Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Az a hírhedt gnóm szolgáló
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A Túlélők Földje egyik labirintusában egy öreg, púpos, béna, félszemű gnóm szolgáló vár rád, aki semmilyen páncélt nem visel, s fegyvere sincs. Vajon hogyan képes ártani neked, főleg úgy, hogy a fél keze hátra van kötve? Hidd el, még így is igen veszélyes! Az effajta szolgák bármire képesek gazdájukért.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (9)
Lapötletek (64956)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Amúgy így kissé külsősként szemlélve a dolgokat, abba azért vki nem gondol bele, hogy a jó hírét és megbecsülését nem teszi kockára pár ezer forintért az ember...

Kissé, olyan mint amikor a takarítókat vádolja vki lopással, amikor tudhatná, hogy sokkal többet veszíthet vele, mint amit nyerhetne egy ilyen tettel.

A 3 szín meg egy igen érdekes újítás, legalább így az isteniek miatt "nerf"-elt Soxin kap egy kis erősítést.
 
Honnan indult az univerum kifordítás, és hova jutott...

http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=25766

Oz’mogroth univerzumkifordító (:
Picit dilemmában vagyok, hogy ez vajon a régi, drága, buta éjfattyak kategóriájába esik, vagy potenciális side lap lehet az olcsó terülős deckek ellen. Hiszen az egyértelmű, hogyha kijön, akkor nem csak az univerzumot fogja kifordítani. Na mindegy, ez a jövő zenéje, nagy szerencsénkre avatár pakliba feltétlenül jó lesz, ez mindenféleképpen boldogságra ad okot!


https://hkkblog.wordpress.com/2018/12/14/bukottak-es-felemelkedettek-gemina-erdeje/

Oz’m ogroth univerzumkifordító:
Nézegették, nézegették ezt az éjfattyat sokan, amikor megjelent, arra azonban bizonyára senki sem számított, hogy a meta legmeghatározóbb lapja lesz pár hónap múlva. Az első komolyabb sikert ha jól emlékszem HD érte el vele, amikor januárban győzni tudott Arochos deckkel, aminek ez volt az egyik fő pillére. Később pedig rengeteg más helyre is bekerült, a kontrolloktól kezdve a Villámháborúig – sőt, az Időlassító is elsősorban ő miatta lett újból meta. Még beceneve is lett a lapnak (még ha nem is túl ízléses
 
Es akkor meg a dobotor tokenekrol, morfokrol es baratairol nem is beszeltunk.
 
Csak a mihez tartás végett neki kb soha nem lesz 7 szín vele együtt az asztalon.
Igazítás várható?

http://www.beholder.hu/?m=hkk&in=hkk.php&kartya=6540


Amit írsz, még akkor sem lenne igaz, ha az ellenfél lapjait nem nézné (de nézi!). Játszom 3 színnel a pakliban, plusz legalább 4 másik színből vannak bent pegazusok, de egyébként a Bufa is szín, stb stb... Soha ne mondd, hogy soha...
 
Végkövetkeztetés...
Összefoglalva tehát, én nem érzem, hogy a
lapok erõsödése bármilyen problémát jelentene a játéknak, fõleg mert korántsem olyan
jelentõs mértékû, mint azt sokan hiszik. Ami
szerintem inkább ártott a játéknak, az a szabályok elbonyolódása és a lapok komplexitása volt, illetve a versenykörnyezet kiszámíthatatlansága a rengeteg követõ és szabálylap
miatt. Örömmel mondhatom, hogy mindkét
probléma orvosolása jó úton halad.
 
Nem kifejezetten értem egyes emberek részéről ezt a mértékű felháborodást a 3 szín korlát bevezetése kapcsán. A mostani kiegben is érkeztek már alternatívák lapokra más színekben és már mostanság is a legtöbb pakli általában 2 3 főszinre támaszkodik vagy legalábbis összerakható és csak 1-2 specialisabb lap miatt játszik egyéb színeket és ennek következtében abból a színből 1 vagy több kántert, leszedést illetve erőforrást. Nyilván vannak paklik amiknek fájni fog mert annyira szét van húzva a support 4-5 színbe, de ez nyilván orvosolható idővel hasonló funkciójú lapok kiadásával megfelelő színekben. Kíváncsian várom milyen elvetemült lapok lesznek ezáltal újra előhalászva.

Az Sf meg a villamcsarnok számomra nagy szivfajdalom. Bár az Sf nem hozott nekem annyi győzelmet mint amennyi utálatott kivívott magának, azért egy erős érv volt mindig a lila használatára a bilincsmester mellett, mert tényleg képesek voltak önmagukban deckeket eltenni. Viszont aki olyan paklit épített ebben a metaban az ne is lepődjon meg attól ha kikap tőle (vannak szituációk ahol ha okos a játékos képes körbe játszani vagy kezelni, esetleg már a pakliépítésnél elébe menni), valamint viszonylag kordában tartotta a terülősebb paklikat. Elég nehéz lesz pótolni a hiányát. A csarnok tiltását pedig abból a szempontból eltudom fogadni hogy 1 lap 1 vp végtelen is lehetett, de ha csak szimplán a csarnok fluxusgen párost nézzük elég sérülékeny kombó amit megakasztja akár ha leszedjük a csarnokot vagy meg fogjuk, akár egy háló vagy egy most már elég kisemmizi őket.
 
Az indoklás jó, fontos,szükséges. Támogatja a helyzet megértésését, elfogadását, proaktívvá teszi a kollegák gondolatait, és nem utolsó sorban, érezteti a többiekkeĺ, hogy Őróluk szól a játék, és annak folyamatosfejlesztése... respect.

Ami SF-et illeti, fáj a tárcának, de szükségszerű volt. Biztos, hogy a döntés nem kib..ásból születi, és nem alaptalanul. Ezek a dolgok a közösség játékélményére vannak... accept.

A magam részéről tisztelet mindenkinek, beleértve a játékostársadalmat, hogy a HKK működik. Maradjon így
 
+1
 
Ez a helyes irány, nagyon jól ráéreztetek.
 
Ha már EEben jött pega követő h használjuk akkor a hozzá tartozó lapokat is tudjuk használni már.
köszi.

5-3-1?
 
kitolod a fluxit (kötelék kézben csarnok) elektrogömb és szikra nálad elektro gömb passziv seb 1, Csarnok Ikja a fluxi áldozás, csarnok képességére visszaveszed a fluxit, gömb áldozásból jön a fluxi -> kötelék a csarnok, szikrával vissza veszed a csarnokot a kezedbe majd kezdődik előlről.
 
. skyl8ne 2019.06.29. 22:44


Szerintem csak én vagyok hülye, de nem értem hogy a fluxusgenerátor a villám csarnokkal miért végtelen kombó
 
Csak a mihez tartás végett neki kb soha nem lesz 7 szín vele együtt az asztalon.
Igazítás várható?

http://www.beholder.hu/?m=hkk&in=hkk.php&kartya=6540
 
Igazából mindegyik döntéssel tudok azonosulni.

A 3 szín elsőre sokkolt, de végülis van benne fantázia. Paklik újraépítése stb.

Egyedül a Villámcsarnok fog hiányozni. Nem a kombó miatt. Nyílván nagy szám önmagában, de elég kreatív, hasznos lapnak tartom.

Jobban örültem volna mondjuk ha a 2 lap nem tehető egyszerre a deckbe.

De tényleg, üdvözlöm az újításokat!
 
Személy szerint örülök a háromszín-korlátnak. Egyre nehezebb volt 4 színből összeválogatni a lapokat, rosszul éreztem magam, ha megvolt 3 színből a dekk, a negyedik szín meg kihasználatlanul állt. Az utóbbi időben a Kreátor követői-paklit is össze lehetett rakni csak 3 színből, max. egy Fókukszálás volt benne kékből, de így sem volt létszükséglet.

A tiltásokat elfogadom, tényleg elég tré volt kikapni győztes helyzetből egy Ozmi miatt, vagy kapni egy első körös Lélekkufár-Kismassza kombót Molluszk mellett.

Kicsit off: az ÉI is jónak ígérkezik, van néhány kártya, ami megmozgatja az ember fantáziáját (Ködszellem, gyűjtőgenerálás Zsákmányvadásszal, Qwisyx, Trinigan-lapok Manasűrítéssel), kíváncsi leszek, hogy változik a meta.
 
Szerintem mindig jó, ha valami meg van indokolva.
 
És mit gondoltok az indoklós újításról?
Örültök neki, vagy maradjunk máskor a száraz tényeknél?
 
Változtatásoknak örülök, mindegyikre szükség volt véleményem szerint.

Tesztelőknek én is üzennék, mindig csak a negatív hozzászólásokat kapják azt is csak pár embertől, ezt már megszokhattuk és nem is kell velük különösebben foglalkozni amíg nincsenek a kritikák kulturáltan megfogalmazva és érvekkel alátámasztva.

Csak Lacit tudom ismételni, köszönöm a munkátokat!
 
Nem csak Téged
 
A helyén kezelésben számomra benne van az alaptalan dolgok elengedése.
 
Mondjuk elég erős ezt munkának hívni.
 
Én is ezen röhögök. Még az alapkiadásnak is voltak előjelei. Azt is ki lehetett következtetni nem kellett lehallgatni a beholdert. Vicc ami itt megy. A lényegről meg alig esik szó. 3 szín lesz!!!
 
"Nem célom Katut védeni, de a kérés Miklóstól az volt, hogy mutasson egy tesztelőt(meg szóba jött a tesztelőkhöz nagyon közeli személy is ha jól emlékszem)

Megtette pont."

De pont hogy nem tette meg, hiszen nem tesztelőt mutatott.


"Az esetleges észrevételeket ne adj isten negatív kritikákat jó lenne felnőtt embereknek a helyén kezelni és nem megsértődni."

Szerintem a negatív kritika és az alaptalan vádaskodás nagyon nem ugyanaz...
 
Én azt látom a munkályukat elismerik és becsülik a játékosok, de ha nem kérnek a visszajelzésekből mennyenek tanárnak. Az az egy munka ahol nem kapsz külső visszajelzést....


Nyelvtan tanárnak azért kellett volna visszajelzés.

Senki nem sértődött meg, csak effektíve nem volt alapja a vádolásnak.
 
Nem célom Katut védeni, de a kérés Miklóstól az volt, hogy mutasson egy tesztelőt(meg szóba jött a tesztelőkhöz nagyon közeli személy is ha jól emlékszem)

Megtette pont. Sokaknak fáj mert sok pénze bánta, ezen a kesergés érthető és el kellene engedni. Ugyan úgy mint ahogy be kell látni szükséges rossz a tiltás.

Szerintem a tesztelőket senki nem kényszeríti, hogy csinálják, honorálásuk nem tartozik ránk, de nem is kellene semmilyen érvként felhozni.
Én azt látom a munkályukat elismerik és becsülik a játékosok, de ha nem kérnek a visszajelzésekből mennyenek tanárnak. Az az egy munka ahol nem kapsz külső visszajelzést....
Az esetleges észrevételeket ne adj isten negatív kritikákat jó lenne felnőtt embereknek a helyén kezelni és nem megsértődni.
 
Lassan mar egy eve nem jatszom ,- es az Univerumkifordito varhato nerfeleserol/tiltasarol mar en is ertesultem, es nem azert mert beszelgettem volna a tuzhoz kozeli emberekkel. Kis forum, kis blog kis fb csoport es hozzaszolasok, nem keleltt tobb.
Ha en ilyen tavlatbol, passziv szemlelokent szamolni tudtam ezzel,szerintem mindnekinek aki versenyjatekosnak tartja magat vagy az szeretne lenni, legalabb annyira .- sot nalam jobban kellett volna erre mar felkeszulve lennie.

Egyebkent meg nyilvan aki ott ul a tesztasztaloknal es kozelebbi szemelyek, hamarabb tudnak ezekrol es sokan elnek is ezzel a lehetoseggel/elonnyel, de szerintem banalis dolog ezen fenn akadni,amikor ez mindenhol igy van ,volt es lesz. Meg talan jar is nekik erte ennyi,mert epp eleg melot tesznek bele.


Ne itt ragadjatok le, inkabb hasznaljatok ki a restartot!
Most egyenlo ideje van mindenkinek reagalni es alakitani a kovetkezo metat, de ha ezen megy a siras nem lesz elorelepes

A kiado viszont lehetne interaktivabb.
Villamcikkek, apro hirek.
Lelehet hozni , hogy felmerult par kartya vizsgalata,akar nev szerint is, tervek , kerdesek stb.
Hasonloan mint a HKKBlog, nem kellene sokat es nem mindennap, de egy egy erdekesseget lehetne villantani.
Pletykarovat vagy tudom is en
Maganak a jateknak,kozonsegnek is jo lenne egy aktivabban kommunikalo beho.

Udv,Rokolya Norbert

 
"Az sem számít, tesztelő-e vagy, vagy sem."

Akkor korábban miért kellett vagdalkozva kiemelni, hogy tesztelőtől vetted őket?

Megvádoltál 11 embert alaptalanul, és még csak elnézést sem kértél utána...


"Tekintve hogy a 12k-s licit előtt jóval drágábban keltek el"

Ez esetben miért is fáj most ez neked?
Nem vagyok a licit csoportban, így nem tudhatom, de még az is lehet, hogy te jutottál hozzá legolcsóbban azok közül, akik az elmúlt pár hétben vettek, így pláne nem értem a vagdalkozást.
 
Mindegyik tiltas nagyon jo, a vilagon nincs meg egy ilyen jatek, ahol van egy lap, ami 1 manabol megnyeri a jatekot. Azon csodalkozom, hogy eddig bent maradt. Az kellemetlen, hogy sokan 10-15 K-t beleraktak a seggfaszba, de inkabb a penztarcajuk banja, mint a kedvenc hobbikuk
A tobbi tiltas szimplan korrekt.
3 szin korlatot erdekesnek tartom (en a lapok ‘butitasa’ mellett vagyok meg mindig), szerintem ez nem igazan fogja befolyasolni a dolgokat. Nincs olyan dekk most a jatekban, ami egyenlo aranyban hasznalna a 4 szint + bufat, amibol a legkevesebb van, azt kiszedi, es mas szinbol belerakja.
Meg ezek ellenere is azt mondom, addig nem lesz egy egeszseges allapot a jatekban, amit a counter dominanciat felvalltja a leszedes/tomegirtas, de talan ez a par valtoztatas is elvezetesebbe teszi.

A tajekoztatas reszehez: szerintem ez igy jo, a kiado meghallgatja a problemakat, tesztel, es dont.
Oke hogy kis jatekosszamu csaladias kozosseg, de nem mindent kell tudnia az embereknek.
 
Vagy esetleg látta mennyiért mennek a lapok és ő is megvált a nagyobb kereslet miatt...
De ha gondolod egy kis gyűjtést szervezhetünk, hogy 0-val szállj ki a játékból xD
Kár hogy a korrupcios vagdalkozás nem segit a reputation-ön
 
Ha temetésre siratóasszony kell,
csak feljövök majd ide.

Üdvözlöm a döntéseket!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.