Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Nagyobb tűzféreg
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A tűzférgek apró, főként a Rúvel hegy alsó szintjein megtalálható szörnyetegek. Feljebb ugyanis már mindet kiirtották közülük. Eredetileg össze akarták őket fogdosni, hogy állandó tűzgyújtó lényként szolgáljanak a barlangokban, de fogságban hamar elpusztultak a törékeny lények. Azóta azonban felfedezték egy új generációjukat, csakhogy ezeknek a több méter magas és széles bestiáknak nemhogy a foglyulejtése, de még a legyőzése is komoly gondot okoz.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Lesz nyáron is Galetki Viadal. Elmentetek a csocsóra, tehát sokkal hosszabb, most nem lehetett, de majd akkor figyelembe veszem, hogy több feladatot igényel a csapat. Én köszönöm, hogy lelkesek vagytok, így megéri egy kisebb csapat miatt is dolgozni. Gratulálok a a Bolygó Ura versenyhez is!
 
Jól éreztük magunkat. Külön köszönjük, hogy mi Övsek bár kis csapat vagyunk, de ismét ennyi mindenben gondoltatok ránk is.
az Öv-s vetélkedő egyébként a topok topjának a versenye volt, hiszen a Bolygó urai nagy versenyt megnyert csapat 2 része küzdött egymással

A mostani minijáték jobban tetszett mint az előző kettő, bár a szerencse és a szókészlet ismerete nyilván sokat jelent, azért egyes esetekben a tényleges tudásnak nagyobb volt a szerepe.

A csocsónak is egy jó program ami sokakat megmozgat, van akinek szék kellett, hogy elérje, de tetszett neki a játék- és volt olyan is- pl én- akinek már nehezebben hajlik a dereka, de küzdöttünk keményen
Dartsba pedig sosem voltunk ilyen jók, a kocsma rutin már kezd működni...
 
Koszonjuk a szervezest, jol ereztuk magunkat. Jo volt az OV-s csapatverseny, csak kicsit rovid, jovo nyaron is varunk hasonlot es hosszabbat!

Beneveztunk amire lehetett es megmutattuk a VU-soknak hogy nem tudnak semmit
 
Köszönöm a szervezést, igen jól éreztem magam.

Külön köszönöm a tombolás fődíj összeállítását, nagyon jó kis csomag lett.
 
Koszonjuk a reszvetelt. Orulok ha jol ereztetek magatokat.
 
Hát, azért a végén a vezet a TF, de mégis nyer a VÚ kicsit durva volt.
 
Jé Cras most tényleg nem rajtad múlt!
Egyébként csak gratulálni tudok neked és persze mindenkinek aki a mostani találkozó szervezésben tevékenykedett: megint nagyon jól sikerült találkozó volt! Köszönjük!
 
Sziasztok!

A nyári találkozóhoz hasonlóan most is előre kiírom a TF - VÚ csapatversenyen lévő játékok pontozását az utólagos félreértések elkerülése végett

- Activity: Minden találat 1-1 pont, bónuszok 2-2 pont
- Tippelj!: Minden közelebbi találat 1-1 pont, telitalálat +1 pont
- Számkavalkád: Minden gyorsabb eredmény 1-1 pont
- Mikulás csomag: Speciális, max 16 pont (részletek a játék során)
- Dobozbontás: Gyorsabb: 4 pont
- Zsákban futás: Gyorsabb: 4 pont
- Bűvös kocka: max 12 pont

- Anagramma: Helyes válaszonként 2-2 pont
- Különbség: Találatonként 1-1 pont
- Titkosírás: Maximum 7 pont
- Puzzle: 4 pont (speciális)
 
A HKK frissen bontott miniversenyen hány lapos paklit kell összerakni?
 
Kár, köszi a választ, talán akkor majd nyáron!
 
Mi nem fogjuk rögzíteni, de ha valaki akarja, akkor azt ott kell megbeszélni majd a játékosokkal.
 
Amennyiben lesz TF fórum a különteremben, lesz ennek bármilyen (kép)rögzítése?
A jogi részét biztosan el lehet intézni egy kitett papírral, hogy aki bemegy, az hozzájárul ahhoz, hogy feltvétel készül róla, a technikai része pedig tippre egyedül a hangosításon múlhat; ezt pedig egy jó moderátor meg tudja oldani.
Szívesen megnézném, hogy miről is van szó, aktuális kérdések és trendek, stb.
Hangfelvétel is jó lehet, ha úgy van és biztosan nem én lennék az egyetlen, akit érdekelne egy ilyen.
Köszi!
 
Befizetési akció a találkozón

Minden befizetett 2000 Ft után jár egy extraforduló (fordulószámtól függetlenül), minden befizetett 4000 Ft után jár egy sáfránykő (+100 TVP) és minden befizetett 10.000 Ft után jár egy plusz bónusz vásárlási lehetőség. (Vagyis pl. 16000 Ft befizetése esetén 8 extraforduló , 4 sáfránykő és 1 bónusz vásárlási lehetőség. )

Egy karakternek továbbra is maximum 250 extraforduló vásárolható így. Az ajándék elosztásánál minden egyes extraforduló helyett lehet választani 2 kreiton esszenciát (20 FNO).

Egy karakter maximum 10 db bónusz lehetőséget oszthat szét.

A hétfő /12.01/ reggeli forduló kiküldésnél fog frissülni a Beholder oldalon az adott számlán levő elosztható jutalom. Ekkor a számlatulajdonos beléphet, és a számláján levő karakterek között tetszőlegesen eloszthatja a jutalmakat 2014.12.15-ig.
 
Szia!

Ha most ismerkedsz a játékkal, akkor javasoljuk a Kezdőcsomag megvásárlását. Ezzel rögtön lehet jásztani előre összerakott paklik vannak benne. Tudsz ismerkedni egy kicsit a HKK világával. Természetesen az alappaklik és a kiegészítők birtoklásával már komolyabb pakli építésbe kezdhetsz. A HKK-s fórumokon tudnak segíteni a játékosok, ha kérdéseid lennének egy-egy pakli koncepcióval kapcsolatban. A találkozón minden kiegészítőt, beleértve az újat is majd kedvezményesen tudod megvásárolni. Itt tudsz majd ismerkedni, beszélgetni hkk-s játékosokkal is. A közlekedési kedvezményt az online játékokban lehet érvényesíteni. Oda-vissza jegyre érvényes természetesen. Ha van kedved elkezdheted bármelyik játékunkat. A kedvezményt magadnak tudod igénybe venni. A Nagy HKK könyvben sok érdekességet találhatsz, érdemes megvenni. A találkozón ez is kedvezményesen kapható majd. Tehát várunk szeretettel.
 
Üdv!
Több kérdésem is lenne, ami nem mind pont a találkozóval kapcsolatos.
Nem olyan rég kezdtem megismerkedni a Hatalom Kártyáival és ugye most fog megjelenni az új kieg és nem tudom, megvárjam-e azt kártya vásárlás céljából vagy ne. Továbbá szeretném megkérdezni, hogy mint kezdőnek a jelenlegi viszonylatban mennyire lenne hasznos megvenni a Nagy HKK könyvet?
Ezen felül láttam, hogy van kedvezmény azok számára akik vidékről utaznak fel. Lehet fura kérdés de ez csak az oda útra vonatkozik, vagy a vissza útra is?
Na meg még ehhez kapcsolódóan, akik nem játszanak egyik online szerepjátékkal sem azok jobb ha elkezdenek játszani valamelyikkel ha szeretnék ezt érvényesíteni vagy keressenek valakit aki játszik vele?
Előre is köszi a válaszokat
 
Konkret statisztikam nincs, de nem szokott nagy tesztelo-tultenges, vagy -uralom lenni. Ha az lenne, a kovetkezore mar nem johetnenek, de nem igazan tartok ettol.
 
Sztem ebben jócskán benne van az is, hogy ősszel új kiegből van bontott, azzal mindig mindenki szívesen játszik. Nyáron ha jól tudom Zénes bontott van, de az tuti, hogy nem új kieges, az jóval kevesebb embert érdekel.

Nekem sincs ilyen statisztikám, érdekes lenne az biztos. De azért ne feledjük, hogy a tesztelők egyben remek játékosok is.
 
Az a gond hogy ha igazad lenne akkor nem induna anyi tesztelö az őszi tali bontotton. Ellenben a nyárival ahol már nem indulnak el. Arrol nincs statisztikám talán Balázsnak van hogy a nyeremények mekkora részét viszik el ők.
 
Nem, teljesen komolyan gondolom. A tesztelők nem bontott környezetben tesztelik a lapokat, valószínűleg nincs tele a fejük gyak-nemgyak evidens kombókkal. Ha meg vmi ritka kombót bontanak, azt meg szerintem bárki észreveszi, aki bontja, márcsak a ritkákra fordított nagyobb figyelem miatt is. A legkevésbé sem félek jobban a Bontotton egy tesztelőtől, mint egy 'átlagos' játékostól. A Behos bontott ráadásul 2 kiegből van, így számszerűen sem kell nagyon átnézni a lapokat.

Ui.: Sőt, nagyritkán még az is előfordul, hogy egy tesztelő hibázik egy banálisat a bontotton, mert még az utolsó módosítás előtti lapverzió van a fejében.
 
Remélem csak viccelsz hatalmas elönyben van a tapasztalata miatt. Tudja mi mivek kombozik meg egy csomo olyan dolgot amire valoszinüleg más is rájön de nem biztos hogy elsöre.
 
Én épp az ellenkezőjét gondolom, sosem értettem igazán ezt a 'tesztelő-parát' a bontott versenyeken. Egy drafton még érteném, mert ott a lapok ismerete nagy előny. De egy sima sealed versenyen ő ugyanúgy rá van utalva a bontására, mint mi. Sztem egy rutinos, lapjait figyelmesen elolvasó játékos semmilyen hátrányban nincsen egy tesztelővel szemben.
 
Na jó, a lelki békém helyreáll, minden más másodlagos. Így már biztosan megyek

Egyébként tényleg elég korán elmentem tavaly.
 
Továbbá javaslom hogy a tesztelök ne indulhassanak ezen a versenyen sem.
 
Igen erre meg arrol is volt szó hogy a díjazás módja is változik
 
Valoszinu arra gondolsz, hogy nyaron fontolgattam, hogy 8 helyett 4 fosek lesznek a versenyek. Ugy gondolom, most telen tobben leszunk, es nem lesz erre szukseg, meghagyom ezt nyarra,
Ha masra gondolsz, akkor nem tudom, mire
 
Nem úgy volt hogy módosul a frissen bontot hkk verseny?
 
Akkor a választ is tudod már. De igyekszem Miklóssal minél hamarabb megbeszélni.
 
tudom rettento kreativ tolem, h minden felevben ezt kerdezem, de aukcios lista mikor lesz?
 
Szia! A csoki ott volt nalam hiszen megigertem. Nem kerted el. En meg nem ismerlek. Delutan kerestelek a galerian, de addigra mar elmentel ezt mondtak nekem. Majd most potoljuk . Nem szeretnem ha tovabbra is tartana a sokkhatas. Egyebkent ez nem kerdes. A talira jonni kell.
 
Izgalmasan hangzik...mondjuk tavaly óriási sokkhatás ért, amiért Kati ígért névnapom alkalmából egy csokit, amit nem kaptam meg...nem tudom ezután menjek-e
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.