Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Dornodon istenének követői
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
Dornodon követői velejéig romlott emberek. Csak a vér íze és a tűz lángja hozza őket izgalomba, épp ezért a harc és a pusztítás hajszolásáról szól életük egésze.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (9)
Lapötletek (64956)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313 |
Nézet:
Igen én is fehérvári vagyok és én is ismerem Guppyt és Vikitóriát. Sajnos nem sokan vagyunk itt Fehérváron, de ha minden igaz akkor újra sikerül beindítani a szerepjáték klubot. majd szólok, ha tudok valami biztosat! És ha nem derült volna ki nekem szimpatikus a KT-tok!
 
Köszi a pozitív hozzáállást, jó, hogy nem mindenki olyan negatív, mint predator Mindenkit várunk, aki Jégmágus akar lenni, írjatok nyugodtan nekem: blood_warrior@freemail.hu.
Hé Snake! Te is fehérvári vagy?! Guppit én is ismerem és rajta kívül még Vikitóriát is. Ugye nem igaz, hogy csak ennyien vagyunk TF-esek itt a környéken????????!!!!!!!!
Szóval, éljenek a Jégmágusok, vesszen a Hatalom, éljenek a kapzsi Fairlight-hívők (és más istenek hívei is)! Jeges szél kísérjen Benneteket magányos utatokon!
 
Engem érdekelne a KT!
Igaz, hogy csak 31. fordulós vagyok, és énis éppen, hogy nem 8. (100-200 TP hiányzik). Elf vagyok és a hatalmas Sherant követem. Ha valaki írna egy ismertető jellegűt az e-mailomra azt megköszönném
e-mail címem: samarkendari@freemail.hu
 
Nyert!
 
Nah... itt az idő, megalakultunk. Mostmár nem érdekes, hogy milyen ellenségünk van/lesz mert aki továbbra is itt ugrál, hogy milyen kt ba lehet még jelentkezni, azt szívesen várom egy kis csatára...
De azért ezt ne vegye senki fenyegetésnek... (predator...)
Tehát: Little Green Kígyónak: tudom ki vagy, a guppi haverja, nemde?
(Attilának)
 
Én 36. fordulós vagyok és 11. szintű... viszont nem megyek oda...
 
Üdv! Szerintem szükség van erre a KT-ra, mert... jó!) Meg érdekes, hogy az időjárást is lehet majd irányítani a tagoknak. Ezért is jelentkeztem. Már beszéltem egy-két fejessel (Berogurgi Titusz, meg még egy másik, de nem jut rszembe a neve), és azt mondták, hogy beléphetek... ha elértem a kívánt fordulószámot. Most 32. fordulós vagyok, és majdnem 8. szintű, de török fölfelé, mint a belvíz:-))
 
Tisztelt Mindenki! Nem szeretném, ha ez az oldal viták és beszólások színhelye lenne, mert nem ez volt a célom mikor létrehoztam.
Biztosíthatok mindenkit, h nem akrjuk az ubuktüskét a levegőbe fagyasztani, csak egy alternatívát kínálunk azoknam akik meghallgatnak minket. Ha nem vagy vevő a jégmágiára, sajnálom, de azért akik úgy érzik h ez egy jó dolog írjank bátran.
Igaz, h egyikünk sem tápállat és nem vagyunk éljátékosok sem, csak egy pár játékos akik úgy érzik, amit csinálnak jó dolog. Még nem alakulhatott ki a Kt igazi formája, de amint a képességek fejlesztésekbe kezdünk egyedivé és külünlegessé válunk.
Csak ennyit akartam, mert mint a Kt alapító tagja úgy vélem az itteni irogatás letért arról az útról ami eredendően a céljához vezetett. Nem akarunk egységes ellenszenvet kiváltani, és remélem a Kt és annak értékrendje lassan mindenkiben kikristályosodik.
 
Hát ha nem előztél volna meg, én is eljátszottam volna ugyanezt...pedig hát Gabrielle Raia híve...
 
Mit vársz egy haladó szellemiségű Dornodonitától??? És egy kezdő Chara-din-ostól??? OK. Ez Myrára nem illik, de...

Télleg szemét vagyok... ;)
 
Titusz! Ne balhézz gyere inkább templomot építeni a 107;57-es koordinátára!
 
Te Titusz ha így folytatod rövid időn belül szerzel sok ellenséget a még meg sem alakult KT-nak! Kicsit vegyél vissza!
Ha a nevem nem ismerős itt egy másik :Little Green Snake

UI.:hogy sikerült a verseny?
 
Hehe, te micsoda szemét vagy, nem hallottad, hogy ne itt hirdess? ;)

Ti meg ha hideget akartok, akkor költözzetek magashegységbe, de Ghallán elég volt a fagyból (simán tél az jöhet, de ne fagyjon le a gnóm arcáról a mosoly...férfiaknál meg a farkuk).
 
Bocsi...

Az imént említett KT-kba jelentkezni és bővebb felvilágositás kérni a laksjd@freemail.hu-n lehet Hyperionnál...
 
OK!

Akkor tehát:

- ha gonosz vagy, de nem a féktelen pusztítás híve, csatlakozz a Sötét Inkvizíció Apostolai KT-ba (gonosz KT).

- ha igazán nagy mágus akarsz lenni, de a többi KT nem fogad be., mert nem abból a fajból vagy mint amibő ők, esetleg nem azt az istent követed amit ők, akkor gyere az Ars Maciga KT-ba (általános KT).

- ha elf vagy, de nem leled örömöd abban amiben a fajtársaid és úgy érzed valamiért különlegesebb vagy, gyere a Mélysötét Vándorai KT-ba (elf KT, jókat nem veszünk fel).
 
Na végre a kt vezér is hozzászól az emelkedett témákhoz.
Ezntúl szeretnék megkérni minden olyan egyéb ktba tartozó emberkét, hogy ne ismétlem NE itt toborozza magához az ide ide tévedő jelentkezőket OK?
Magunkról: a Kt vezére én vagyok. Asszem. Sőt akár még lehet. Hogy én.
A kt HAMAROSAN megalakul. Ha nem lennénk annyira bénák, hogy mindig elcsesszük. Na mindegy lassan beindul a szekér. Mindenkinek két új tag vette fel velem a kapcsolatot. Bővebben telefonon. (06205438843)
Mindenkit szeretettel várunk. Halál az átkozottakra!

(örömmel jelenthetem be hogy a nem várt jégvihar elállt, de ne féljetek, jövőre ilyenkor majd mi...))))---
 
Sok sikert!
 
Szijasztok!
Majtika vagyok, a Jégmágus KT 1ik alapító tagja.
Most jöttem fel a forumra, és végigfutottam az eddigi 35 üzit!
Na nekem is lenne 1-2 válaszom.
Elösször is a KT elvileg 2 napja megalakult!
A KT ba a belépéshezt nincs megköteés, szerepjátékosak szeretnénk leni, de ugyanakkor táposak is.
Cáfolnám azt hogy szerepjátékot megöli a TÁP! PL Vértestvérek., az összes KT képessége jo szerepjátékos környezet, ugyanakkor tápos is.
Nem az összes képesség a tagok külső jellemzését nyomja meg ilyesmi.
A KThoz 7 tagot összeszedtünk, ha nehezen is, de sikerült. és már van 2 uj tag, akik csak a KT éretségre várnak, tehát amire kifejleszthetjük a KT képességeket, már 10 tag remélhetőleg meglesz.
Szal a KT jól halad.
A Jégmágusnak is van 1 weboldala, ha gagyi is de van, mivelk most alakultunk meg szinte tök üres, de fel lessz nemskára töltve (nyári TF tali után legkésöbb)
az oldal neve http://jeg.ini.hu vagy a www.alvilag.hu/jegmagus cimen is elérhető.
Bárkinek bármi kérdése van a bármivel kapcsolatban, általános KT választás vagy a Jégmágus miatt a majtika@mailbox.hu cimre dbjon meg 1 mélel, és válaszolok rá
Agamennonnak köszönöm hogy létrehozta ezt a témát
Majtika a KT 1 Tagja
 
Majd igyekszünk erős jégvarázslatokat kitalálni, a mentőre pedig kérünk bónuszt valahogy
 
Olyan képességet, ami plussz "mágiaellenállást" ad, nem fog engedni a JV... A másik, hogy neked sokat segítene a halál, sav és hideg ellen a plussz mentődobás, hisz Te ebben sokkal gyengébb vagy mint én... OK, éngem a villá sebez joban, de... ))

Gondold át mégegyszer, hogy nem jönnél-e az Ars Magica KT-ba... Esetleg, ha a kaid célul tűzte ki a gonoszok elleni harcot, akkor javasolhatom az Ösi Hajnal Lovagjai KT-t... Evvel kapcsolatban kérdezd Lord Kis Se-t, akit nemrégen vert meg az egyik hittársam, igaz, Lord??? ))
 
És a KT-tagság valami olyasmit ad, hogy hideg és jégvarázslatok elleni immunitás? Csak azért kérdem, mert ugye én a Napot követem, és a Jéggel egy kicsit hadilábon állok. Főleg, merrt majdnem kiirtott.
 
Bocs, egy kicsit pihiztem. A Jégmágus KT-hoz csak annyi a megkötés, hogy elfogadd a Fagyot és szeretettel használd a Hideget, mint elemet. Aki jelentkezni akar, írjon Nekem egy levelet (Zsiga Zoltán, Agamennon(#5811),8151 Szabadbattyán, József A. u. 16/A) Mindenkinek válaszolok bármilyen kérdésre. Jellemi, vallási, faji megkötés nincs, de azt akarjuk, hogy a Tudatunk aktív tagokból szerveződő baráti egységet képezzen. Az Ars Magica-nál egy picit szerepjátékosabb képességgel nyitunk:Leírás, aztán Jégrúna, utána Hóesés, ezek a fixek, de aki csatlakozik Hozzánk, természetesen jogot formál arra, hogy a képességek fejlesztésébe beleszóljon. ALARON a képességeink tényleg inkább a mágiára épülnek, de miért ne lehetne v.ki Jégmágus-Harcművész, hisz mindannyian több kasztú (pap, varázsló, kalandor, stb.) karaktert alakítunk.

Köszöni a figyelmet: Fairlight hű papja, a Jégmágus: Agamennon
 
Már nemazért az 5 fillérért, de 3 pontot és képességhelyet pazarolni a möszékre... Hát nemtudom )) Amikor nyugaton is kb 200ért vehetsz kristályfolyadékot ami kiírtja a möszéket...
 
Köszi! Majd megpróbálom rávenni a másik KT-mat, hogy fejlesszük ki mi is...

Hyperion-ról volt szó, neki most kb. 260-as gonoszsága van... Ő az én karim...
 
Amenyiben a jelleme nem gonosz jöhet. Aszt hiszem , hogy 3 pontos. Mi elfogadtuk , hogy Leah gonosz (én próbáltam Leah Kt-t az oldalunkra állítani de inkább ránk támadtak.)Tudjuk , hogy gonosz nélkül nincs jó mert akkor kihez viszonyítanánk.
 
Nem azért, de a halál hozzá tartozik az élethez... akkor Leah követőit miért nem vezsitek fel??? Dornit és CHD pláne megértem, de Leah-t... ???
 
Nem fogadtok be egy VOLT Inkvizítort??? )) Ilyen képességek mellett Hyperionnak ott a helye... ))

Hány pontosra engedte a JV a möszeírtós dolgot??? Hyperiont állandóan zaklatják a möszék (már 9 "boldog" tulajdonosa vagyok)... kristályfolyadékot meg állati macerás beszerezni, mert drága => 2 adag = 660 ap...
 
Gyere hozzánk. Az Ősi Hajnal Lovagok nem kérnek semmit csak azt,hogy ne légy gonosz. Ha érdekel keress meg minket!
Képességeink:
1.Illúzió páncél(eltakarja mi van rajtad +2védetséget ad)
2.Az előzőre épül(még nincs neve de már ki van fejlesztve a be kf-elt fegyverrel mágikusan sebzel!)
3.Szintén a páncélra épül leírtja kör elején a poszogó möszéket(Mikor oda érünk akkor fejleszthetjük már le van beszélve)
 
Te tudod...
 
Asszem nem nagyon, ugyanis a taumaturgia nem nagyo érdekel. A mágia sem, de abban mégis inkább a teológiára hagyatkozok. De kösz az ajánlatot!
 
  ... | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.