Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Egy összeszokott társaság
(Könyv életkép)
Küldd el képeslapként!
Livak, a körmönfont szerencsevadász-lány, Ryshad, a D'Olbriot-ház rettenthetetlen vazallusa és Shivvalan, a levegő- és a vízelem adeptusa immáron valóban kiforrott csapatot alkotnak: ha úgy hozza a szükség, megküzdenek bárkivel és bármivel. És egyre gyakrabban hozza úgy a szükség...
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (9)
Lapötletek (64956)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
https://www.youtube.com/watch?v=SVp-zIONsrs
 
Nem adom oda kissrácoknak BHN. Gotta Catch 'em all
 
Mint "kishal",csak egy észrevétel...Inkább bontanék egy-egy ilyen őslichet(mekkora esély is van rá?...),mint egy újabb Elenios/Leah/etc küldetését,ami max arra jó,hogy befűtsenek vele télen(többnyire). Lehet itt siránkozni,meg minden,de nehogy már egy 10-15 forint "veszteségen" akadjanak itt ki ennyien. Könyörgöm,hát ha lesz több ősliched,odaadod egy kissrácnak,hogy nézd öcsi,hkk,ez ellen tudsz játszani,olyan mint a Heartstone,csak sokkal jobb. Lehetne akár belőle promo anyag is,ha valaki 100-200 őslichet bontana(ami valljuk be,hát na...),elvinné ált. sulikba,és mivel szerintem elég jók az illusztrációk,elkapkodnák a kölkök és elkezdenék a játékot.
Szóval aki elégedetlenkedik,csináljon jobbat,szebbet kevesebb pénzért.
 
Mély egyetértésben a korábban szólókkal szerenék én is hangot adni annak, hogy felháborítónak, sőt mélyen sértőnek érzem, h egy őslichet tesztek a prémium ngyk helyére. Ezen kívűl szeretnék még felszólalni az ellen is, míg a legkevésbé használható gy lapokkal tele van a szekrény, addig a legjobb ritka lapok milyen nehezen bonthatóak. Most komalyan. LEGYEN MÁR ESZETEK! Pont abból lehet 2-t bontani kiegenként, amiből 120 jelenik meg. Nooormálisak vagytok?? Így h lesz meg 1 displayből az összes ritkából a 3??? Javaslatom az lenne, h ezt a matematikailag teljes sületlenséget megszüntessük, hogy egy boosterben 13 ritka és 2 gy legyen. Persze ezzel még nem varrnánk el az őslichek (pfúj, pfúj) okozta mérhetelen problémát. De a megoldás egészen kézenfekvő: A tervezett UR-ek legyenek ngyok és az őslichek legyenek UR-ek. Remélem javaslataim eljutnak az illetékesekhez, mert már tényleg felháborító ami kiegek óta megy: Nagyalakos gyönyörűen kinéző tokenek, jellemzően remek ngy felhozatal, a VÉ leszámítva izgalmas és kiegyensúlyozott kiegek és cirka 20 éve működő remek játék. Komolyan ez TARTHATATLAN!!! Vmit tegyetek vagy a játék egy-két éven belül el fog tűnni!!
G
 
*mert=meg
 
szerintem ezeket az őslicséket se kellett volna a kiegekbe beletenni, mert a használatukhoz tartozó leírás és a szabályok a beho oldalán vannak, szóval aki kibontja, és nem tudja mi van vele, megkell néznie az interneten. ha már megnézi az interneten, ott meg úgyis ott van mellette a kép az őslichekről.

ezt az egész őslich témát max egy zénben kellett volna elintézni, ha már valakinek kell nyomtatott verzió. de egy ilyen randomfaktoros izé ellen játszani full kamu. ez ellen nem lehet paklit tesztelni egy versenyre, ahol az ellenfeleim ne mlesznek őslichek. mókázás kedvéért mert maradhatott volna net alapú az egész.

fatty kiadása még ennél is értelmetlenebb...
 
Ja azt kifelejtettem Iszonyat a kieg eddig
 
Teljes mértékben egyetértek TJ atyával, és szeretném még hozzátenni, hogy mélységesen felháborít, hogy egy értelmes gyakori lap helyét ismét elfoglalja a Chara-din fatty. Szerintem ezzel a problémával is érdemes lenne foglalkozni, mert, ha frissen bontotton bontok egyet akkor semmi hasznát nem veszem.

Jobb lenne szerintem, ha a tokeneknek csinálnánk egy saját zént, és akkor nem kéne ilyeneket bontanom a nagykiegben; Plusz bevezetném a tokenadót, ami megoldást jelenthet az Ákos által felvázolt lila, fehér követős-oltáros problémára is. Aki plusz lényt termel az igenis fizessen többet annál mint aki nem...

(Azt pedig én is felajánlanám amit a Gábor, ha valaki szeretné elcserélem vele a gyak-nemgyak lapokat amiket bontok a versenyen, 1-2 Őslich-re.)
 
Koszi mindenkinek a biztato, elismero szavakat.
Az oslicheket en talaltam ki, az alapotletet viszont az indexes cikk szerzoje (tavaly karacsony elotti jo kis cikk) adta.
 
A legjobb dolog nem is a játék, hanem ezt a mérhetetlen hülyeséget, sötétséget olvasni egy pár igen korlátolt, játékosnak nem nevezhető egyéntől.
Nevetségesnek érzem, hogy olyan emberkék fröcsögnek, akik nem is komoly versenyjátékosok. Egy picit a politikát belekeverve, olyasmi érzésem van, mint a nyuggerreknek, amikor annó a 100 Ft-os vizitdíjat bevezették.

Hogy érdemben is hozzászóljak, jó ötletnek tartom, más kérdés, hogy otthon lámpa ellen nem szoktam játszani. Ettől függetlenül kelleni fog az 1-1 darab.

Remélem lesz még több fröcsögés, jókat nevetek rajta, szóval FLAME or CRY me a river!

UI:kiskutya fürdik!
 
Ma reggel olyan kába voltam, hogy mellé ültem a vécének. Fel is ment bennem a pumpa...

(amúgy minden sorral egyetértek )
 
Ezer éve nem írtam ide, de ettől az Ősliches dologtól bennem is felment a pumpa.

Hihetetlen, hogy egyes emberek két gyakori lap "elvesztésétől" mekkora hisztit tudnak csapni. Meg: "eddig tetszett a kieg, de most már nem"...kész vicc.
Arról nem is beszélve, hogy Zsolti követős példája abszolút megállja a helyét.

Nekem tetszik, kreatív, jópofa ötletnek tartom. Remélem jön majd ki később is.

Zsolt atya meg a felesleges Őslich-eket odaajándékozhatja a kis srácoknak, akiket tanít játszani (amihez minden tiszteletem). És hogy legyen "cserealap": felajánlom az összes frissen bontott gyaknemgyakomat ezért a hatalmas veszteségért.
 
Sziasztok!

Az őslich-ek nekem tetszenek. Aki otthon akar játszani az nyer vele. Aki tanítani akar másokat a játékra nyer vele. Aki meglátja benne a lehetőségeket (új játék forma) az nyer vele. Aki többet bont mint amire szüksége lenne cserélheti másra,tehát nyer vele (ez frissen bontotton/ tudom, hiányzik egy nem-gyak /nem 100%-ig szuper). Aki nem akarja jól érezni magát a fenti lapok bontása miatt az nem nyer vele csak bosszankodik. Az pedig nem tesz jót az egészségének. Ergo magának köszönheti ha agyvérzést kap. Tehát nyugi s fogadd el azt amit ISTEN neked szán. A többit rátok bízom. Üdv MINDENKINEK: papa
 
Zsolti (20.) hozzászólása tökéletes válasz.

Bármilyen követő van a kiegben az óhajtott egy után a többi kvázi fölösleges.

Az hogy verseny játékosok számára használhatatlanok az korántsem biztos, pl: miért ne lehetne olyan versenyeket szervezni amik Őslichek legyőzésről szólnak..stb. (Mondjuk hogy mindenki visz egy Őslichet a paklija mellé és az ellenfélnek le kell győznie és viszont... ez csak egy hülye példa de van benne fantázia)

A másik hogy tuti hogy mindenkinek van olyan követő a mappájában amit soha az ég világon nem használt de azért mégis legyűjti szépen (arra az őslichek is tökéletesek) csak hogy teljes legyen a gyűjtemény.

Tökéletes választás nekik a nemgyak slot.

Nagy ötlet, gratulálok az ötletgazdának, csak így tovább.
 
Nem leszel egyedül a gyűjtésükben, én is be fogok belőlük szerezni néhány tucattal. Hátlapnak cinkeléshez és jelzőknek a kivágott illusztrációjuk ideálisak lesznek, és legalább megszabadítom tőlük a játékosokat.
De arra is hasznosak lesznek, hogy odaadjuk őket kezdőnek a kezdőpaklijuk mellé ingyen, amikor szépen megferőzzük őket a játékkal. A toborzó rendezvényeken ajánlott lenne ingyen osztogatni őket.
 
Ha nem bontanék akkor majd einstandolom Balázstól meg Fisytől
 
Megbeszéltük, nekem egy kristálypalota kéne. Odaadom az összes őslichet érte, amit frissen bontotton bontok, csak lesz 1-2.
 
Csere alapon bárki megkereshet, ha kijön a kieg és átvennék bármennyi őslichet mind a 2 úrból, cserébe nemgyakori lapokat tudok felajánlani, amit csak szerény gyűjteményem adhat!!!!!

Nem trollkodás!
 
az őrző mint ikon szerintem már ki lett vezetve, legalábbis elég régen volt hogy őrző lap jelent meg (tengermély talán)
 
Ezzel csak annyi a para,hogy az őrző is villám ikon és ha a játék egyszerűsítése a cél,akkor zavarna még egy villám ikon. persze annak lehetne középen a helye és lehetne fehér...
 
Nincsen semmi kőbe vésve, pont hogy most fogjuk letesztelni ezt a variációt. Szerintem egyébként így lesz a tuti, persze meglátjuk majd hogy alakul.
 
Életenergia sokkal rosszabb volt ennél a helyzetnél, a színek templomairol nem is szólva.
 
Mondjuk a védekezés szabály módosításról az volt a szó, hogy mielőtt bármit kőbe vésünk előtte teszteljük pár versenyen a dolgot...hát sajnos ez nem sikerült(bár valszeg nem lesz komoly para ebből).
 
Nekem alapvetően bejön minden. A lapok érdekesek, a két szabály nem bonyolult.

Az Őslichek is tetszenek, gyakorlatilag van egy új játékunk. Azt a traumát, hogy bontok 1-2 blank nemgyakot, valahogy csak-csak kiheverem. Amikor kibontom a 8. Ragyogó manót vagy Sheran követőt, az sem tesz boldogabbá.

Az egyetlen, amivel nem vagyok kibékülve, az a védekezés szabály. A Torquant korrektül kezeli ,de a Kyorg és a Flux okozta parát a legkevésbé sem oldja meg. A Ganüid deck viszont mehet a kukába.
 
Könyörgöm, már itt is keveredik a politika(lap) és a narancsos őslich! Iszonyat! ;)
 
Zsolt atya!

Ne tépjél kártyákat, mert onnan már csak egy lépés, és a könyveket fogsz égetni...

Ha 60 csomagot kibontasz, átlag 2 x 6-8 db ősliched lesz, hogyan hiányozna akkor 30 nemgyak?! Amúgy a követőkből is elég 1 db, azokat is széttéped ha pluszban van?! Továbbá azt meg miből gondolod, hogy az őslich nem lehet cserealap?

Szóval én tényleg nem értem a problémádat, de ha még vagy tízszer ilyen vehemensen idetajtékzol, meg a bontottakon is megzavarod a nyugalmat az ingerült fröcsögéssel, akkor biztos jó lesz mindenkinek.
Ami neked nem tetszik, az még lehet, hogy másnak bejön, szóval egy kicsit hátrébb az agarakkal!
 
A hite mindenben kárpótolja, atyám!
 
Nekem ez a nagykieg kifejezetten tetszik. Zelenák Anikó fantasztikus képeket készít, jó lenne, ha a sziréneket és a női karaktereket CSAK ő rajzolná a jövőben, illetve Ruzsinszki Zsolt!

Az őslicheknek meg külön örülök (nagyon nagy ötlet volt!), hiszen gondoljatok bele, nagyon sokan vannak, akik nem tudnak/vagy inkább nem akarnak elmenni versenyezni, ez nekik nagyon jól jön + egyedi versenyeknél is fel lehet használni az őslicheket.
Továbbá arra is kíváncsi lennék, hogy mekkora az igény egy közös ellenség ellen játszani az iskolás gyerekeknek (a hkkblog munkatársai felmérhetnék) - szerintem van rá igényük.

Tiszta nyereség az is, hogy nemgyak, mert egy displayben átlag kettőt (vagy max. hármat) bonthatsz belőle, ez a követők és szabálylapok esetén is bevált.
Zénbe nem kellene, de nagykiegekben megjelenhetne évenként 2-3, én örülnék neki.
 
OK, akkor úgy tűnik, hogy nem értjük a problémát.

Mert én (hála a jó Istennek, meg annak, hogy nem iszok és bagózok, meg gyerektartást sem kell fizetnem semmilyen okból... ) megtehetem azt, hogy bontok 60 boostert egy évben. Nekem ez egyben a Karácsony, Szülinap, Névnap és a "Jó neked Zsolt atya" nap.
NEKEM PEDIG ÉPPEN EZÉRT NEM MINDEGY, hogy mit bontok benne. Nyomoronc 1X használatos zúzalék lapokat, amiket még eladni sem tudok, vagy nemgyakokat, amik talán kellenek gyűjteménybe, vagy oda lehet adni másnak. Cserealap, ugyebár....

S már most érzem, hogy ott fogok ülni az asztal mellett a bontás és rendezgetés végén, ahol halomban állnak a nyomorult őslichek, akármilyen kreatívak, de hiányzik még 30 nemgyak, amit tudja az ég, hogy honnan szedek össze... mert én ugye nem Pesten lakok, mint a HKK-sok egy része, ahol az égből is (manna gyanánt) kártyaeső hull minden péntek délután a Dungeon környékén...

Úgyhogy engedtessék már meg nekem, hogy morogjak egy sort. S ennek a bontotton is hangot fogok adni, mert nem szeretem, ha csak úgy ki van szúrva a szemem valamivel...

Mert ugyebár tudva légyen, hogy nagy tisztelője vagyok a HKK-nak, sok pénzt öltem-ölök bele, mert EZ A HOBBIM! De azt had ne kelljen már lenyelnem, hogy búvalbélelt mókafaktraktor nyomoronc használhatatlan viccfázis lapokkal tegyék tele a nagykiegészítőt. Komolyan mondom, ha az lett volna, hogy "vegyél és játssz ellene", még 500-at is megadtam volna darabjáért, nem kinyomtatom. De így csak a vérnyomásomat döfi fel az égbe a dolog.

Komolyan, tetszett eddig a kiegészítő, de ez nagyon elrontotta a dolgot... Ez a véleményem, uff. Természetesen be kell nyelni a dolgot, mert ez van. De szeretném, ha soha többé ilyen hülyeség nem lenne, és szolgálna egy tanúság gyanánt mindenkinek. Mármint az, hogy egy bontás örömét ilyen lapokkal nem kellene tönkrevágni, ha lehet kérni...

Köszöntem!
 
Nekem nagyon bejönnek az őslichek. Szerintem az se gond h nem gyakoriak lettek. Friss bontáson tényleg nem jó, de szerintem max. egyet ha bontasz és kárpótol h a többi lap meg elég jónak tűnik. Aki meg éppen nem tud játszani az az őslich ellen tesztelheti a bontását
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.