Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Amyrro
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
Valaha Amyrro volt a lárvaszint leghatalmasabb galetkije, aztán ő is megtapasztalta az ősi törvényt: semmi sem tart örökké, a jövő mindig újabb hősöket szül.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47066)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Nem ,nem ismerem csak a Szentesi helyzetet,és egy kicsit a Hodmezővásárhelyit .
Kivánom hogy ne legyen igazam és máshol jobb legyen a helyzet.Nem rosszindulatbol irtam hogy Pesten jobb a helyzet ,örülök neki hogy vannak még akik kitartanak a HKK mellett ,és hogy vannak kezdők .
 
Mert te gondolom ismered vidéket Szombathelytől Nyíregyig...
 
XD
 
A kulcs-szó itt a Pesten.....
 
Veled értek egyet.
 
Azért aki azt akarja, hogy ne jelenjenek meg, az a nemre fog szavazni, aki azt, hogy igen, az meg a 2 igen közül valamelyikre. Bár általánosságban igazad van, itt a lehetőségek kizárják egymást és eléggé egyértelműek.
 
A szavazást pedig úgy kéne kiírni, hogy megjelenjen vagy sem? És ha eldőlt, hogy igen akkor kérdezni meg, hogy milyen gyakoriságuként. Mert jelen pillanatban a ne adjuk ki vezet szerintem helyesen. De egyesek már összegzik a másik két alternatívát helytelenül.

 
Nekem mindegy, hogy kiadják e újból, de a cselvetésre szükségem lenne amúgy. Hirdettem vételre, senki nem írt rám. Alap paklit én sehol nem láttam, hogy lehetne venni, így nem értem hogy lehet nyitni belőle..
 
Hello,

Véleményem szerint semmi szükség nincs újra kiadásra. Ez egy nagyon rossz irány és a legrosszabb, leglustább dolog amit a kiadó tehet.
Pár dolog ami megfogalmazódott bennem ezzel az egésszel kapcsolatban:
1. Ez egy gyűjtögetős kártyajáték. Miért akarjuk szembeköpni az alapkoncepciót? A játék egyik lényegi eleme, hogy nincs meg mindenkinek minden. Ez sokkal fontosabb, mint az elsőre látszik. Ez egy pakliépítési faktor. Ez adja a játék egyik szépségét, a versenyek változatosságát.
2. A kezdőknek ettől nem lesz jobb, erre ne próbáljuk ráfogni. A kezdőknek attól lenne jobb, ha a versenyszervezők főleg a beholder és a Blog a ligákon tartana versenyeket nekik amiken csak gyngy-t esetleg néhány ritkát lehet használni. (Utóbbiról úgy hallottam komolyan esélyes: hajrá hajrá.) Ez azoknak lenne jó, akik kiskapukkal akarnak teljes értékű versenygyűjteményt összehozni. Egy kezdő ezen lapok feléről valószínűleg soha nem is hallana, ha nem lenne pl. most ez a szavazás. Játszani pedig úgyis a legújabb kiegészítőkkel fognak. Rendezzetek nekik inkább "Kiegészítem az alfa paklim gyngy" versenyt. (Alfa pakli ritka nélkül + annyi egyéb gyngy, hogy meglegyen az 50 lap, ettől kezdő barátabb verseny nincs.)
3. Az újra kiadás, gyakorlatilag a rotáció negatív oldala. Nem értem miért lelkesednek érte azok, akik amúgy utóbbit ellenzik...
4. Cselvetés még bontható a 8. alapkiadásból.
5. Ez a fajta szavazás a létező legrosszabb módja az igényfelmérésnek. Gyakorlatilag bárki regisztrálhat bármennyi kamu felhasználót. Egy ilyen szavazást szerintem csak akkor lehetne komolyan venni, ha rendes névvel mondjuk versenyeken történne a nevezéskor. Illetve a demokrácia örök hibája: az utcaseprő és az egyetemi professzor szavazata is ugyan annyit ér.
6. Az Akmal egy olyan hokilap ami komolyan és negatívan befolyásolja a játék fejleszthetőségét (gondoljunk csak a Drakolder transzformátorra), szerintem ezeket a kártyákat pont, hogy el kéne felejteni, nem még újra kiadogatni.
7. 1 éve van 3 Sötétségszellem a cseremappámban ez alatt az idő alatt egyetlen ember volt aki egyáltalán rákérdezett. (Elég sok és sokféle versenyre járok.) De neki sem kellett végül. Ezen kívül a lap két dologra jó már csak igazán, Villámháború mellett az ellenfél első körében el lehet vele kezdeni pörögni, illetve első körös hordát vagy hokit lehet vele indítani. Komolyan ez a cél? Ezt szeretnénk elérni? Ilyen lapokra van szüksége a játéknak?

Üdv: Kyb
 
Nem hiszem hogy egy évbe egyszer van frissenbontott. Egyébként a repülő fattyat támogatom egyedül.
 
Ez majd nem értelmes mondat volt szép volt kínai
 
Szerintem is tartsuk meg ezt a gyüjtsd és játszd szokást és inkább szenvedjünk akár hónapokig egy lap beszerzésébe mint, hogy mindenki azzonal beszereze ezeket a lapokat ilyen gyorsan beszerezük a kövi kiegben. Ez mindig rossz...hogy most ezt újra beszezhető aztán a játékosok kérik, hogy ezt is meg ezt is aztán elöbb utobb már a Kyorg meg a térszaggi is újra beszerezhető lesz...
 
Mostanáig 117-en szavaztak, a kiadás : nemkiadás pontosan 2/3 : 1/3 -nál áll.
Ez is egy egész jó szám (nem 50 ) de úgy gondolom, ennél még jóval több játékosunk lehet.

Természetesen itt is szívesen látunk mindenféle reális (tehát többmilliós ráfordítást nem igénylő) ötletet a játék népszerűsítésére.
Ill. hatalmas köszönet mindazoknak, akik (akár Pesten, akár vidéken) tesznek is ezért.
 
Egy részük felett már eljárt az idő, másik részük beszerezhető cseréléssel / vásárlással.

Nem támogatom az újbóli megjelenésüket.
 
1. Annyira egyszerű, hogy az már a játék kárára vált, a random lapok viszik elő a Naxx óta játékot, egyre több streamer unja meg, mert nem lehet kompetitíven játszani (Lifecoach, Reynad).
2. Már nem fogsz tudni free to play gyűjtemény építeni a rotáció ellenére se, ja de, 10-12 hónap szopással. Biztos szívesen végigtolja bárki. 15000-ért vehetsz 50 pakkot, az talán egy kiegből a fele az értelmes lapoknak.
3. Otthon is lehet játszani, de társaságban jobb buli. Gyertek el Exbe
 
Azt azért nem mondanám, hogy nincsen semmi gond, egy olyan országban, ahol majdnem 9000 tagja van a legnépszerűbb Hearthstone csoportban, bőven van még hova bővíteni ezt a játékot. (Nyilván mindenkit nem lehet behúzni, de 20% reális célszám lehet.) Én úgy gondolom, ha már Alapkiadás egyelőre nincs terítéken, a nagykiegekben próbáljunk minél jobb gyakori-nem gyakori lapokat kiadni, ha ez minimális számú újrakiadással egyszerűbb, akkor úgy.
 
Igen, az ilyen kérdéseket érdemes lehet feltenni pl. a ligán is, ahova járnak olyan kezdőbb játékosok, akik a fórumot esetleg nem nézik. (Nyilván az újrakiadás nekik kedvezne leginkább.)
És hogy válaszoljak a kérdésre: szerintem azért is jó ötlet újra kiadni ezeket gyakoriként, mert akkor az erőforrást (lapötlet, tesztelés és főleg illusztráció) jobban fel lehet használni a többi, eredeti lapra. Ha belegondoltok, mekkora pazarlás a 40 gyakori lapra illusztrációt tenni, soha senki nem játszik vele, csak egyszer a frissen bontotton.
 
Ezek az adatok honnan jöttek?
Elég sok amatőr és kezdő van Pesten (ha jól emlékszem a tegnapi ligán 11 kezdő és 11 amatőr indult).
Az tény hogy a fórumon többségünk nem túl aktív, de attól még létezünk
 
Néha nem vagyok benne biztos, hogy érdemes feltenni egy ilyen szavazást, meg úgy általában megkérdezni a játékosokat, ha ilyen kommentek jönnek alá.
 
Bocs hogy beleszólok....de ha lennének kezdő játékosok (és persze lennének uj alappaklik és kiegek nem csak ez az egyévbenegyszeri kieg) akkor persze hogy kellenének ,de ennek a 30 Pesti profinak meg 20 vidéki játékosnak aki még van sztm nem nagyon kell.
 
3 Akmal eladó

Én sem támogtanám hogy elvegye a helyet az új lapoktól !
 
Én sem támogatnám.
Zanpókot sosem szerettem nem hiányzik ... na de ez csak a vicc része.
Szerintem jó ha egy két lapot nehezebb beszerezni.
Ettől válik élménnyé a gyűjtés.
Ha mindent oda tolnak eléd elveszti a varázsát.
És én is szeretem az újdonságot Új kiegbe Új lapot
 
Nem támogatom. Megint régi lapok újak helyett?
Legyenek már olyanok amiket olvasgatnom kell s agymenést kapjak tőle. Új ötleteket, koncepciókat várok a Behótól s nem régi lapok kiadását. Üdv: papa
 
"Van pár tucat újrakezdő/kezdő játékos, vidéken és Budapesten is, nekik is nagyon jól jönne, ha nemcsak használható, de akár versenyszinten is kompetitív gyakori lapok jönnének ki."

Nagyszeru, akkor erdemes kitalalni ujakat, es beletenni a kiegbe : ))
 
Ez milyen vicces lenne már
 
Szerintem ezek közül egyedül az erős gyengéje ami ritka, főleg szép állapotban. Van amit nem is értek, de engem nem zavar az újrariadás gondolata. Inkább mint valami fos token vagy őslich.
 
A Repulo fatty ujrakiadasa amugy nagyon jo otlet lenne.
 
Én arra szavaztam, hogy engem annyira nem zavar, ha 6 helyet elfoglal a gyakori slotból ezen lapok újrakiadása, de ha esetleg érkezik még a DK-éhoz hasolnó felajánlás, vagy valahogy megoldható, hogy ezek a lapok ne legyenek hiánycikkek, akkor én is szívesebben bontanék inkább új lapokat és DK-val értek egyet.
 
A Méonech fürkész nagyon meghaladta a korát még a nerffel együtt is, vszeg ezért sem fog újra megjelenni.
 
Baghar: van pár tucat újrakezdő/kezdő játékos, vidéken és Budapesten is, nekik is nagyon jól jönne, ha nemcsak használható, de akár versenyszinten is kompetitív gyakori lapok jönnének ki. Az, hogy ezzel csökken ezeknek a lapoknak az értéke, szerintem senkit nem fog jelentősen a földhöz vágni, nem Kyorgot adunk ki újra.

DK: szerencsére nem túltad túl ezt a hsz-t nagyon. Én úgy gondolom, hogy többet tudunk segíteni a kezdőkön/amatőrökön, ha használható gyakori-nem gyakori lapokat adunk ki, az hogy speciel ezek a "hoki lapok" nem a te stílusod, elfogadom, de attól még sokan szeretnének játszani velük a tapasztalataim alapján.

Elég aktívan támogatom ezt az újrakiadós projektet a tesztelés során, nekem nagyon nem tetszett a KM gyakori része (minden más mondjuk fantasztikus lett benne), ezért is szeretném, ha visszatérnénk az IV/VÉ minőségi szintre.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.