Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái - 11. kiadás július 18.
A pillanat képe
Clod Onar
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
Clod Onar Chara-din legnagyobb hatalmú papja, a Túlélők Földje legismertebb kalandozója - persze Toborzásgátló Vlagyimir után. Neve azután vált általánosan ismertté, hogy az átlagkalandozók soraiból kilépve, szinte teljesen ismeretlenként megnyerte első olimpiáját, maga mögé utasítva akkor minden híres és hírhedt indulót.
Nézz szét a galériában!
Kelet-Magyarországi HKK Találkozó - 2020. augusztus 14-16.
Ősök Városa beállítás UL
HKK Legendás cél
Nyári akció! - 2020.07.30. - 2020.08.17.
Kérdezz-felelek 38.

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Legaktívabb fórumok és fórumozók

A lista folytatása...
[HKK Piac] Eladó lapok (141514)
Lapötletek (64396)
Kelet-Magyarországi HKK Találkozó - 2020. augusztus 14-16. (3)
HKK kérdés? (45226)
Zarknod visszatér VÚ kódok (80)
HKK Legendás cél (12)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:

Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Az Excelsior következő verseny június utolsó hetében, 26-án szerdán kerül megrendezésre, ahol már lehet használni majd az Élőholt invázió lapjait is. Várunk mindenkit!
 
A privátban érkezett előnevezésekkel együtt már 27 indulónk van, ezért jó eséllyel a dobogó mindhárom fokáról lehet Nemzeti Bajnokság indulási jogot szerezni! A másik vonzata ennek, hogy még kb. 5 helyünk van, aki biztosra menne, írjon mindenképpen holnapig.
 
Ne feledjétek, szerdán kvalifikációs verseny az Ex Klubban! A formátum egyszínű pörgős, az UR Mardakor ajándékozó, minden nevező díjat kap!

Az előnevezés ajánlott!
 
Last minute call: ma újból Exes verseny!

május 22. szerda / Pörgős verseny UR-ek nélkül (a nyerhető UR: Végső illúzió)

Várunk mindenkit 17.30 és 21.30 között, akár csak nézni a versenyt vagy cserélgetni. A verseny végén kihirdetjük a júniusi versenyidőpontokat, valamint a kvalifikációs verseny formátumát.
 
Ne feledjétek: szerdán újból Exes verseny!

május 8. szerda / Jellemek harca pörgős (UR: Jövendölés)

Várunk mindenkit, a verseny után pedig BL-elődöntő vetítésre is lehet maradni.
 
Sziasztok,

véglegessé váltak a már korábban írt időpontok, tehát ekkor lesznek a májusi Exes versenyek:

május 8. szerda / Jellemek harca pörgős (UR: Jövendölés)
május 22. szerda / UR-ek nélküli sima pörgős (UR: Végső illúzió)

Az első júniusi versenyünk kvalifikációs lesz, a formátum és dátum még kérdéses. Várunk mindenkit továbbra is, nálunk minden nevező kap díjat, minden 0 profi pontos játékos első versenye ingyenes! Előnevezni nálam a szokásos csatornákon.
 
#excelsior

Sziasztok! Szerdán, 17-én ismét várunk mindenkit az Ex Klubba egy jó kis kártyázásra! A formátum sima pörgős verseny, a szokásos tiltásainkkal és nerfeinkkel (teljes kiírás a Versenykiírásoknál). Nevezés 17.30-tól, kezdés 18.15-kor.

A nyerhető UR Fairlight bölcsessége lesz, de minden induló díjat kap, rengeteg nagykieget és Zén osztunk szét szokás szerint. Előnevezni nálam lehet a szokásos csatornákon.

Tervezett májusi versenyidőpontok (még változhatnak):

május 8. szerda / Jellemek harca pörgős
május 22. szerda / UR-ek nélküli sima pörgős
 
Sziasztok! Szerdán mindenkit várunk újra az Ex Klubban, ezúttal kicsit jobban kedvezve az amatőr versenyzőknek, hiszen a Behós verseny formátumával párhuzamban Veszélyes faj lesz, pörgős lebonyolításban. A profiknak is hívogató lehet, hogy a nyerhető UR Mardakor ajándékozó!

A teljes versenykiírás elérhető itt, a Versenykiírások menüpontban, a szokásos tiltott lapjaink és nerfeink élnek, az új Zén lapjai már használhatóak. Várunk mindenkit, előnevezni nálam lehet és érdemes.
 
Sziasztok!

Csak röviden, mert egy SF garázdálkozik a környéken:

április 3. szerda - Veszélyes faj (pörgős)
április 17. szerda - sima pörgős

szokásos tiltásokkal. A várható UR-ek ajándékozó és illúzió lesznek.

További infó hamarosan!
 
Első kettő mező lett a 3. pedig járj+gólem követő. Ennyire emlékszem. Remélem tudtam segíteni.
 
Valami hír esetleg? Mi ment jót az Ex-ben? Várjuk itt a híreket, de ahogy látom, semmi... nos? Valaki?
 
Sziasztok!

Szerdán, március 20-án újra várunk mindenkit az Ex Klubban, ahol a szombati Behós versenyre készülhettek velünk pörgős formátumban.

A tiltott lapok listája elérhető a Beholder Versenykiírások részénél, a beszűkült lista mellett tiltottak a szokásos Exes dolgok is (Ravasz, Kumm. szimm. stb.). A versenyen nyerhető UR a Jövendölés, minden nevező fixen díjat visz haza, az előnevezés ajánlott!
 
A szerdai versennyel kapcsolatban, mivel pár ember már írt, hogy nem teljesen tiszta a pakliépítési how-to.

A három jellemből választasz 1-1 színt, ezekből a színekből, plusz Bufa + színtelenből kell legalább 50 (mező esetén 57) lapos paklit összerakni. Mindhárom választott színből kell legalább 12 lapot használni, de az arány lehet 12-12-30 is, és ezek variációi. Igen, azt is lehet, hogy 12-12-12, és a maradék Bufa/színtelen, de olyan nem működik, hogy egyszínű/kétszínű dekket rakok össze. Remélem, így már teljesen érthető.
 
Sziasztok! Márciusi Excelsioros versenyeink már ki is kerültek a hivatalos kiírásba, hogy időben elkezdhessétek a paklikon agyalást

Március 6-án szerdán Isteni egyensúly versennyel várunk titeket. Minden jellemből 1-1 színt kell használni, és egy adott színből legalább 12 lapot. A nyerhető UR a Végső illúzió.

Március 20-án, szintén szerdán pedig a Behós verseny formátumára készülhettek, tiltott az összes ott tiltott lap, plusz ahogy legutóbb is, a mi pörgős tiltásaink + Kragoru szokásos használhatósága. Itt az UR a Jövendölés lesz.

Várunk mindenkit, az utóbbi két verseny szép létszám (27 és 28 fő) miatt nem árt előnevezni. A teljes kiírásokat a Beholder oldalán találjátok.
 
Sziasztok!

Szerdán újra várunk mindenkit egy jó játékra az Ex Klubban! A format pörgős Hatalom korlátozása Zénes lapokkal bővítve.

A nevezési díj a szokásos 1000 forint, minden nevező díjat kap, rengeteg Elemi Erőket és többféle választható Zént osztunk. Az UR a Fairlight bölcsessége lesz. Ne felejtsetek el előnevezni!

A teljes versenykiírásért sasoljátok a Versenykiírások menüpontot.
 
Sziasztok,

az imént küldtem el következő Exes versenyünk (február 20. szerda) kiírásának módosítását, miszerint a tiltott lapok között lesz az Orgling mágus is.

Többen jeleztétek, hogy inkorrekt a lap a formátumon, és más versenyen is előjött problémaként. Bár azon a Zénes lapok nem volt játszhatóak, ettől függetlenül úgy döntöttem, tilthatjuk ezt is, más lapot viszont már nem veszünk fel a tiltólistára, tessék rákészülni

Várunk mindenkit a versenyre!
 
Holnap este mindenkit várunk az Ex Klubban Beszűkült látókör versenyünkön, Mardakor ajándékozó fődíjjal, minden nevezőnek járó fix díjjal, és az év első és jó eséllyel egyetlen Exes HKK macskájával. Ne hagyjátok ki, ne felejtsetek el előnevezni!
 
*** EX MACSKA ***

MIKOR? *** 2019. február 6. szerda 17.30-tól, az Exes verseny alatt
HOL? *** EX Klub, 1114 Mészöly utca 3.
MENNYI? *** 1000 / macska
MIT TARTALMAZ: minden macska 3 lapot tartalmaz, csak ritka vagy magasabb ritkaságú lapokat
DROPRATE: UR-BDV 1/10 + rengeteg foil ritka és spoiler lap
JACKPOT: ingyenes Ex versenybeszálló a Nemzeti Bajnokságig vagy foil BDV promo lap

Pár ízelítő kép megtekinthető a Magyar HKK-sok Facebook csoportban.

Egyéb infók:

- Az első fordulóig itt is max. 5-öt lehet majd venni, utána a készlet függvényében lesz még.
- A jackpotba beszállni itt is legalább 5 db-bal lehet, a teljes készlet elfogyása után, a verseny végén soroljuk ki a győztest. A versenybeülőt a következő, februári versenyünktől lehet felhasználni, átruházni nem lehet másra, és az augusztusi első versenyünkön lehet használni utoljára! Ha esetleg nem fogy el a macska ezen a versenyen, a következőn is lehet vásárolni a maradékból, ebben az esetben ott sorsolunk, és minden tolódik.
- Amennyiben a győztes valamilyen okból nem tudja vagy akarja kihasználni a beülős jackpotot, ehelyett választhatja a foil BDV lapot, ami egy hibátlan állapotú Drakolder tor!
- Bárki vehet macskát a készlet erejéig, nem csak a versenyre nevezők. Aki nem tud személyesen eljönni, megvetetheti mással is ugyanilyen feltételek mellett, amennyiben jelzi ezt előtte nekem Facebook üzenetben vagy e-mailben (nem itt hozzászólásban).

Erre és a versenyre is várunk mindenkit, előnevezés ajánlott!
 
Sziasztok! A februári Excelsioros versenyekről:

* február 6. szerda / Pörgős Beszűkült látókör *
Pörgős verseny a februári Behós verseny tiltólistájával + a mi szokásos pörgős tiltásainkkal.

A versenyen HKK macska kapható lesz, erről külön posztban írok majd!

* február 20. szerda / Pörgős Gyak + nem gyak + Zén *
Pörgős Hatalom korlátozása, a pakliban a gy-ngy mellett használhatók a Zénes és AK-s lapok (de a ritka besorolásúak, pl. Móka és kacagás, Vízitündér nem!), és bármilyen nem ultra ritka szabálylapot lehet használni. Tiltott lapok: Elmerombolás, Magirox csatlósa, Öntörvényű krabber, Kékvérű oroszlán és az Alpha Centaurus.

A teljes kiírását az imént küldtem el, a héten felkerül a hivatalos versenykiírások közé.

Várunk mindenkit!
 
Sziasztok!

Bár még javában a Behós versenyre készül mindenki, ajánlom jövő szerdai versenyünket az Ex Klubban, ahol pörgős egyszínű formátumot tartunk. Az UR a Jövendölés lesz, a dátum január 23., minden első versenyes kezdőnek a nevezés továbbra is ingyenes!

Februári versenyeink formátuma jövő héten válik véglegessé, elöljáróban azért megemlíteném, hogy idén is lesz HKK macska februári első versenyünkön, úgyhogy aki a Blogos versenyek macsekját szívébe zárta, az tegyen majd aznap az Excelsior felé egy kört Bővebb infó a jövő hét második felében!

Teljes kiírás itt:

https://is.gd/SEzFAx
 
A Versenykiírások menüpontnál látható adat ne zavarjon meg senkit, 9-én szerdán, azaz holnapután lesz a januári első versenyünk az Exben
 
Sziasztok!

Ahogy korábban már olvashattátok, fixálva lett, hogy a januári Exes versenyek 9-én (hagyományos-pörgős), valamint 23-án (egyszínű-pörgős) lesznek megrendezve. Mindkét alkalom szerdai napra esik, a Versenykiírások menüpontnál még nem fogjátok látni, mivel 7-e hétfőtől tudom csak leadni hivatalosan.

Az UR-eket még nem tudom biztosan, hogy mik lesznek, de az első versenyen szinte biztos, hogy Jövendölés lesz.

A tiltott lapok a szokásosak, minden a versenyig megjelent lap - beleértve a BDV promo lapokat is - használható!

A decemberi telt házas versenyek tapasztalatából kiindulva kifejezetten ajánlott az előnevezés, írhattok itt, de mailben és Facebookon is.

Várunk mindenkit!
 
valószínűleg már nem idén
 
A héten még egyeztetek Zsuzsival (Ex) erről, de terveink szerint 9-én szerdán (hagyi-pörgős) és 23-án (egyszínű pörgős) lesznek a versenyek.
 
Mikor lesz a következő verseny?
 
Sziasztok! Szerdán, 19-én idén utoljára várunk minden játszani vágyót az Excelsiorban, ahol egy pörgős-hagyományos versennyel búcsúztatjuk el az évet! A győztesnek egy Mardakor ajándékozó hozza a fa alá a szeretetcsomagot Az ünnepi hangulatról az új Zén lapjai is gondoskodhatnak, minden a héten megjelent kártya használható már!

Gyertek el még utoljára idén, és játsszunk egy jót!
 
Sziasztok!

Holnapra szeretnék kölcsön kérni:
2 ezerszemű mátriarkát
3 xenó bábot

visszatarha ér!
 
Hellász! Szerdán (december 5.) ismét várunk mindenkit az Ex Klubban, a formátum változatlan, hagyományos-pörgős vonalon lehet tesztelni az új Elemi erők lapokat. Legutóbb kedden rendkívül színes metát láttam, és nagyon örültem, hogy ennyien eljöttetek - a 29 fő az elmúlt fél év legmagasabb létszáma volt. Ezúttal is várunk mindenkit, a nyerhető UR a Végső illúzió lesz, és rengeteg EE kieget osztunk szét, mindenki kap díjat!
 
Tudna nekem hozni valaki holnapra x(Min1 max 3) ködtekit ès ködyetit? Ja meg 3 Avargot bár azt hátha bontok holnap
JuFe
 
Sziasztok!

Holnap, november 27-én kedden első alkalommal próbálhatjátok ki az Excelsiorban Elemi erők lapokkal megerősített paklijaitokat - várunk ezúttal is mindenkit! A formátum hagyományos-pörgős, tiltott lapok a szokásosak, minden megjelent lapot lehet már használni, beleértve az új UR-eket és kódos lapokat is. Előnevezés ajánlott!

A győztes jutalma a felújított Fairlight bölcsessége!

Decemberben ugyanezzel a formátummal várunk titeket, 5-én és 19-én, mindkét alkalom szerdai napra esik.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2020
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.