Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Hatalom Kártyái

Cikkünkben felvetettünk a nyomdaváltás lehetőségét. Támogatnád-e ezt, azzal a kitétellel, hogy a HKK lapok attól kezdve standard méretűek lesznek (kb. 1.5-2mm-rel kisebb szélesség és magasság)?

1.) Igen.
2.) Nem.
3.) Nem HKK-zom, csak szavazok.

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
HKK - Zén Legendái: Boszorkánytánc február 22.
HKK - Zanuv Tresk - Zanszilánkok Cseh HKK február 11.
A pillanat képe
Lady Olivia tornya
(Túlélők Földje építmény)
Küldd el képeslapként!
Lady Olivia, a visszavonult lovagnő, a jóság követője csendesen éldegél cseréptetős tornyában valahol Erdauion. Minden vendégnek önfeledten örülni képes (persze a gonoszoknak kevésbé), így te is kukkants be hozzá bátran, ha épp arra járnál! Az úrhölgytől talán még némi hozzád illő feladatot is remélhetsz.
Nézz szét a galériában!
Szörnyvadászat - TF történelmi esemény
Kiadói tervek - 2020. március
XXX. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Szerverterem probléma
Nekrológ - Kerekes Kálmán emlékére

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Legaktívabb fórumok és fórumozók

A lista folytatása...
Kiadói tervek - 2020. március (61)
Szörnyvadászat - TF történelmi esemény (2)
Melyik lapokat szereted legjobban a Káosz Galaktika Kártyajátékban? (112)
[HKK Piac] Lapokat keresek (28256)
Klasszikus TF (45)
HKK kérdés? (45146)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
Az elfekről általában
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 

 | 1 |
Nézet:
Szerintem meg örülhetnénk, hogy a kiadó próbálja vonzóvá tenni a vidéki versenyeket. Ha már nekik fel kell járni Pestre, legyen ami a pestieket is motiválja. De ez csak egy “plusz”. A homokszem mindenhol ott van. Jelezni kell a verseny elején, hogy ez van és kell fotó.
 
Azért írtam h nyilvánvaló elírás. De akkor is.


22. baloghpit
Nem ez az első alkalom amibe belefutok, hogy nincs elfogadva a verseny. Potyára mentem már olyan versenyre is ami majd 360km odavisssza +autópálya matrica egyedül, hogy be legyen írva, de nem lett.
Amúgy amíg egy versenyszervező csak ennyit mond, hogy tőle sosem kérnek képet, majd utána én szívok hát köszi.

Szerintem az a tanulság, hogy nem szabad vidéki versenyre járni (kifejezetten csak az event miatt), mert ha por kerül a gépezetbe a versenyző szívja meg, ezen felül meg mindenki meghúzza a vállát.

Félre ne érts én tökre megértem a kiadó álláspontját, csak az a fura, hogy arra a kézre csapnak rá ami eteti őket (játékosok).
 
A nagy leleplezést követően azért mostmár áruld el kérlek mi volt az az összeg és idő amivel lehúzott a behó. Mennyi egy évben egyszer Pestről Fehérvárra jutni a FLUXÉRT? 1-1 óra oda-vissza meg másfél booster ára?

Nem akarok fölöslegesen pest-vidék vitát generálni mivel nagyon elcsépelt már, és jól láthatóan egy konkrét oka van ennek a nagy sírás-rívásnak, de azért azon elgondolkoztál már a felháborodás közepette mennyit utazik, és ezért mennyit fizet az aki vidékről jár a behós eseményekre JÁTSZANI? Plusz teszed ezt azokután hogy pont Neked is kedvez a behó azzal hogy hozzáaadja Vácot az országjáróhoz, ezzel gyakorlatilag Pesthez több vidéki helyszín van közelebb mint jónéhány vidéki városhoz, ezen mégse megy a perpatvar.

Az előttem szólóhoz hasonlóan javaslom engedd el a dolgot, és tanulságként írd fel magadnak hogy ha nincs fotó akkor szólsz a szervezőnek időben (még akkor is ha ez nem a te dolgod mivel emberek hibáznak). Ha szeretsz játszani akkor ugorj le máskor is Fehérvárra (pl. kiemeletre) ha meg nem, akkor tudom ajánlani a bélyeget. Gyűjteni meg kereskedni lehet azzal is.
 
Ne haragudj, de ha megnézed a 2 versenyhez ugyanaz az eredménylista került fel (a nevekből ítélve a szegedi). Ez is nyilvánvalóan emberi hiba eredménye, nyilván javítják majd.

Számomra abszolút érthető az, hogy mérges vagy a fotó miatt, de én úgy éreztem, hogy ez nem egy összeesküvés arra, hogy kitoljanak veled. Aki hibázott nyilvánosan elnézést kért, ennél többet nem fog tudni tenni. Mindenki érti, hogy ez pénz, meg idő, de kárpótolni nem fog senki. Saját nyugalmad érdekében is el kellene engedned ezt a dolgot.
 
Azért itt is ellenőrizni kéne valamit, mert Minyó András hogyan lehetett egyszerre 2 helyen is?
Nem volt ott Debrecenben országjáróba mégis bekerült neki.
Full kam az egész ahogy csináljátok. Értem én, hogy vélhetően elírás de attól még nagyobb gáz.

http://beholder.hu/?m=hkk&cikk=28649

http://beholder.hu/?m=hkk&cikk=28679

Ha Minyó megtanult osztódással szaporodni akkor ezúton kérek elnézést. De azért akik elmennek és ott vannak az a biztos ha nem írjátok be.
 
HD: Elnéztük, mert nem szankcionáltunk. Pont azért, amit leírtál. De ettől sajnos még nem lehet Országjárónak elismerni a versenyt. Sajnos idén más szervezőnél is előfordult, azokat a versenyeket sem ismertük el, de nem szankcionáltunk. Ahogy írtad is, egy mulasztásért nem akarunk büntetni egy stabil, évek óta szervező embert, csak felhívtuk a figyelmüket, hogy a jövőben MINDIG legyen fénykép.
 
Én is azon a véleményen vagyok, hogy aki országjárózik, az ugyanúgy tisztában kell legyen vele, hogy fényképnek is készülnie kell (hiszen ott volt a kiírásban). Ha ezt ott helyszínen nem jelzi a szervezőnek, akkor pont ugyanúgy hibázott (megfeledkezett róla) a játékos is. Egy versenyszervezőnek ezer fele is kell figyelnie, nagyobb eséllyel becsúszik a hiba, de ha a tizen-huszon X emberből egynek sem jutott eszébe, akkor sajnos ez van. Nem voltam ott így könnyen beszélek, természetesen engem is rohadtul bosszantana a dolog, de saját mulasztásom miatt nem mást hibáztatnék.
Amúgy meg legyen egy szavazás, hogy beírásra kerüljön-e a fehérvári verseny, ha már úgyis minden sz..ról szavazunk. Én igennel szavazok.
 
Valóban az én múlasztásom, hogy nem készült kép és elnézést kérek emiatt a kellemetlenség miatt, de elfelejtettem. Nem fogok kifogásokat keresni, de sajnos volt számomra pár nehezítő körülmény azon a versenyen.
Amúgy bárki szólhatott volna, hogy hahó HD csináljunk képet... nyilván ez nem kifogás, de akkor tutira nem felejtem el. Főleg, aki csak emiatt jött el hozzánk már az elején mondhatta volna, nehogy elmaradjon.
Amúgy a kiadó azt mondta, most az egyszer elnézik, mert egyszer előfordul az ilyen... ezek szerint nem tették. Ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni, csak megígérni, hogy a jövőben jobban figyelek a kép készítésére.

Amúgy azt se tartanám megoldásnak, hogy egyetlen egy mulasztás miatt bármiféle szankcióval sújtsanak egy versenyszervezőt, aki évek óta megbízhatóan szervez versenyeket. Mindenki emberből van, mindenki hibázik...
 
Ugyanez fordítva is igaz.. a Kiadó miért a játékosokon alkalmaz retorziót ilyen formában?
A verseny eredmények akkor miért lettek elfogadva és beírva ha bizonyíthatóan nem volt ott senki.?
Ez akkor nem anomália?
 
Tisztelettel, de az előttem sem világos, hogy miért a kiadón akarod leverni a szervező hibáját...ez nonszensz.
 
En is ugy latom h ez a verseny lett az elrettento pelda. A jatekosok is szorgalmazhatjak a fenykepet, ha a szervezo elfelejtene netan. Hisz vegso soron a jatekosok erdeke ekso sorban.
Mas kerdes h a retorzio/karpotlas nyilvan hatasos kell legyen. Nem kell okvetlen nagy dolgokra gondolni. Ha en lennek a szervezo, akin eluszott egy orszagjaro check point, biztos hogy adnek valami kedvezmenyt az erintett jatekosoknak, hogy kiegeszteljem oket.
 
Kedves colby!

Senki se szorít fegyvert a halántékodhoz, hogy lemenj.
Ha problémád van, keresd fel a szervezőt - biztosan készségesen válaszolni fog a feltett kérdéseidre.
A kiadó álláspontját én megértem, ha nincs bizonyíték, mi alapján lehetne érvényesíteni a létszámot?
Tovàbbi szép napot!

Nika
 
És ennek miért mi isszuk meg a levét? megint..
Rohadtul vicces, hogy a szervező hanyagságáért a játékost büntetitek és nem a verseny szervezőt?
Ezt ugye most nem gondoljátok komolyan?
Elvárjátok, hogy járjunk vidékre is játszani mert ugye midnenféle event van rá, csak épp mégsem.. Most mehetek le még egyszer azért h be legyen írva ezzel pénzt húztok ki a játékosok zsebéből és adott egy hiba amiről nem mi tehetünk de mi fizessünk érte.
vicc kategória.
Írjátok be légyszíves és ne ígérgessetek ilyen esetben azonnal szankcionáljátok a szervezőket és kész. Ne mi szívjunk már emiatt.
 
Sajnos Fehérvárról nem kaptunk fotót, így nem is tudtuk Országjáróba beszámolni. Idén már több versennyel előfordult. Tudattuk a szervezőkkel, hogy nem támogatjuk a versenyét, ha újra előfordul, mivel MINDEN vidéki verseny feltétele, hogy kapjunk fotót. Fotó nélkül pedig nem tudunk versenyt elismerni Országjárónak.
 
Mintha számítana valamit. Jeleztem, hogy az utolsó Székesfehérvárit se számoltátok bele az országjáróba. De reakció se érkezett rá, hogy javítjátok.
 
Kérdés: "csak a Pesten, illetve a közvetlen vonzáskörzetében rendezett versenyek nem számítanak bele".

Ha lenne esetleg egy verseny Pomázon vagy Szentendrén, az beleszámítana vagy sem? Nem hackelni akarom a rendszert, tényleg érdekel.

(Korábban felvetődött Tárnok is, nem általam, mint potenciális versenyhelyszín.)
 
Arról nem is beszélve, hogy itt nem működik a szép kapitalista hozzáállás, hogy a verseny kedvez a vásárlónak, nem nagyon van hová javítani a díjazást, ha kiosztod a teljes nevezési keretet és nem akarsz mínuszba menni költségben, stabil és jó helyszínt se könnyű találni és annyi buktató van még, hogy szerintem mindenki tegye össze a kezét a jelenlegi választékért. Az elmúlt 10 évben nem volt még ennyire jó és színvonalas a felhozatal, mint most.
 
Ha nem lenne minden hónapra 10+ verseny szervezve, a 8 hétvégi napra, akkor akár igazad is lenne. De ez így nem jó, mert a vidéki helyszínek kénytelenek egymásra, vagy a pesti nagy versenyekre rászervezni. Mivel pedig a játékosállomány véges, ez egy probléma.
Az egymáshoz közeli helyszínek leginkább egymástól szipkázzák el a játékosokat. Nem mindenki teheti meg, hogy minden hétvégén versenyre menjen.

Szóval az egymáshoz közeli versenyhelyszín konkurálása a játékosoknak persze jó, de egyik érintett helyszínnek sem az.
 
"Az egymáshoz közeli helyszínek konkurálása egyiknek sem jó."

Ez az állítás nem biztos, hogy helytálló.
 
Jajám... szép idők voltak. Nem nagyon volt 40 fősnél kisebb versenyünk.

Mondjuk biztos, hogy nem tenne jót a kecskeméti (és szegedi) versenyhelyszínnek a ceglédi helyszín defibrillálása. Az egymáshoz közeli helyszínek konkurálása egyiknek sem jó.
 
Sajnálom, a társaság jó volt, a LvLUp-os helyszín szintén jó volt, a másikat nem láttam. Szurkolok azért nektek.
 
Szombathely eddig se volt nagyon célpont
Kiemeltre sincs nagy tolongás.
 
Volt mikor szerveztünk :P,de néhányan a játékosok közül még meg sem születtek akkor, oly régen volt.
 
Már csak az kéne, hogy Cegléden rendezzen valaki egy jó kis versenyt Van ott bármilyen HKK-s élet?

Más kérdés, hogy ezzel a szombathelyi és nyíregyházi versenyek nem fognak túl sok budapestit vonzani.
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2020
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.