kyorg így is be fog férni és az isteni szett ugyanúgy brutális maradt. Ha annyira szar lett így,feltételezem nem foglak látni azzal játszani 2021-ben
 
A tündér világos (el lettek powercreepelve az életkiltók, így már megint ott tartottunk, hogy ha kijött, akkor kikaptál - kivéve a harc elcsitult), de a tűzmadarat ugyanúgy nem lehetett értelmesen nerfelni.

Minimum 2 gyengítés kellett volna, ha nem több, de azon is erősen ment a vita, hogy melyik 2. Egyszerűen mindent tudott a lap sajnos.
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.