Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Livak és Ryshad a jégszigeten
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
Livak és Ryshad az elietimm jégsziget fagyos pusztaságán keres új kalandokat az Einarinn legendája könyvsorozat Kétélű fegyver című kötetében.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Tudati gyorsítás IV. (562. tudati képesség)
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | ...
Nézet:
Eladósorba kerültek a régi - 2003 előtt kiadott - ritka lapjaim, rendkívül kedvező (15-25 Ft/db). Lista egyelőre nincs, sok száz lapról van szó...
Ugyanitt gyak-nemgyak vásár akár kiegészítőnként, akár színenként, akár kilóra, darabra, ahogy tetszik.
 
A vége lemaradt a túl sok karakter miatt, de még időben észrevettem:



TEHÁT A VÉGE



Így a teleport kábulatából kijózanodva nem máshol, mint az Alanori Királyság egyik Kalandozók Városában találta magát a hős felfedező: Zén. Konstatálta a történteket, majd mivel pont Karácsony volt és a várost vastag hótakaró lepte be, fogta magát és a legközelebbi ivó felé vette az irányt.
A Fogadó a Nyúvadt Feketesárkányhoz leginkább egy talponálló kocsmára hasonlított, és ha bátor barátunk nem tett volna ki a pultra egy méretes kristályt valószínűleg a teljes vendégsereg kirohant volna, hogy máshol folytassák az ünneplést. Más túlélő nem lévén, az expedíció története így jelentős változtatásokkal hangzott el. A történetben nem kis szerepe volt a mesélőnek, aki folyamatosan megmentette csapattársait, de mindhiába, a sok balga csak ment a saját feje után és egy idő után Zén energiái is elfogytak. A kocsma karácsonyfájáról elugráltak a szaloncukrok, az üstből kiürült a forralt bor és rosszullétig ették magukat gromakbejglivel. Legyen hát ez a vége a történetnek. Boldog Karácsonyt!



Még pont elkészült Karácsony harmadnapjára, csakhát türelmem elfogytával most került fel.
 
MIVEL SEM A BEHOLDERT, ÉS SEM A VIGYÁZZAUTÓT NEM ÉRDEKELTE A NOVELLÁM KÖZZÉTESZEM ITT AZ ÁLTALAM INDITOTT FORUMON


Ez a novella egy „fanfix”, ami a már létező és a Beholder Kft. tulajdonát képező Zén: Hogyan fogyott el az expedíciónk? című művének egy kitalált folytatása. 2010. Karácsonyára a HKK rajongóknak írta: HungarianFeFe [Juhász Ferenc]
Első ilyen próbálkozásom a műfajban és tudom, hogy nem tökéletes, de remélem elnyeri tetszését a nagyérdeműnek.


Zén: Hogyan fogyott el a IV. Expedíciónk? című naplója alapján


A Kalandozók Városában töltött hónapok alatt a tehetős arisztokrata leszármazott, aki a „Zén” nevet viselte, fejébe vette egy újabb expedíció szervezését. Ebben közrejátszhatott némiképp fogyóban levő drágakő és arany készlete, amit még az előző expedíció alkalmával sikerült felhalmoznia. Az e téren nagy tapasztalatokkal rendelkező expedíciómestert ilyenkor senki és semmi nem tántoríthatta el szándékától.
Az úticél ismeretlen síkok és világok voltak. Miután a városban a plakátragasztások után ennek híre ment, Zén barátunkat a törzskocsmájából kitiltották – nehogy néhány enyhén ittas törzsvendég csatlakozásra adja fejét – és máris hatalmas fennforgás kezdődött.
Az indulásig eltelt 1 hét alatt voltak, akik hanyatt-homlok menekülve elhagyták a várost, voltak, akik bezárkóztak otthonaikba, voltak, akik megpróbálták őt lebeszélni, de végül a kis csapat kalandra éhesen a főtéren várakozott. A kis csapat alatt értem - a városvezetés által felajánlott és kötelezően elfogadtatott lehetőségként - a helyi csavargókat, pitiáner zsebtolvajokat, a városi börtönből bizonyos rabokat, akik a kosztpénzükre pályázó tisztségviselőknek köszönhették a részvétüket, valamint egyéb szerencsevadászokat és naiv – Zén korábbi expedícióiról nem tudó – akarom mondani bátor kalandozókat. Zén a szedett-vedett csürhe láttán inkább az eliszkolást választotta. Ő ugyanis abban a hiszemben leledzett, hogy most végre csak harcedzett és tapasztalt kalandozókkal fog nekivágni a következő expedíciójának. Csapatunk miután semmi dolguk nem lévén a főtéren várakozott. Máris némi alkohol tartalmú italozásba kezdett és hamarosan a teljes városi őrség felügyelte az indulást… Néhány óra múltán a városvezetés döntött az indulásról. Ebben a városi főtér kisebb csatatérré változása is közrejátszhatott. Meg annak a lehetősége, hogy hősünk esetleg lefújja az akciót, és aztán nyakukon marad ez a csürhe. A tények cselekvésre sarkallták a helyőrség vezetőit és megnyitatták a térkaput egy udvari mágussal. Szerencsére az utolsó pillanatban fülüncsípték Zént, és azonnal behajították a térkapuba az utolsó néhány flótás társaságágában.

A téralagúton átjutván mindjárt egy rendkívül „barátságos” helyen találták magukat. Hideg volt, alkonyodott és kísérteties csönd honolt mindenfelé. Néhány órát bolyongtak a sötétben mire Zén megadta a jelet, hogy le lehet táborozni. Plistrire csak másnak reggel talált rá egy dolgát éppen intéző csapattárs. Meggyőződése volt, hogy a tábortűz csak odacsalja a környék bestiáit, ezért 20 méterrel arrébb verte fel sátrát. Pechjére valami bestia egy fél Plistrit gondolt vacsorája elköltése tárgyának.. Mire a nap magasan járt némiképp hozzászoktak a hűvös klímához és a jó hangulat is kezdett visszatérni.
Ellátmányuk bőséges volt és a sztorizás is kiapaszthatatlannak tűnt, egészen addig amíg valamiféle vonyítás és állati? csaholásra nem lettek figyelmesek. Pont abból az irányból amerre menni készültek.. Viszont Zént nem abból a gyáva fajtából faragták! Legalábbis amíg csak egy embert vesztettek el. Parancsot adott, hogy mindenki legyen harckészültségbe ezután halkabban, és persze sokkal lassabban tovább indultak. Ami az Zént illeti ő valahol a csapat közepén haladt, hogy kellő biztonságban érezze magát. Az, hogy ki haladt a csapat élén az folyamatosan változott egészen addig, amíg egy Bortúr nevű exfegyenc nem került sorra. Őt nem hatották meg holmi ugatásszerű hangok. Kemény fickónak gondolta magát és csak a nagy kincs reményében csatlakozott az expedícióhoz. Ám negyed óra elteltével szembe találta magát mintegy tucatnyi izzó szempárral, amiknek a tulajdonosaik őzgida nagyságú furcsa velociraptor és kutya keverékhez hasonlatos szörnyek voltak. Ennél a pontnál ugrott kissé hátra ugrott volna, de a mögötte sorakozó csapattársak miatt ez lehetetlen volt, ellentétben a szörnyek előreugrásával. A csapat szerencséjére mindegyik dög Bortúrra vetette magát, de többiek jobbnak vélték élesen jobbra indulni egy kirobbanó rohanással. A dögök szerencsétlen Bortúrból lakmározva már nem foglalkoztak a menekülő csapattal.
Zén rohant a csapat élén egészen addig míg ki nem fáradt teljesen. Ezután megálltak egy szusszanás erejéig. Nemsokára csöndesen haladtak valamiféle ösvényszerű utacskán és néhány óra múlva egy kisebb tornyot pillantottak meg a távolban. Gondolták, csak nem mindenki ellenséges ezen a helyen ahová jutottak és talán nyugodtan tölthetik az estét. A toronyhoz érve a csapat egyik tagja Sanhilec dörömbölt be a kopott kapun. 1-2 perc múlva végül egy töpörödött kis emberkének látszó alak nyitotta ki és miután Sanhilec elmondta, hogy csak egy napra szeretnének szállást, némán egy intéssel beljebb invitálta hőseinket. Zén jó előjelnek vélte a gesztust és mindjárt harmadikként ment be a toronyba.
Az előcsarnok viszonylag kultúrált volt, ebből nyílt 4 terem, amik sejthetően szabálytalanul ölelték körbe a csarnokot. Kettőt függöny takart és középen kandalló ontotta a meleget barátságosan. A kis lény körbeintett majd Zénre mutatott és ismét körbeintett. Ezután elment az egyik nyitott terembe ami valamiféle dolgozóhelységre hasonlított fura lombikokkal, fura szagokkal egyéb soha nem látott eszközökkel és folytatta félbehagyott szüttyögését. A kis csapat hamar otthonosan letelepedett a csarnokban és bár volt valamiféle furcsa érzésük egyeseknek a hellyel kapcsolatban, a meleg és a tető a fejük felett hamar elcsendesítette ezeket az érzéseket. Pár órával később nyugovóra tértek, de senki nem maradt fenn őrködni.
Az éjszaka hosszú ideig nyugodtan telt, de közepe tájékán viszont egy ezredmásodperc töredéke alatt pattantak fel, amikor is egy velőtrázó majd elhaló sikoly hagyta el egyik társuk ajkát. Sanhilec teste élettelenül zuhant ki a háromszekrénnyi gólem páncélkeménységű kezei közül. Nem kellett több mindenki futásnak indult – volna – ha a bejárati kapu történetesen még mindig ott lett volna, ahol bejöttek rajta az este folyamán. De nem volt sehol!! A sötétben krákogó és öreges, de egyben sátáni nevetés hallatszott. Zén az egyik függönyt félretépve berontott a terembe. A csarnokban a csapat kétfelé szakadt, nem tudatosan, de jó taktika volt, mert a gólem néhány másodpercig nem tudta mit csináljon, végül a dolgozószoba felöli részhez indult. A másik teremben Zén és a többiek egy letakart térkapura bukkantak. Az egyik varázsló valahogy beindította a kaput és több se kellett a jelenlevőknek, csak egy gyors -Erre! -Erre! kiáltást dobtak még a többieknek. Azok is elindultak, de mielőtt átjutottak volna a gólemen X’ianTír nevű csavargó a csapat leggyengébb tagját, a kis Dingit ellökte a gólem felé, hogy időt nyerjen magának és a többi szerencsésnek. Pár perccel később már ők is a térkapu alagútjában voltak és nem hallhatták Dingi – Ti büdös rohadt mocsadék férgek! Segíííítcseettggrgrg! [-Zén: Hogyan fogyott el az expedíciónk] mondatát, amit majd talán Zén megörökít naplószerű könyvében.

A hely, ahová jutottak nem tűnt kellemesebbnek az eddigieknél. A történtekre való tekintettel Zén némi pihenőt engedélyezett, és alkalmas táborhelyet kerestek egy tisztás szélén. A meglévő készleteiket szedték elő beleértve mindenféle szeszes folyadékokat, hogy feledjék némiképp az eddigieket és bizakodóbbak legyenek a jövőt illetően. Nem is volt órákig semmi probléma ám amint az este kezdett leereszkedni fura dolog történt. A környező fák mögül gyereknagyságú humanoid lények jöttek elő olyan ruhában, ami leginkább Borax udvari bolondjaira emlékeztette a jelenlevőket. Nem zavartatták magukat és táncra perdültek a tűz körül, vagy a tűz táncolt körülöttük? Zén nem ítélte túlzottan veszélyesnek a kis lényeket és folyt tovább a gondűző mulatozás. Ám némi idő elteltével a kétkulacsnyi cefrét magába döntő Dárin - aki az örök vadászmezőkön bandukoló Bortúr egyik legjobb haverja volt - egy nem túl szomjas pillanatában úgy ítélte meg, hogy most már idegesítik ezek a teremtmények. Fogta hát a hatalmas fejszéjét és csak úgy véletlenszerűen kettéhasította a hozzá legközelebb állót. Itt némileg megfagyott a hangulat.. Másodpercekig semmi nem történt, de Zén harcedzett és tapasztalt vezető révén felismerte bajt, és már a sebtében behajított dolgok után zárta a hátizsákját és indult futva a rengetegbe. Azon társai, akik nem a bolondruhában harcoló és hadonászó kis gremlinekkel voltak elfoglalva, valamint nem az életre kelt és megnövekedett „tábortűzzel” próbálták meg felvenni a harcot rohanvást követték. A kis gremlinek egy összehangolt kántálásba kezdtek, hogy pontot tegyenek a dolgok végére, csakhogy a csapat négy mágusából három is hasonlóképpen cselekedett. Mivel a kettő egyszerre sült ki és ezen a vidéken épp mágia-dagály volt, egy hatalmas robbanás keletkezett, amiben az idő lelassult, a tér eltorzult. A menekülők élükön a bátor vezérrel egy véletlenül megnyílt téralagúton át egy ismeretlen helyre jutottak.
 
A csapat cseppet sem volt boldog. Vesztettek újabb 4 embert, de persze Dárin hiánya senkit nem érdekelt. Igazából a többiek halálán való morfondírozás sem tartott sokáig, mert a havas-jeges táj ami előttük terült el semmi jóval nem kecsegtetett. Nemsokára kisebb hóvihar kerekedett, de nem volt mit tenni, útnak indultak. Abba az irányba mentek, amit a bölcs Zén jónak ítélt. Pár órát mehettek csak mikor egy Helisan nevű volt hajléktalan kifakadt, hogy neki már elege van, ennyi elég volt az egész rohadt expedícióból és haza szeretne menni.
- Hova akarsz hazamenni te kis nyamvadt csatornatöltelék? -kérdezte Grazl.
- Olyan nekem ne ugasson akinek moslékbüdös a szája! -replikázott Helisan.
- Odamegyek, de széjjel ütlek te kis vakarcs! -mondta Grazl. A csapat megállt és páran előrementek Zénhez - köztük iszkolt Helisan is - valami jobb terv reményében. Grazl kis ívvel indult hogy némiképp kikerülje az előtte állókat mikor hirtelen orrabukott mint egy részeg zsoldos. -Hogy az a mennyköves görényfasza, ez is miattad van Heliszelike, de most megkapod, azzal felállt és el is indult, de valami megtorpanásra késztette. Érezte ugyanis, hogy fél méterrel mögötte valami megrázza magát, és szintén feláll. Látta, hogy a csapat arcára fagyott valami a havon kívül.. Óvatosan megfordult és ekkor szembesült a fölötte tornyosuló jégsárkánnyal! Mielőtt alaposabban kivesézhette volna a fizimiskáját, az pofájából rögtön rálehelt vagy félmázsányi jeges-hideg permetet, amitől Grazl az örökkévalóságnak fog szobrot állni itt a semmi közepén levő jégmezőn. Zén érezte, hogy itt nincs sok értelme a menekülésnek, mert a jégsárkány szárnyaival könnyen utoléri őket. A csapatban levő Helisannak pont olyan jégkék szeme volt, mint a szóban forgó sárkánynak és hirtelen merész ötlete támadt.. Pár métert előre lépett majd leborult a sárkány felé és hangosan a következőket mondta:
- Könyörülj meg rajtam testvérem, hisz én is egy jégsárkány vagyok. A dög itt egy pillanatra megállt és kérdőn nézve Helisanhoz ugrott majd rászisszent, aki majdnem becsinált az átfagyott nadrágjába. (Zén eközben hangyalépésekben araszolt hátrafelé.)
- Ó nagy sárkány nézz a szemembe kérlek! Csak a jégsárkányoknak van ilyen kék szemük, mint neked, meg nekem! Egy gonosz varázsló tette ezt velem, aki bosszúból emberré változtatott, (Zént eközben már több társa is követi miközben az egyetlen életben maradt mágusa Yalrenop egy varázslatot készít elő.)
- Ezekkel az emberekkel akart elvitetni egy helyre, ahol aztán majd eladhat és visszaváltoztatatott volna mihelyst ketrecbe kerülök. Mi egy családból származunk! A jégföld a mi hazánk! A sárkány egy ideig érdekesnek találta a sztorit, de nem tudta, hogy higgyen-e fehér füleinek. Mindenesetre ezt Zénék is érezték, aztán most vagy soha alapon Yalrenop elordította a varázsszavakat, amire mindenkit vastag hó lepett be és némi ködös hóvihar keletkezett. A megmaradt csapat gőzerővel rohanni kezdett a pár száz méterre fekvő sziklás rész felé. Mivel a sárkány pillanatnyilag szem elől vesztette őket, egy mozdulattal leharapta Helisan fejét. [-Így el tudtunk menekülni - Zén: Hogyan fogyott el az expedíciónk?]
Tüdejüket kiköpve érték el sziklákat. Innen kúszva haladtak, mint egy órát, nehogy esetleg a sárkány keresse őket, és végül egy völgyhöz értek, amiben furcsa házakat pillantottak meg. Az ott lakó mutáns humanoidok nem voltak ellenségesek és főmágusuk, valamint kisebbrészben Yalrenop segítségével másnapra sikerült térkaput nyitniuk a környéken levő egyik mágikus barlangban. Az ott levő több száz kristályból egy észrevétlenül Zén batyujában landolt. A csapatból senki másnak még csak át se villant az agyán ekkora pimaszság, de az expedíció tagjaiból senki, és vélhetőleg a barátságos lények közül szintén senki sem vette észre az egyoldalú tulajdoncserét. A pihent csapat, pontosabban már csak fél csapat átlépett a kapun.

Talán a Zénnél levő kristály tette, vagy valami más nem tudni, de végül nem ott lyukadtak ki, ahol szerették volna. Igazából azt sem tudták hol lyukadtak ki. Egy várkastély belső udvarán találták magukat és a Nap éppen felkelőben volt. A kastély fura aurát árasztott magából, és mindjárt mehetnékük is támadt valami kedvesebb vidékre. Senki nem értette pontosan miért is nem szimpatikus a hely, de valamit cselekedni kellett, hisz az örökké nem álldogálhatnak a kastélykertben. Zén a csapat elejére állította a 3 legerősebb harcosát az expedíció megmaradtjai közül és mögéjük vezényelte szerencsétlen Yalrenopot. Miután senki nem jött ki a kastélyból a fogadásukra, és a napfelkelte után igencsak kezdték rosszul érezni magukat a mindenféle növényt mellőző kertben, elindultak a kastély felé. Hamar találtak egy alanoriablakhoz hasonló bejáratot a kertből.
A sötét ablaktalan folyosókon vonuló kis csapatnak kezdett azaz érzése lenni, mintha körbe-körbe járkálnának. Egy kisebb pihenő alkalmával egy távolban levő feltehetőleg rozsdás ajtó nyikorgása zavarta meg őket. A jó megérzéseiről híres Zén talpra állított mindenkit. Egy Muligen nevű figura már nem bírta tovább az idegfeszültséget és egy egyszerű fényvarázs elmondása után kivont kétkezes pallosával rohanni kezdett a hang irányában. [-Zén: Hogyan fogyott el az expedíciónk?] Ekkor azonban hirtelen megelevenedett a mennyezett és az eddig ott pihenő és láthatatlan vámpíroknak tűnő lények szárnyrakelve kezdtek repkedni megtöltve ezzel a se nem túl nagy - se nem túl kicsi csarnokot. Muligennel a továbbiakban senki nem foglalkozott révén, majdnem mindenki remegett a félelemtől, mint a hársfalevél.
-Meneküljünk!! –ordították többen is. Közben a vámpírok elkezdtek lecsapni azokra, akik a leginkább széleken álltak és elragadták őket a semmibe. Több emberre 2-3 vámpír is rárepült, és a szerencsétlenek hiábavaló csapkodásaik csak megmaradt társaik félelmét növelte. A csapatban volt egy Balkin nevű törpe, akinek fejszéjét egy ősi törpe bűbáj itatta át. A fejsze vörösen felizzott, majd az izmos törpe nekilendült, hogy rendet vágjon az ide-oda röpködő vérszopók között. A csapat még életben maradt tagjai így leginkább mögé igyekeztek felsorakozni és mindenki küzdött az életéért. Energiatüskék csapódtak, villámok cikáztak és a csapat összes szúró-vágófegyvere igyekezett távoltartani a „kis denevéreket”. Egyszer csak egy vörös fénycsóva indult el az egyik falon. Hirtelen az összes vámpír elrepült vagy éppen elúszott más termekbe. A fénycsóva lassan egy ajtót formázott és Zén tapasztalt kalandozóösztönei révén megérezte, hogy itt valami baj lesz. A mágikus ajtó végül egy teleportot nyitott, amiből az eddigieknél kétszer hatalmasabb ősvámpír lebegett elő.
-Haahhahaa. Már csak egyet kell legyőznünk. -mondta Neshdír [-Zén: Hogyan fogyott el az expedíciónk?]. A lény egy pillantás alatt a fejük felett volt és borotvaéles körmeivel szántott fel néhány kócos fejet, köztük Neshdírét is. Balkinnek se kellett több mindjárt utána is rohant volna, de Zénnek egy ötlete támadt:
-Várj Balkin! Van egy ötletem! Rá dobunk téged az ocsmány dögre és röptedben kettéhasíthatod...
Míg gyorsan előkészültek a vápírlord ismét felszántott néhány koponyát, de ezután négyen nekifutásból utána dobták a törpe harcost. Belkin hatalmas ordítással került a dög mögé, és valószínűleg hatalmasat nyekkent volna a padlón, ha fejszéjét jó mélyen bele nem mártja a kemény vápírtestbe. Ezeket a jeleneteket persze nem várhatta meg a szerény számú túlélő és rohantak a még mindig vibráló teleportkapuhoz. A túloldalt végül Balkin nem láthatta meg, de a többieket ez nem keserítette el túlzottan. Zén megfogadta, hogy említést tesz majd róla a naplójában és a Vámpírölő Balkin nevet adja majd neki.

Egy kör alakú terem kellős közepén voltak, ahonnan minden irányba folyosók vezettek. Minden folyosó felett egy Isten szimbóluma volt. Koponya - Leah, Denevérszerű szörnypofa - Dornodon, Félhold - Charadin, Keresztbetett kardok - Tharr, Villám - Fairlight, Virág - Sheran, Felhő - Rhatt, Örvény - Elenios, Csillag - Raia, Szivárvány - Bufa, Tekercs - Alesian. Pontosan tizenegy folyosó volt és harmincnégy ember Zénnel együtt. Ami ugye 11x3+1=34. Mielőtt a többiek is felfoghatták volna a matematikai egyenletet, vagy azt hogy hányan vannak, Zén kiadta a parancsokat.
-Minden folyosón elindul három ember és egy óra múlva itt találkozunk. Szerintem minden irányban kell lennie valaminek, amit ide visszahozva megnyithatja a hazafelé vezető utat. Ráadásul biztos, hogy isteni kincsekbe fogunk botlani és nem térünk haza üres kézzel…
A többiek még ki sem heverték a vámpírok okozta sokkot, morogva rendeződtek hármas csapatokba.
-Én magam Varekt csapatával megyek. –mondta Zén.
Minden csapat elindult a számára kijelölt folyosón - még Zén is elindult Varekttal és még két emberével - de aztán úgy száz méter után lábfájásra hivatkozva kezdett lemaradni és csendben visszafordult. Fairlight alagútjában először egy szobornak tűnő acélkolosszus kelt életre és roppantotta össze az egyik szerencsétlent, majd egy kapu előtt néhányszáz villámrúna égette szénné a második delikvenst, végül a kapu mögött a sok terem egyikében egy hihetetlen módon csillogó, drágakövekkel ékesített varázstárgy vonta be arannyal a hozzáérő és ragadó harmadik peches kalandort, akiből így egy élethű aranyszobor lett.
A kedves olvasó elhiheti nekem, hogy senki nem tért vissza élve az alagutakból és bizonyára kitalálja, hogy mi történhetett a többi folyosón haladó csapatokkal. Zén visszatérve a csarnok közepére hosszas keresés után előhalászta táskája legmélyén található zsebből egy másik expedíción szerzett ősi tekercset. Ennek a tekercsnek a használatát egy főmágustól tudta meg még hónapokkal ezelőtt. Ha felolvassák használóját elteleportálja arra a helyre, ahová a legjobban vágyik, de csak a Túlélők Földjén működik, csak nyílt térre tud vele teleportálni, és azt is csak egyetlen egyszer. Zén úgy érezte eljött ez az idő. Nem látott reális esélyt a kijutásra, ebből az istenek által az időszámításuk előtt épített labirintusból.

Így a telepor
 
szia császár van benne?
 
Sziasztok!

Hihetetlen milyen magasan repkednek az árak.
Nekem is van cserére vagy 100 db fehér szélű lapom, mondjuk egy új HD plazmatévére becserélem őket, az áruk nem alkuképes, s válogatás, illetve lista nincs! ...

Most komolyra fordítva a szót, keresek jópár régi, jó állapotú (!) ritka lapot (100-120 db-ot). Ha nagyobb gyűjteménnyel rendelkezel, kérlek küldj üzenetet, s akkor összevetjük a kártyalistáinkat. Fizethetek értük készpénzzel, vagy kártyával is.
 
Ha ennyit írsz ,használj ékezetet .Ez miatt el se olvasom .
Előre is kk
 
HŐSKORSZAKOS+1 ALAPKIADÁSOS LAPOKAT VÁSÁROLNÉK TÖMÉNYTELEN MENNYISÉGBEN AKINEK VAN KÉREM KERESSEN MEG!!!!!!
 
Felénél tartok a Zénnek.
 
Ez kész..


Amúgy keresek olyan lapokat mint:

Toborzásgátló Vlagyimir
Méltó szintléoés
Tripla szintlépés
Ember kalandozó
Kis Vagabund
meg hasonlókat
 
Javaslom vedd figyelembe a lapokon lévő szinesitő szövegeket, pl a Zén nevű lapé is elég jo, .Azután persze a kedvencem a Gyilkos pöröly.Ha kész lesz a novella én kérek egy példányt!
 
Gyűjtők akik becsülik a régi lapokat figyelem. Van 150db régi már újra kiadott felújított úgy nevezett evolúciós hulladékom. Mind 1től 1ig ritka. Játékosként nekem értéktelen. Rendkívül olcsón fűtőérték közeli jelképes áron megvállnék tőlük.
 
Egy haveromnak volt egy pólója, aminek az elejére az volt írva: "Skizofrén vagyok"

A hátuljára pedig: "Én is"
 
Ketten vagytok?? Ahogy a mondás tartja:
Ép testben, két lélek
 
erre kiváncsi leszek énis
 
Faja! Már alig várom!
 
Egy novellán dolgozom ami Zén újabb expedícióját dolgozza fel amolyan fanfix-szeűen. Már nem az elsőkét soránál tartok szal némi türelemmel még idén elolvashatjátok Zén újabb kalandjait a Túlélők Földjén és azon túl is.
 
Sziasztok!
1997ttől kiadott bontatlan kiegészítők, paklik, zének, csillagjegyeket adok el!
Akit érdekel PM! Ajánlattal!
 
Elado Kellekek:

Feher folia 100db (Vadonat uj bontatlan) 1500Ft
Vilagoskek folia 100db (Kicsit hasznalt) 1000Ft
Fekete folia 100db (Agyonhasznalt) 500Ft
Atlatszo folia 100db (Vadonatuj bontatlan) 800Ft

Elado Nagy HKK konyv: (tokeletes allapot szinte ki sem volt nyitva) Nem tom mennyi most a boltban, de ezer eve 5998Ft volt fel van rajta tuntetve. 3000Ft-er szeretnem eladni.
Dedikalt peldany: (TihorM, DaniZ)

Feher 6oldalu kocka (regi) 50Ft/db
Marvanyos kocka 6oldalu Fekete/Kek 100Ft/db
8opldalu Feket/Kek 100Ft/db
Minikockak 50ft/db Kek/Zold

Vegzeturdekk: 3000Ft
Galetkidekk: 6500Ft
Goblinok: 12000Ft
Oriasok: 5000Ft
Orkok: 4000Ft
Krabberek
Meregdekk

Vegzetur kiegeszito: 850Ft/db
Vegzetus alappakli 1200Ft/db

Vegzeturas gyaknemgyak sor 2500Ft

Elado mappak:
Kicsi kek mappa (tokeletes allapot 3-5cm vastag). 500Ft
EasyPc mappa (sokathasznalt vastag) 500Ft
Ultra pro fekete bor mappa (vastag szinte tok uj) 2000Ft
Mindenfele mintas mappa (vastag tok uj) 500Ft

Mappalapok:
Jo alapot 50Ft/db
 
Eladó lapok a NAGYON OLCSÓN:

Sheran:

3 Barátságos teknős
2 Vén Doemon
3 Nerub király
2 Szánalmas teknős
2 Teknős leviathán
2 Nerub féregember
3 Zseniális teknős
3 Teknős vezér
1 Teknős páncélfoltozó
1 Mithril gólem
2 Megvadult természet
1 Lady Terilien (új)
2 Virág
1 Elfeledett szingularitás
3 Földanya átka
3 Owooti cselszövés
2 Természetes annihiláció
2 A túlélés ára
1 Falkavezér (új)
2 Tükörsólyom
1 Vérszomjas karvaly
4 Iszapmester

Dornodon:

3 A vér dala
1 Termetes vízikigyó
1 Quwarg széltáncos
2 Quwarg reménység
1 Quwarg fantom
1 Nord (új)
2 Sárkánymágia
4 Plazmacsóva
2 Tűzrakás
1 Dexter, a quwarkutató
2 Dögnyúzó
1 Quwarg takarító
1 Bibbo
1 Quwarg vágóhíd
2 Központi óriásboly
1 A gyenge pusztulása (új)
3 Bitlandi fivér
1 Északi tűzsárkány (új)
1 Kirurgus
2 Quwarg tojásgondozó
3 Shomori kínmágia
3 Árnyékgyilkos
2 Bri’thung a tolvaj
1 Húsrágó madgorrath
1 A végzetúr haragja
1 Dornodon lovagnője (új)
1 Asnomad pusztító botja
1 Cseppfolyós idő
2 Mostoha szín

Tharr:

1 Tharr harcos lovagja (új)
1 Kolapsz kapitány
1 Khrak behemót
3 Magányos küklopsz
1 Goblin ügyeskedő (új)
3 Anti-mágikus megszakítás
2 Iszonyatos goblin
1 Kérődző moagrin (új)
1 Rabszolgaság

Chara-din:

4 Ősellenség
1 Az őrület dala
1 Tudatfagyasztás
1 Dl'orkhaugruk
2 Gohma
2 Fatty nőstény
3 Adaptált xenomorf
2 Zytan, az istencsászárnő
1 Xenomorf királynő
3 Xenó élősködő
1 Csáp-istenség
1 Karimon döntése
1 Káoszurna
3 Orgling sámán(új)
3 Orgling törzsfőnök (új)
1 Orgling mókamester
1 Áldozat az ősi isteneknek
1 Agydöbbentő benő
1 A majom technikája
1 Okulüpaj kacagása
1 A lélek elorzása
1 Baghar kívánsága
1 Burjánzó toragfatty
2 Örjöngő földicápa

Leah:

1 Sivador, a dagadt vámpír
1 Kisebb jégdémon
1 Szuberális vámpír (új)
1 Sötét űr
1 Yeti mumifikátor
1 Sírrabló
1 Syejjcc (új)
1 Sötét árny (új)
3 Thrax halálcsapás
1 Pulzáló manazár
2 Mo-csáp mocsár
2 Gyorsaságpróba
1 A halál árnyékában
1 Haarkon öregkora (új)
1 Morgan torzítása

Raia:

1 Párbajhős
1 Thu’zad időhurka
3 Fényfőnix (új)
1 Alanori katapultállomás
1 A halhatatlanok pusztulása (új)
1 Nemesi párbaj
2 Bűvös ököl
1 Kinetikus morf
2 Angyali sereg
3 A hatalom illúziója
1 Az élet illúziója

Fairlight:

3 Ewgbert, a mágus
3 Az Ezüsttorony védőmágusa
3 Bábmester
2 Visszafejlődés (új)
1 Az aratás ideje
3 Gyorskezű Trix
1 A furfang temploma
2 Harci mágus (új)
1 A mogokok törvénye
2 A gazdagok választása
2 Aktív manatermelés
1 A szkarabeuszok átka (új)
3 Manafonál
3 Fizetett tehetség
3 Orzag bilincse (új)
3 Trinigan paradoxona
2 Manabörtön
1 Visszatartó erő
1 Szellemkalapács
1 Ősvortex
1 Az ősmágus kívánsága
4 Bobó, a tőzegelementál
1 Villám-energizátor
1 Halállista

Rhatt:

2 Obszidián lepel
1 Lassú ganüid
1 Matilda
2 A béklyók lerázása (új)
1 A rend ereje
2 Giganüid
1 Ganüid matematikus
2 Kaptárparancsnok
2 Rubin nektár (új)

Bufa:

2 Hammurapi ősfortyanat

Elenios:

1 Diuretikus kráken (új)
1 Szerelmi háromszög
3 Vízionár (új)
2 Timera szolgálólánya
1 Asztrális behemót
2 Bájolás
2 Pszi-elementál (új)
2 Goslak
1 Bűbájmásolás (új)
1 Tenyészmanifesztáció
1 Sagarothi ballada
1 Béklyóba verve
1 Lady Olivia (új)
1 Időóriás
1 Az idő kereke (új)
2 Elenios bűbája
1 Enzimfaló
2 Agrabzin
2 Agrabzin lebernyege
2 Összeomlás
2 Mágikus seprű
3 Leinahtan védőpajzsa
2 Avatár idézése
1 Leinathan
1 Fezmin gépezete

Ha kell valami vegyél fel msn: xenomorf007@hotmail.com, vagy küldj e-mailt, vagy privit. Ha felveszel irjál hogy hkk-ügyben stb. Az egész gyűjtemény egyben is eladó, árat megbeszéljük msn-en, valmint eladó egy fullos Xenó pakli, ha érdekel irok listát. Csak akkor vegyél fel ha min. kb. 3000Ft nyi kártya érdekelne. Postát a vevő áljja, 15000Ft felett én
A részleteket megbeszéljük, ha bármi kell, msn, vagy privi
Békéscsabai vagyok, a közelben személyes átvétel elintézhető

Üdv mindenkinek! További jó kártyázást!
 
Cserere bocsájtom az alábbi régi lapokat külön-külön vagy egybe esetleg el is adom,, bár a csere jobban árdekele. Pestiek előnyben esetleg vidékre is postázom, ha az összes kéne valakinek. Szóval a lista:

Charadin:
Charadin papja
Fejvadasz klan 2
Granatcsapda 3
Charadin monolitja 2
Outimlen alkuja 3
Rajtautes
Lelekharangoutimlen atka
A jovo felejtese 2
Kaoszcsapas
Kaosztornado
Osi ritus
Fattylord 2
Az ido hercege
A remenytelenseg bajnoka

Leah:
Iszapgolem
Harkon oregkora
Magiafalo

Dornodon:
Szurke rinoceroisz
Mosolygo rettenet
Varkaudar szolgalolany
Diz ruptor 2

Tharr:
Hadizsakmany
Vermezo
Mosze tornado
Halaltanc
Vedomagia 3
A norketirek magiaja 2
Az oriasok fajdalama 2
Az oriasok duhe 3
Rombolo

Fairlight:
Időugras
Zarknod pecsetje 2
Hatsnovelo furfang 2
Kemhalozat 3
Managenerator 2
Legkisebb kivansag 2
Asztralis kapocs 2
Rakonc 3
Az alvo oroszlan
Utcakolyok 2
Ketagu villam
Heureka
Roguane
A tanitvany lazadasa 2
A hatalaom atadasa 2
Toronyor
Zulit szolgaja 2
Villamruna
Hiabavalo aldozat 3
Orzag
Leghajo
Zulit energiafuggonye
Drakoldr testor
Verkeszeg 2
Elektromos raja
Idegrondcsolas 3
Kasztpronolaris sztigma 2
Kasztpronolaris uralom 3
A hatalom tornya
Manaelemental
orzag managobje 2
kurt 2

Sheran:
Meregholyag 3
Mandulanektar 1

Elenios:
Pszi ernyo 2
Gormafi gormaf 2
Szedules 4
Latomas
Kisertet kolyok
Segitsd a gyengeket
Mentalis csapas
Aranyfecske
Az idorablo erintese 7
Verzo sziv 3
Kronoszoma 2
Gorgote
Kronobogar 2
Erdei tunder
Energia szellem
Tudatfalo 2
A jovo latomasa 2
Gwendolen
Altatodal
Szerelmes orias
Szerelem sarkany

Raia:
Griffonix regi kepes tokeletes allpotban 2db !!!
Augur kopenye 3
A halhatatlanok pusztulasa 3
Mennybeli iteloszek

Korlatozas
Elmepajzs 2
A birodalom viragkora

160db ha jol szamoltam. Ezek lennenek. Ha erdekel valakit akkor privit plíz. Sziasztok!
 
Cserere bocsájtom az alábbi régi lapokat külön-külön vagy egybe esetleg el is adom,, bár a csere jobban árdekele. Pestiek előnyben esetleg vidékre is postázom, ha az összes kéne valakinek. Szóval a lista:

Charadin:
Charadin papja
Fejvadasz klan 2
Granatcsapda 3
Charadin monolitja 2
Outimlen alkuja 3
Rajtautes
Lelekharangoutimlen atka
A jovo felejtese 2
Kaoszcsapas
Kaosztornado
Osi ritus
Fattylord 2
Az ido hercege
A remenytelenseg bajnoka

Leah:
Iszapgolem
Harkon oregkora
Magiafalo

Dornodon:
Szurke rinoceroisz
Mosolygo rettenet
Varkaudar szolgalolany
Diz ruptor 2

Tharr:
Hadizsakmany
Vermezo
Mosze tornado
Halaltanc
Vedomagia 3
A norketirek magiaja 2
Az oriasok fajdalama 2
Az oriasok duhe 3
Rombolo

Fairlight:
Időugras
Zarknod pecsetje 2
Hatsnovelo furfang 2
Kemhalozat 3
Managenerator 2
Legkisebb kivansag 2
Asztralis kapocs 2
Rakonc 3
Az alvo oroszlan
Utcakolyok 2
Ketagu villam
Heureka
Roguane
A tanitvany lazadasa 2
A hatalaom atadasa 2
Toronyor
Zulit szolgaja 2
Villamruna
Hiabavalo aldozat 3
Orzag
Leghajo
Zulit energiafuggonye
Drakoldr testor
Verkeszeg 2
Elektromos raja
Idegrondcsolas 3
Kasztpronolaris sztigma 2
Kasztpronolaris uralom 3
A hatalom tornya
Manaelemental
orzag managobje 2
kurt 2

Sheran:
Meregholyag 3
Mandulanektar 1

Elenios:
Pszi ernyo 2
Gormafi gormaf 2
Szedules 4
Latomas
Kisertet kolyok
Segitsd a gyengeket
Mentalis csapas
Aranyfecske
Az idorablo erintese 7
Verzo sziv 3
Kronoszoma 2
Gorgote
Kronobogar 2
Erdei tunder
Energia szellem
Tudatfalo 2
A jovo latomasa 2
Gwendolen
Altatodal
Szerelmes orias
Szerelem sarkany

Raia:
Griffonix regi kepes tokeletes allpotban 2db !!!
Augur kopenye 3
A halhatatlanok pusztulasa 3
Mennybeli iteloszek

Korlatozas
Elmepajzs 2
A birodalom viragkora

160db ha jol szamoltam. Ezek lennenek. Ha erdekel valakit akkor privit plíz. Sziasztok!
 
KERESEK: (csak csere,és több lapot egyben lehetőleg):



1 isteni szózat(fontos)
1 nyerő strat
2 sellő őrszem
1 haven sárkány
1 varkaudar merénylő
1 fényrobbanás
1 térsűrítés
3 antimágikus ballaszt
2 sötét nagyúr


ELADÓ/csere:

UR-ek:

1 molluszk az ócskás 9.000
1 vulkáni energia 5.500
2 mardakor a misztikus 4.500 (egyben 9.000)


Fairlight:

3 kultikus motiváció
3 a pusztítás citadellája
2 aranydukát
2 kritanoid mágus
3 pókmalac
1 biztos információ
2 kreátor
3 víziócsapás
2 manafonál
2 a szkarabeuszok átka
3 trinigan
3 trinigan dilemmája
1 szúnyogírtás
3 farlight bűbája
3 ewgbert megszakítása
3 ewgbert a mágus
3 ewgbert titka
3 a kígyó taktikája
3 szibaritta váz
3 energiaklatarzis
3 viharrája
3 suiraqua a várvédő
3 varázsmező
3 bűvös tavacska
2 ellenvarázslat
1 a mogokok alkuja
1 bérmágus
1 manaszonda
1 ewgbert forrása
1 templomfosztogatás
3 rughar átka
1 az ősmágus
1 örökmozgó
1 manapajzs
1 neurokondenzátor
3 orzag managömbje
3 rundhal
3 trükkmester
3 teremtő erő


ELENIOS:

2 prevenció
2 timera varázsitala
1 timera frissítője
3 mélabú
1 esszenciakapocs
2 hosszú álom
1 az illúzió hatalma
3 ősöreg vyarg
3 hendiala intrikája
3 tudatfaló
1 száguldó idő
3 amnézia
3 a bűbájosság rúnája
3 a mágia elnyelése
3 összeesküvés
1 bűbájmásolás
3 ébren álmodom
2 tengeri sárkány
1 fezmin gépezete
3 pchyhiofeata
2 mentális felderítő
1 chosuga
1 bájgúnár
2 bűvös spórák
2 utolsó lehetőség
1 illúziócsáp
1 légelemntál idézése
chusuga kedvese
1 szörnycsábítás
1 elzárás
3 tudatrombolás
1 megtestesült félelem
2 összeomlás
1 elmeuralom
3 temporális gát
1 timera döntése
1 diána kívánsága
1 kellemes álom
3 grobox
1 határozott tagadás
1 direkt kontaktus
1 felszabadító lélektánc
1 térfaló manaspórák
1 mentális klapács
2 hendiala pillantása


CHARADIN:

3 a hatalom szava
2 előny a semmiből
3 sommerthaug átka
3 bazmaon
2 sikolydémon
3 kisebb káoszsújtás
1 szépia
1 telkarid agyszívó
1 nagyobb átokpiramis
3 alvilági hordák
1 thargodan fenevad
1 káoszhörgő
1 dúvad
1 káoszmester
1 uwalla
3 karimon döntése
3 hatalomvágy
1 vérforraló
3 dhojaktra
3 bestia
2 ősellenség
2 rémlovag
3 fiwl a hatalmas
2 swaiz kísértete
3 irányított őrület
3 szerencsés fürkészés
3 szerencsecsapda
1 fertőzött manonc


RAIA:

3 erős ereje
3 thuzad tanulmányútja
3 szkritter esélyleső
1 thuzad hazaérkezése
2 fényrobbanás
3 fénylő manó
3 thor a sárkányölő
1 isteni harag
1 közepes kívánság
3 borax király
3 elnyelés
3 nyugalom
2 tértorzítás
1 a fekete szívrend apátja
1 isteni kegy
2 az igazság pillanata
2 felszabadítás
3 manacsapda
3 kivárás
3 angyalai közbelépés
3 tisztelet
1 az élet illúziója
3 trinigan tagadása
1 tökéletes rejtekhely
3 akadémia
3 légszomj
2 vyarg cserzőmester


RHATT:

3 elfeledett börtön
3 impulzus
3 galaktrossz
1 swind
1 csekély motiváció
3 corlan bűbája
1 ezter világ őre
1 samanta
3 a felhők asszonya
3 garabonciás
2 matilda
3 varacsk
2 eleonóra
3 ozarath segítsége
3 kettő megy be
1 arany gugyola
3 tegedis megvagdal
3 a rend ereje
3 rhatt fénykopra
2 a béklyók lerázása
3 rhatt hárítása
3 eltörlés
1 szikráció
3 a ganüidek öregapja
2 autentikus kreáció
2 ezeréves torony
3 bölcs látomás
2 tündérsárkány


SHERAN:

3 ifjú sárkánykígyó
3 sárkánykígyó csemete
3 óriás sárkánykígyó
2 méregharcos
1 nerub méregsárkány
3 n ugman gyümölcs
1 a gyalázat lemosása
3 teknős gárdista
3 teknős kém
1 megtért vámpír
1 négykaru nitmák
3 méregsárkány
1 melkon
3 óriáslajhár
3 sheran bűbája
3 owooti trükk
3 alligátor teknős
3 édesvizi teknős
3 teknős hálótolvaj
3 kiegyensújozás
3 megkövesedett törpesün
3 az ősök bosszúja
3 földanya bölcsessége
3 a béke megőrzése
1 magador creig
1 nitaraj
3 mandulanektár
1 krám
3 mérges puffanc
1 speciális védelem
2 állati ösztön
2 magszim gigász
2 owooti cselszövés
1 visszafogott fejlődés
1 óriás polip
3 elementáris fúzió
1 megújulás
3 lélekvándorlás
3 természetes annihiláció
3 idegméreg
3 békés izoláció


THARR:

3 apró kívánság
1 romvár
3 goblin szabotőr
3 zilakdin főkancellár
3 exterminálás
1 moa torpedóvető
2 moa elmezás
3 g addar ultimátuma
3 mokhabut fétise
3 tökéletes összpontosítás
3 kérődző moagrin
3 rabutin főbiztos
1 gyilkos erőd
3 az erős gyengéje
3 goblin mágia
1 ostoba goblin
1 thirikhun gladiátor
3 malfunkcionálás
1 daesmoran fejszéja
2 sziránusz tortúra
2 fanatista minotaurusz
3 nashotin
1 kelegish


DORNODON:


3 a gyenge pusztulása
1 visszatérő fejfájás
1 szárnyaszegett
1 izzó lemezpáncél
3 pirgamit
3 zugkígyó
3 albínó varkaudar
3 vörös hínár
1 animált kolosszus
1 asnomad pusztító botja
3 dornodon visszavág
2 húsrágó madgorath
3 emésztő köd
3 vészkijárat
1 tirranda batyuja
1 sziránusz stratégia
1 qwarg testépítő
3 vortexrubin
3 csalafinta manó
3 sunyi manó
1 szerencsétlen manó


LEAH:

1 a holtak trükkje
3 lidércszellem
2 ördögi mentor
3 csontkovács
1 haláltündés
3 sillea a kilencedik
1 léleksajtolás
1 purgálás
2 morgan szilánkja
2 medúzaféreg
1 geomi a gömbőc
1 a fekete herceg
3 csontépítés
1 elmefagyasztó yeti
2 sírrabló
3 árnéksárkány (új)
3 thrax halálcsapás
3 smoggyer
1 nekromanta ítélet
3 élret és halál ura
2 büntető gyűrű
3 halálmester
1 visszatérő rémálom

BUFA:

3 szürreális élmány
3 bufa bűbája
3 fáldalmas búcsú
3 manóhercegnő

SZINTELEN:

3 lélekkufár
1 íjászat
3 kivégzés
3 páros affinitás
3 b jagumir
1 áldozata főistennek
2 ősök városa
3 t vlagyimir
3 hordavár
3 közös tudat

Követő/szabálylap:

nagyon sok van!


sárkányok:

3 owooti sárkány
3 kifejlett sárkánykígyó
3 ifjú sárkánykígyó
3 méregsárkány
5 sárkánylárva
3 cseng
3 vortex
3 főnix
3 hullám
3 idomár
3 homok
2 lohd haven
3 yuong
1 hegymélyi drakón
 
Eladóak az alábbi lapok:

Urek:
1 A bajnok akarata
1 Vulkáni energia
1 Hét csapás

Ritkák:
1 Kurtz
1 Bűvös spórák
1 Mentális kalapács
2 Örökmozgó
1 Rafinált boltos
1 Ork hadisámán
2 Szárnyaskirálynő
1 Lohd haven sáhkánya (új)
2 Haláltündér
1 Geomi a gömböc
1 Syejjcc (új)
1 Erődemonstráció
1 Leprás goblin
1 Sikolydémon
1 Horg'naug vérforraló
1 Méregsárkány
1 Owooti sárkány
1 Visszafogott fejlődés
1 Magszin gigász

Zénes / időviharos

1 Alvilági hordák
2 Mogokok alkuja
1 Sunyi manó
2 Kifejlett sárkánykígyó
1 Szikráció
2 Galaktrosz
1 A hasonlóság keresése

Dobj egy üzenetet, hogy mi kellene és mennyit adnál érte/értük.
1.000Ft a minimális rendelés.
 
Keresek Beszukult Latokort es Fairlight bolcsesseget jol megfizetem!!!

Elado csere lapok: (Ez csak kis izelito irjatok ha barmi kell)

UR:
3Angyalhercegno
3Dejavu
3Dg'mhaotrodon elnyelo
2Hetcsapas
2Itelet napja
2Kovetkezo fokozat
2Mardakor misztikus
1Osi manifesztacio
3Repro
1Tudatcsere
1Valosagformazas
2Vulkani energia

Zold:

3Lohd Haven Hikoltasa
2Visszavagas
3Harmas magikus ereje
3Mandulanektar
3Owoti trukk
3Owoti cselszoves
3Idegmereg
1Belethiel urno
3Visszafogott fejlodes
3Sheran bubaja
3Iszapmester
Rhatt:
3Szikracio
3Garaboncias
3Rend ereje
3Matilda
3Beklyok lerazasa
3Ramona
3Eltorles
3Surushabogar
3Sarkany konnyei
3Swind
Sarga:
3Zulit sarkanya
3Zulit kiserlete
3Osi beklyo
3Trinigan energiapuffasztasa
3Trinigan paradoxona
3Transzformacio
3Kedvenc trukk
3Korallgolem
3Mogokok torv
3Trukkmester
2Egwbert a magus
3Gyenge ereje
3Energiakatarzis
3Kritanoidmagus
3Pokmalac
1Pusztitas citadellaja
3Fairlight bubaja
3Eqwbert megszakitasa
Raia:
2Eros ereje
3Homoksarkany
3Thuzad utazasa
3Thuzad merengese
3Thuzad tanaulmanyutja
1Thuzad hazaerkezese
3Isteni kegy
3Isteni erzes
3Thuzad
2Thuzad latomasa
3Igazsag pillanata
1Angyali kozbelepes
3Vedoangyal
Leah:
2Morgani irtoztato ereje
3Feketeherceg
3Holtak trukkje
2Orjongo yeti
3szoggyer
3Syejjc
3Keletisarkany
Tharr:
3Erodemonstracio
3Zilakdin
2Moa oshal
3Hadi allapot
3Thorunaga
3Szabad zsoldos
3Kelegish
2Moa torpedoveto
(3Goblinok minden mennyisegben)
Kek:
2Kurtz
2Rugalmas eroforras
3Elenios bubaja
2Hendiala pillantasa
3Szingularis szaggato
2Osszeeskuves
3Diana kivansaga
3Osszeomlas
3Szkriter dolgozo
3Prevencio
Lila:
3Telkerid agyszivo
2Kissebb kaoszsujtas
3Xeno ragadozo
3Hatalom szava
3Bazmaon
1Zythan istencsaszarno
3Szepia
2Charadin bubaja
3Kaoszhorgo
3Kaoszangyal
1Csapisten
3Xenobab
Dornodon:
3Pokol szeme
2Orok dilemma
3Ork hadisaman
3Gyenge pusztulasa
3Mytokronitok atka
Szintelen:
3Piheno
4Semmi trukk
3Hivokurt
3Vedekezes szakertelem

Elado Paklilk:
Xeno
Goblin
Motyogo
Fereg
Specializacio
Aldozos
Orias

Keresek:
3Ongoliant hadur
3Fairlight bolcsessege
3Szurkeallomany aktivizálása
1Sokszinuseg
3Elmeszivas
1Ezervilagore
3Varkaudar merenylo
3Ezereves drakon
3Demizra
1Ujjaszuletes konyve
3Beszukult latokor
 
Eladóak az alábbi lapok:

Urek:
1 A bajnok akarata
1 Vulkáni energia
1 Hét csapás

Ritkák:
1 Kurtz
1 Bűvös spórák
1 Mentális kalapács
2 Örökmozgó
1 Rafinált boltos
1 Ork hadisámán
2 Szárnyaskirálynő
1 Lohd haven sáhkánya (új)
2 Haláltündér
1 Geomi a gömböc
1 Syejjcc (új)
1 Erődemonstráció
1 Leprás goblin
1 Sikolydémon
1 Horg'naug vérforraló
1 Méregsárkány
1 Owooti sárkány
1 Visszafogott fejlődés
1 Magszin gigász

Zénes / időviharos

1 Alvilági hordák
2 Mogokok alkuja
1 Sunyi manó
2 Kifejlett sárkánykígyó
1 Szikráció
2 Galaktrosz
1 A hasonlóság keresése

Dobj egy üzenetet, hogy mi kellene és mennyit adnál érte/értük.
1000Ft a minimális rendelés.
 
Ami érdekel:
2db galetki helytartó
1db ítélet nap
1db ezeréves drakón

Pestiek pesthez közeliek előnyben én is pesti vagyok

Az én cseréim:

1db mardakor misztikus

Chara din:
2db Swaizz kísértete
2db ómen a fősámán
1db tiltott könyv
1db fluxus kamra
3db xenó élősködő
3db silx az imperátor
1db xenó agyszippantó
3db káoszangyal
2db fertőzőt manonc
2db xenomorf mátriárka
1db iszonykeltő
1db ylgoroth (új)
1db előny a semiből
1db karimon döntése
1db zytan az istencsászárnő
2db xenósavküpölő
1db xenomorf királynő
1db xenomorf harcos
1db adaptált xenomorf
1db X1 a xenomorf
3db ishakar az óceán úra
3db lady lucitania
3db árnyéktűz
3db hatalom szava
3db sommerthaug átka
3db áldozat az ősi isteneknek
2db púsztító mameluk
3db agydőbentő benő
3db uwalla
1db horg~naug vérforraló
2db bazmaon
2db zarknod érintése
1db csápistenség
1db karimon döntése
3db szerencsés fürkészés
3db szerencsecsapda
3db xenó báb
1db idegen létsík

Raia:
3db igazság tevő
1db visszacsatolás
1db gömbvillám
3db nemesi párbaj
1db fényfőnix(új)
1db pozitrátor
3db angyali közbelépés
3db szkritter esélyleső
2db angyali sereg
1db sziránusz bübáj
1db felszabaditás
3db mokku
3db angyali közbelépés
3db az erős ereje
3db manacsapda

Dornodon:
1db asnomad pusztitó botja
1db ősquwarg
2db csalafinta manó
2db vérnász
1db animált koloszus
1db csepfolyos idő
2db qwarg likantrop
1db a jel
1db ormat a legyőzhetetlen
1db nekronsárkány
1db emésztő köd
2db második esély

Rhatt
1db eleónora (új)
2db felhők asszonya
2db ganüid paraprotektor
1db térsűrítés

Sheran:
3db lélekvándorlás
1db mandula nektár
3db gyenge gyengéje
2db Magszim gigász
1db sheran bűbája
1db tomboló vihar
3db speciális védelem
3db hármas mágikus ereje (uj)
3db megkövesedet sün
3db elementális fuzió
3db visszafogot fejlődés
3db mélytengeri teknős
1db lady terilien(új)
3db shakita
3db természetes anihiláció
3db felesleges kockázat
3db rovar sámán(új)
3db teknős gárdista
3db teknős szellem
1db hétfejű hidra
2db földanya átka
3db sheran bübája
1db méregharcos
1db kreatív újászületés
2db teknős holdnyelő
1db teknős leviatán
1db teknős berzerker

Leah:
2db árnyék sárkány(új)
1db a holtak szelleme
1db vámpir lord (sérült)
3db vérivók
1db geomi gömböc
1db krabber filézőmüvész
1db büntetű gyürü
1db örjöngő yeti
2db haláltündér
2db keletisárkány
3db vámpírsárkány
3db léleksajtolás
3db purgálás
3db a halál árnyékában
2db vámpírdémon

Elenios:
1db szépséges papnő
1db a szó hatalma
1db leniathan védőpajzsa
1db ébren álmodom
1db iluzió sárkány
1db bűvös spórák
1db összeomlás
1db bájgunár
1db álomsárkány (új)
3db sárkány főnix
3db az urnő sárkánya
1db szilánk tündér
1db manakulacs
2db epikus emlékmű
3db kártékony élőskődő
1db timera varázsitala

Tharr:
2db moa lord
1db moa nagyur
1db moa berserker
1db ködsárkány
2db minotaurusz csatasámán
2db minotaurusz morzsoló
2db kolapsz kapitány
1db Tharr harcos lovagja
1db tőrmágia
3db thimeshin diktátor
3db thorunaga
2db sziránusz tortúra
1db daes mo’ran fejszéje
2db moa őshal
2db moa tortúra
3db moa gömb
1db ingatag hegyorom

Fairlight:
3db gyenge ereje
2db zarknod
1db rughar átka
1db a gazdagok választása
3db töcse a szunyogirtó
3db szúnyogirtás
2db energiakatarizis
1db ewgbert a mágus
2db egwbert megszakitása
3db egwbert forrása
1db egwbert titka
3db A pusztitás citadelája
1db az idő tornya
3db zu’lit kisérlete
3db fairlight sárkánya (új)
1db templomfosztogatás
1db kedvenc trüköm
1db az aratás ideje
2db szkarabeuszok átka (új)
1db korallgolem

Szintelen/bufa:
1db védekezés
1db a hatodik nap
3db majdlegközeleb
3db pihenő
3db fájdalmas búcsú

szabálylapok követök:
1db telihold fia
1db zarknod kovácsa
1db főparancsnok
1db tanitó mester
1db lépéselőny
1db sötét manifesztáció
1db elmepajzs
1db lassan járj

idővihar:
3db Rabu-thin főbiztos
3db teknős hálótolvaj
3db aligátorteknős
3db Szürreális élmény
3db légszomj
3db édesvízi teknős
3db Silla a kilencedik
3db Méonech megfigyelő
1db gruandag szentélye
3db akadémia
3db tudati klonózás
3db sárkánykígyó csemete
3db ifjúsárkánykígyó
Ritka:
1db Börphaug
2db Kifejlet sárkánykígyó
 
hali!

Érdekel eladó Quwarg deck olcsón!

Keresek:
3 beszűkült látókör
3 visszavágás
repro

3 motyogó ritus
3 nyerő stratégia
2 állati ösztön
3 hivo kürt
2 vén doemon
2 lestinh
3 berzerker
2 teknős kém
1 haragos teknős
3 varka merénylő
2 sötét nagyúr
3 hasonlóság keresése
3 csalafinta manó
3 belethiel úrnő
1 demizra
3 hullámok úrnője
3 szmoggyer
3 sirrabló


Eladó Végzetúr gyaknemgyak sorok korlátlan mennyiségben olcsón..

Eladó UR:
3 idő megtorpanása
2 megaszaurusz maximusz

Eladó lapok:

Nagyobb átokpiramis
Telkarid agyszivó
3 Káoszangyal
2 Fanatista minotaurusz
Quwarg kaptárúr
Ork hadisámán
Szárnyaskirálynő
2 Arkona tűzdémon
3 Közepes kivánság
1 Barátságos teknős

Irj privit.. ;)
 
Elado csere lapok: (Ez csak kis izelito irjatok ha barmi kell)

UR:
3Angyalhercegno
3Dejavu
3Dg'mhaotrodon elnyelo
2Hetcsapas
2Itelet napja
2Kovetkezo fokozat
2Mardakor misztikus
1Osi manifesztacio
3Repro
1Tudatcsere
1Valosagformazas
2Vulkani energia

Zold:

3Lohd Haven Hikoltasa
2Visszavagas
3Harmas magikus ereje
3Mandulanektar
3Owoti trukk
3Owoti cselszoves
3Idegmereg
1Belethiel urno
3Visszafogott fejlodes
3Sheran bubaja
3Iszapmester
Rhatt:
3Szikracio
3Garaboncias
3Rend ereje
3Matilda
3Beklyok lerazasa
3Ramona
3Eltorles
3Surushabogar
3Sarkany konnyei
3Swind
Sarga:
3Zulit sarkanya
3Zulit kiserlete
3Osi beklyo
3Trinigan energiapuffasztasa
3Trinigan paradoxona
3Transzformacio
3Kedvenc trukk
3Korallgolem
3Mogokok torv
3Trukkmester
2Egwbert a magus
3Gyenge ereje
3Energiakatarzis
3Kritanoidmagus
3Pokmalac
1Pusztitas citadellaja
3Fairlight bubaja
3Eqwbert megszakitasa
Raia:
2Eros ereje
3Homoksarkany
3Thuzad utazasa
3Thuzad merengese
3Thuzad tanaulmanyutja
1Thuzad hazaerkezese
3Isteni kegy
3Isteni erzes
3Thuzad
2Thuzad latomasa
3Igazsag pillanata
1Angyali kozbelepes
3Vedoangyal
Leah:
2Morgani irtoztato ereje
3Feketeherceg
3Holtak trukkje
2Orjongo yeti
3szoggyer
3Syejjc
3Keletisarkany
Tharr:
3Erodemonstracio
3Zilakdin
2Moa oshal
3Hadi allapot
3Thorunaga
3Szabad zsoldos
3Kelegish
2Moa torpedoveto
(3Goblinok minden mennyisegben)
Kek:
2Kurtz
2Rugalmas eroforras
3Elenios bubaja
2Hendiala pillantasa
3Szingularis szaggato
2Osszeeskuves
3Diana kivansaga
3Osszeomlas
3Szkriter dolgozo
3Prevencio
Lila:
3Telkerid agyszivo
2Kissebb kaoszsujtas
3Xeno ragadozo
3Hatalom szava
3Bazmaon
1Zythan istencsaszarno
3Szepia
2Charadin bubaja
3Kaoszhorgo
3Kaoszangyal
1Csapisten
3Xenobab
Dornodon:
3Pokol szeme
2Orok dilemma
3Ork hadisaman
3Gyenge pusztulasa
3Mytokronitok atka
Szintelen:
3Piheno
4Semmi trukk
3Hivokurt
3Vedekezes szakertelem

Elado Paklilk:
Xeno
Goblin
Motyogo
Fereg
Specializacio
Aldozos
Orias

Keresek:
3Ongoliant hadur
3Fairlight bolcsessege
3Szurkeallomany aktivizálása
1Sokszinuseg
3Elmeszivas
1Ezervilagore
3Varkaudar merenylo
3Ezereves drakon
3Demizra
1Ujjaszuletes konyve
3Beszukult latokor
 
Eladó lapok a Dungeon árak feléért:

Sheran:

3 Barátságos teknős
2 Vén Doemon
1 Tyrannosaurus rex (új)
3 Nerub király
2 Szánalmas teknős
2 Teknős leviathán
2 Nerub féregember
3 Teknős planktonmester
3 Zseniális teknős
3 Teknős vezér
1 Teknős páncélfoltozó
1 Mithril gólem
2 Megvadult természet
1 Lady Terilien (új)
2 Virág
1 Elfeledett szingularitás
3 Földanya átka
3 Owooti cselszövés
2 Természetes annihiláció

Dornodon:

3 A vér dala
1 Termetes vízikigyó
1 Quwarg széltáncos
2 Quwarg reménység
1 Quwarg fantom
1 Nord (új)
2 Sárkánymágia
1 Plazmacsóva
2 Tűzrakás
1 Dexter, a quwarkutató
2 Dögnyúzó
1 Quwarg takarító
1 Bibbo
1 Quwarg vágóhíd
2 Központi óriásboly
1 A gyenge pusztulása (új)
2 Bitlandi fivér
1 Északi tűzsárkány (új)
1 Kirurgus
2 Quwarg tojásgondozó

Tharr:

1 Tharr harcos lovagja (új)
1 Kolapsz kapitány
1 Khrak behemót
3 Magányos küklopsz
1 Goblin ügyeskedő (új)
2 Mérhuana
3 Anti-mágikus megszakítás
2 Iszonyatos goblin
1 Kérődző moagrin (új)

Chara-din:

2 Karimon átkozott könyve
4 Ősellenség
1 Az őrület dala
1 Tudatfagyasztás
1 Dl'orkhaugruk
2 Gohma
1 Fatty nőstény
3 Adaptált xenomorf
1 Xenó báb
2 Zytan, az istencsászárnő
1 Xenomorf királynő
2 Árnyéktűz (új)
1 Csáp-istenség
1 Karimon döntése
3 Eleven rettenet (új)
1 Káoszurna

Leah:

1 Sivador, a dagadt vámpír
1 Kisebb jégdémon
1 Szuberális vámpír (új)
1 Sötét űr
1 Anyamotyogó
1 Yeti mumifikátor
1 Sírrabló
1 Syejjcc (új)
1 Sötét árny (új)
3 Thrax halálcsapás

Raia:

1 Kinetikus morf
1 A halhatatlanok pusztulása (új)
3 A hatalom illúziója
1 Az élet illúziója

Fairlight:

3 Ewgbert, a mágus
3 Az Ezüsttorony védőmágusa
3 Bábmester
2 Visszafejlődés (új)
1 Az aratás ideje
1 A furfang temploma
2 Harci mágus (új)
1 A mogokok törvénye
2 A gazdagok választása
2 Aktív manatermelés
1 A szkarabeuszok átka (új)
3 Szúnyogirtás
3 Manafonál
2 Fizetett tehetség
3 Orzag bilincse (új)
3 Trinigan paradoxona

Rhatt:

1 Matilda
2 A béklyók lerázása (új)
2 Időszaggatás (új)
1 A rend ereje
2 Giganüid
1 Ganüid matematikus
2 Ganüid kaptárparancsnok

2 Hammurapi ősfortyanat

Elenios:

1 Bűbájmásolás (új)
1 Sagarothi ballada
1 Időóriás
1 Az idő kereke (új)
1 Elenios bűbája
1 Enzimfaló
1 Agrabzin
1 Agrabzin lebernyege
2 Összeomlás
2 Mágikus seprű
3 Leinahtan védőpajzsa
2 Avatár idézése
1 Leinathan

HA kell valami vegyél fel msn: xenomorf007@hotmail.com, vagy küldj e-mailt
ha felveszel irjál hogy hkk-ügyben stb.
eladó rohadt sok gyak-nemgyak 2 cipősdoboznyi 10.000-ért. az egész gyüjtemény egyben is eladó, árat megbeszéljük msn-en
valmint eladó egy fullos Xenó pakli, ha érdekel irok listát. csak akkor vegyél fel ha min. kb. 3000Ft nyi kártya érdekelne
postát a vevő áljja, 15000Ft felett én
a részleteket megbeszéljük
Békéscsabai vagyok, a közelben személyes átvétel elintézhető

Üdv mindenkinek! További jó kártyázást!
 
  ... | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.