Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Eridani Könnyűlovasság
(Könyv életkép)
Küldd el képeslapként!
Az Eridani Könnyűlovasság az egyik leghíresebb és legfélelmetesebb zsoldosapat a Belső Szférában. Jól felszerelt mechjeik és remek pilótáik minden csatában megállják a helyüket.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ...
Nézet:
ténylek a moákat fel kéne turbózni mert a daraboló kivételével az összes egy kalap szar sztem.
pedig lehetni fantáziát fektetni a moákba.....
 
Ha jól megtippeled van rá esélyed. fifti-fifti
 
lehetnének Elderek is: A mágiának élnének és utálnák az antimágiás lényeket

Legyenek mondjuk Tharr hívőek.

Jól megférnek majd a Moákkal ;)
 
Ez most dicsret vagy lefikázás?
 
Nagy ötlet. Mindjárt örömtáncot fogok lejteni.
 
Noa mivell egykis ideje senki sem szólt hozzá ehez a topichoz ezért hozzá szólok:
Mondjuk az alfajj legyen Gyíkember jó és legyen mondjuk Sheran
 
Nem lenne. Mert az alienek alienek. A predatorok predatorok. A galetkik pedig... Csak leutánozzák azt ami másnak bevált. De predator képességeket semmi képpen sem szánok nekik. Alien? Talán, bár akkor már tényleg nagyon durva lesz a világ. Reaply semmire nem megy azzal a +1\+1-ével alienek ellen jelen esetben. Ha jól tudom a galetkik nem kaphatnak meg etnikumra jellemző képességeket.(PL: Szilmilek, szkritterek, Viziók)
 
Ha belegondolunk inkább a predatoroktól lenne egy kicsit modern a HKK de ha bele gondolok láttam egyszer egy kártyát aminek a képén csupa lézerrel lövöldöző pasas volt
 
És ebből kifojólag lenne egy csomó új lap pl.:Alien farok a galetkiknek,Predatorok,ÉS PERSZE REAPLY aki minden Alien ellen +1/+1-et kapp,vagy ismét a galetkiknek savas vér
 
Nem is az volt a célom. Csak teremteni akartam egy fajt, aminek a támadási stílusát mindenki ismeri. És különben is. Ugyis megmarad ötlet szintjén. De egy nagyon érdekes ötlet szintjén.
 
nem lesz ettöl túl modelnr a HKK
 
Fomolyra kordítva a szót:
Nagyobb motyogó ősvégzet (fantáziadús név)
12vp
leah, motyogó
ultra ritka
0/3mág
Kijátszásakor és a játékból kikerülésekor ellenfelednek annyi lapot kell dobnia a paklija tetejéről a gyűtőbe/semmibe, ahány lapja van a gyűtőben/semmiben(akár kombinálva is, tehát annyit a gyűjtőbe amennyi a semmiben és fordítva). P,1vp, áldozd fel: a fenti képesség ekkor nem működik, és max. 2 célpont motyogód a fenti képességet kapja.
 
Először tényleg csak hülyeségnek szántam, de aztán király lett. Kevésbé debil módon meg is lehetne csinálni (mellesleg az a yo, ha túl erős, legfeljebb egy kiegbe 1-2 félét tesznek azt jól van).
 
Gondolom sokan láttátok az Alien vs. Predator című filmet. Na én megpróbáltam elkészíteni hkk-ban. Egyenlőre itt tartok. Hamarosan kész lesz a predator oldal is.

Alien

Ez egy új faj a hkk gyüjteményébe, de valószínű, hogy soha nem öntik majd lap formába. (Szerzői jogok)

Szóval, gondolom egy pár Alien filmet már minidenki látott és tudja milyen elvetemült lények ezek. Én megpróbáltam őket hkk formában életre kelteni. Eddig itt tartok:

Ahogy a szkrittereknek, úgy az Alieneknek is van egy pár különleges képessége:

1. Savas vér: Ha egy Alien megsebesül, de a gyógyulási fázisig életben marad, akkor x-es savlehelletet kap, ahol x az elszenvedett sebzés. Ezt a képességet csak egyszerhasználhatja minden Alien és az első adandó alkalommal fel is kell használni. Ha meghal egy alien-ed dobj egy hat oldalú kockával. Ellenfele sebződik annyit amennyit dobtál + annyit amennyi az Alien savlehellete volt, ez a sebzés savsebzésnek számít.
2. Zsákmány\áldozat elfogyasztása:Ha egy Alien megöl egy lényt akkor választhatsz: Vagy kap az Alien x db +1\+1-et jelentő jelzőt, ahol x a lényből kinyerhető szk. (ha nem nyerhető ki belőle szk, akkor csak 1 jelzőt kaphat) vagy rakj passzívan a tartalékodba 1 keltető jelzőt(0\1-es lény faja és színe megegyezik a megölt lényével, nincs benne szk., nem mehet be az őrposztba, nem építhet és nem segít a VP gyüjtésben). Ezt a jelzőt, ha van a tartalékodban arctámadó vagy arctámadó jelzó ugyan úgy megtámadhatod, mintha egy ellenséges lény lenne.
3. Lárva jelző: Jelöld valamilyen előre elkészített különleges jelzővel.Időzített hatás 2: A lény amelyen a jelző van mindenképpen a gyüjtőbe kerül, az a játékos, akitől a jelzők származnak kap a tartalékába passzívan egy Alien jelzőt(2\1 és Leah torzszülött\alien 1 szk van benne). Amig ez a jelző a lényen van nem aktiválható és nem használhatja különleges képességeit illetve az általa keltett hatások sem működnek. Ezt a lényt semmilyen módon nem lehet megmenteni a gyüljtőbe kerüléstől. Nem működnek az élet jelzők, a Deus ex machina és más ezekhez hasonló lapok sem. Természetesen a jelzőt le lehet szedni varázslattal vagy hatással, de abban a körben már nem aktiválható.
4. Alien jelzők: Ugyan olyan képességeik vannak, mint az Alien nevű lapnak.
5. Arc támadó jelzők: Ugyan olyan képességik vannak, mint az Arc támadó nevű lapnál leírtak.

...és itt vannak az eddig kitalált lapok:

Arc támadó

bronz

1 VP

0\1-es Leah torzszülött (nincs alfaja), nincs benne szk.


Arc támadóból max. 5 lehet a paklidban. Ha megsebez egy lényt (a 0 sebzés is sebbzésnek számít) az kap egy lárva jelzőt és passzívan a gazdája tartalékába kerül. Ekkor az Arctámadó a gyüjtőbe kerül, de 3 VP-ért visszaveheted a kezedbe. Ha megsebez egy játékost, akkor kapsz passzívan két alien jelzőt a tartalékodba (2\1-es Leah torzszülött\alien 1 szk. van benne)kárpótlás: 2 VP.

"Mi az ott a sarokban? ... Ááááá!"-utolsó mondások könyve


Alien

bronz

2 VP

2\1-es Leah torzszülött\alien 1 szk. van benne.

Savra immunis. Összefogás alienekkel(max 3). az összefogott csoportot alien-nek kell tekinteni.

"Egy... egy... egy... sárkány..."-részlet "Az Alien 3" című filmből

Alien királynő

10 VP

Arany

5(mágikus)\6-os Leah torzszülött\alien 5 szk. van benne.

Nem lehet forrás célpontja, hatással nem lehet megsebezni vagy a gyüjtőbe küldeni, nem lehet lehet megsebezni sebző azonnali vagy sebző általános varázslatokkal. Ha bent van az őrposztban, az előbb leírt képességeit elveszíti, amig vissza nem megy a tartalékba.
Alien királynőből csak egy lehet a paklidban, de 5 VP-ért bármikor előkeresheted és a kezedbe veheted. Ha az előkeresésének a körben ki is játszod, idézési költsége 5 VP-vel kevesebb. Savra immunis. (P), X VP: Passzívan a tartalékodba kerül x db arctámadó jelző(0\1-es Leah torzszülött nincs benne szk.), ahol x maximum 2 lehet.
Ha van alien-ed játékban a királynőn kívül, akkor mágikus védelmet kap. A királynőnek annyival több az Ép-je mint ahány Alien-ed van játékban önmagán kívül. Nem támadhat játékost. Az őrposztban 2 helyet foglal el. Semmilyen módon nem kerülhet a semmibe és nem cserélhet gazdát. Nem foghat össze alien-ekkel. Minden Alien-ed kap +1\+1-et.


A királynő keltetője

ezüst

2+x építő

Leah építmény

struktúrális pontja 4+x

Ha aktív minden alien-ed kap +1/+1-et és mágikus támadást viszont 1 vp-vel többe kerül az idézési költségük. Ha kijátszol egy alien-t vagy kapsz egy alien jelzőt rakj rá 1 jelzőt. Vegyál le rólla x jelzőt: Célpont lény, épűlet vagy játékos sebződik x ÉP-et\struktúrális pontot (ez sav sebzés), Ha lényt pusztítottál el, akkor vedd úgy mintha egy alien pusztította volna el, de itt te döntöd el melyik alien\alienek kapja\ák a +1\+1-es jelzőket. Ha nem használod fel az előbbi lehetőséget, akkor rakj két keltető jelzőt a tartalékodba.


Alien Visítás

ezüst

5 vp

azonnali

Erre a lapra nem lehet reakció lapokkal reagálni. Ebben a körben minden alien kétszer annyit sebez, legyen az fizikai, direkt sebző vagy speciális képesség(az összefogott csoportoknál ezt tagonként külön számold). Viszont minden támadó alien Ép-je egy lesz (kivéve az Alien királynőt és az összefogott csoportokat, ott a tagok számától függően 2 vagy 3) és semmilyen módon sem lehet mágikus védelme. Ebben a csere és harci fázisban nem lesz megszabva az őrposzt maximális mérete. Minden játékos azonnali hatásként annyi plusz lényt mozgathat a tartalékjából az őrposztjába, amennyit akar, de maximum annyit, hogy annyi lénye legyen az őrposztban amennyi neked van. Ezt a hatást csak a cserefázisban lehet használni. A harcifázis végén minden olyan lény, aki utólag került az őrposztba és életben maradt visszakerül a gazdája tartalékába.A harci fázisod végén az őrposzt mérete ismét az eredeti lesz.

"Csak egy visítást hallottunk, de amit utánna láttunk, az félelmetesebb volt a halálnál"-Egy túlélő harcos beszámolója a halálos ágyán.
 
mér majd ér 5 rúgót és kész ez az altipus meg nem lesz
 
Nem rossz??!! MUHAHAHAHAHHAAAA... Szerintem Skragga barátunk, csak marháskodott ezzel az egész ötlettel, mert túl erős és túl barom lenne ez az egész etnikum.
 
sztem nem rossz de az utcsó képességét le lehet húzni
 
Ja, és ra., el. és sh. lények nem tudják megütni
 
További thargodan agymenéseimet lásd a Lény ötletekben

Pókpockány
5vp
raia sz., pock.
nem gyak.
3/3
Kijátszásakor, ha akarod, az altípusa pók lesz. +,1vp:célpont lényt gazdája köv. csere fázisában nem lehet bemozgatni az őrposztba vagy kimozgatni belőle. Ha ezalatt a lény a tartalékba kerül, passzivizálódik. Ha a gazdája köv. harci fázisában ez a lény az őrposztban van, a Pókpockány megtámadhatja, de a mérgezésen kívül semmilyen képességét nem használhatja. 3-as mérgezés.
 
Pockányz rule! Kérem a Kövér p. értékelését!
Más-Thargodan ötlet:

Guh'yar, a tank
15vp
chara-din szörny, thargodan
ultraritka
5/6
4szk
2 helyet foglal az őrposztban. 3-as tűzcsóva. +: Letaposás: célpont lény sebződik 4-et, és gazdája köv. körében nem támadhat. Ezt a képességet csak olyan lény ellen használhatja, akit ebben a körben támad. Ha megöl 1 lényt ezzel a képességgel, megütheti annak gazdáját is, annyival kevesebb ütés-sebzést okozva, amennyit már okozott a megölt lénynek( a tűzcsóva képesség sebzését ez nem csökkenti).

"Guh'yar az a fajta lény, akit nem érdekel a fegyverzet meg a taktika; egyszerűen eltapos, mint egy Quwargot."
 
Erről jut eszembe:

Kövér pockány
5vp
ra. sz., pock.
ritka
1/3
4szk
Dobj egy lapot a kezedből a semmibe: kap annyiszor +1/+1-et, amennyi a lap idézési költsége volt. Ezt a képességet körönként egyszer használhatod. Áldozd fel: kapsz annyi szk-t/vp-t vagy gyógyulsz annyi ép-t, ahány ilyen jelző van rajta. Ra., sh. és el. lények nem tudják megütni.
 
Azért van ennyi szk, mert kövérek DDD
 
A Khirr csak sebzést ad át másoknak, nem pedig szintet!
 
És működik a Khirr a barbár + Borax(uj)?

Sztem müködik...
 
Ez így egy kicsit brutál? De minek nekik ennyi szk? ez is tárgyas lesz vagy mi? Inkább válaszolok én: így is úgy is elég debil
 
Jó durvák, meg debilség is

Gyilokpockány
6vp
ra. sz., pock.
ritka
1/1mág
3szk
Sikeres kijátszásakor nevezz meg egy altípust: ilyen lények ellen +4/+4-t kap, és ilyen lények nem tudják megsebezni. Ha kijátszásakor elköltesz +2vp-t, altípus helyett egy színt nevezhetsz meg. Ra., el. sh. lények nem tudják megütni.

Vérpockány
6vp
ra. sz., pock.
ritka
4/4
3szk
Ha megöl egy lényt, kap annyi vérjelzőt, amennyi a lény max. ép-je volt. Ha sebződne, és van rajta v. jelző, levehetsz róla annyi v. jelzőt, amennyit sebződne, ekkor nem sebződik. Hátrány: ha a te körödben nem támad, kör végén kap egy -1 ép-t jelentő jelzőt. Ra., el. és sh. lények nem tudják megütni.

Pockány lövész
5vp
ra. sz., pock.
nem gyakori
1/2
3szk
+Ágyú: célpont lény/ játékos sebződik 3ép-t. +Lángvető: célpont lény sebződik 2ép-t, és még 2 körön keresztül az előkészítő fázisban is sebződik 2ép-t. +Rakétavető. célpont épület sebződik 4-et. Minden képességét körönként egyszer használhatod, és körönként csak egyet. Ra., el. és sh. lények nem tudják megütni.
 
de pöcs vagy!

hogy működne?!
a khirr magának és semmilyen khirrnek nem ad plussz sebzést!
menny be a szerezd meg vlkitől ,és olvasd el figyelmesen!
 
Szerintetek jó az a kombó 2 Khir a barbár végtelenet üt?
 
ez baromság!

így túl erős deck lenne, ráadásul olcsók, és még egymást is tápolják, ráadásul még visszautni se mindig lehet rájuk!

mindenkinek ilyen deckje lenne, ha megjelenne.
ui:: jó hogy nem írtál rájuk anti mágiát, mert úgy verhetetlen deck lenne...
 
Megfogadom a tanácsod.

Akkor:

+ egy szabály még vonatkozik a Zaporokra:

A csatánál ők ütnek előszőr(szóval kijelölöd támadónak, és előszőr ő támad, majd ha ellenfele életben van (nem ment 0 vagy az alá az ép-je ) akkor visszatámad. HA viszont 0 vagy az alá ment, akkor AZONNAL a gyüjtőbe kerül a lény.)

Így milyenek?
 
  ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.