Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Hydron
(Ősök Városa galetki)
Küldd el képeslapként!
Ugye így, e teremtmény kifinomult karmaira pillantva nem is gondolnád, hogy ez a galetki a Teron hegy mélyének egyik leghíresebb tolvaja?
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Sziasztok! Olyan túrára hívunk benneteket ami nagyon izgalmas. Egy szép völgyben tekereg a határ menti folyó , érintetlen természetével. Izgalmas azért is mert nem tudjuk milyen lesz 07.-én a vízállás. Remélhetőleg lesz benne annyi víz, hogy folyamatosan csuroghassunk. Sokan túráznak az ország nagyobb folyóin ( Duna, Tisza, Dráva), de az Ipolyon kevesen kenuztak még. Ez olyan mintha sokan szeretnek gyalog-túrázni, de az El Caminóra kevesen mennek el.
A Szobi vasútállomáson találkozunk. Kényelmesebbnek tűnik, ha busszal megyünk fel a starthelyre - Ipolytölgyesre, akkor nincs gond, hogyan jutunk vissza a kocsikhoz.
A menetjegy 370 Ft/fő.
A busz lazán megvárja a vonatot, ami 09:23-kor érkezik a Nyugatiból. Onnan 08: 07-kor indul. 1120 ft a jegy. Csak II. osztály van.
A busz 10:15-kor indul.
Aki tud, hozzon pár nyársat.
Szalonnát, kolbászt, kenyeret, hagymát hozzatok.
Minden kenuban lesz 1 db 30 L-s hordó.
Eddig 5 db kenut rendeltünk. Ez kb. 20 főre elég.

A túra leírása:
Ipolytölgyesről lecsorgunk a Duna-torkolatig (kb 16 km). Az Ipolyon egy festői kis félszigeten megállunk és ott sütögetünk .
Részvételi díj: 3500 forint (ez tartalmazza a kenu bérlését, helyszínre szállítását, és a volán busz jegyet. ).
Várjuk jelentkezéseteket. Üdvözlettel: István azaz papa: 06 20 99 80 834.
 
Sziasztok!
A múlt év november 22.-én egy nagyon jó hangulatú barlang-túrán vettünk részt. A mosoly akkor tünt el az arcunkról amikor kiderült, hogy a barlang üzemeltetését átveszi a Nemzeti Park.Sajnos tapasztalatból tudjuk mit is jelent ez. Látogatását megnehezítik azáltal, hogy a túra díját a duplájára emelik. Így történt ez a Pálvölgyi- barlanggal szembeni Mátyás -barlangnál is. Nehéz szívvel kell mondanom, hogy nem fogjuk ezt a túrát többet megtartani mert a 7000-8000 ft-ot nem sokan tudják majd megfizetni. Lesz majd túra Kristály-barlangba , de az nem csúszó- mászós, s lesz a Ferenc-hegyi barlangba is túránk, de oda meg csak filigrán hölgyek és férfiak mehetnek be 70 kilóig. Tehát a január 24.-ei az utolsó amit ebben a cseppkő- barlangban megtehetünk. Tudom kicsit keserédesre sikeredett ez a túrára való meghívás. Nem tehetek róla. Nehéz a szívem miatta. Viszont azon a napon nem arra fogok gondolni, hogy utolsó hanem arra, hogy jól érezzük magunkat majd. A találkozó de. 10-kor lesz Solymáron a Méhes s Mészégető utca sarkán. Kapunk anorákot, fejlámpát sisakkal s olyan idegenvezetést amit jó hallani, átélni. A túra ára: 3600ft/ fő. Ragadjátok meg a lehetőséget s gyertek minnél többen. Érdeklődni lehet nálam. Várom jelentkezéseteket. Üdv: István 06 20 99 80 834. vagy hevittothistvan@gmail.com
 
Rövid élménybeszámoló a mai Ördög-lyuk túráról.
10-re értünk Solymárra, igazán csodás késő téli időben.
Találkoztunk a többiekkel, majd a túra vezetőjével is, megkaptuk harczi felszerelésünket (overál+sisak). Ezután felmentünk a bejárathoz, majd belevetettük magunkat a barlangba.
Kb. másfél óra után kikötöttünk a hegy másik felénél, fáradtan, de hatalmas élménnyel gazdagodva!
 
Sziasztok!

Az előző hozzászólásomat újra írnám. Meghívlak benneteket a Solymári Ördög-lyukba. Az időpont: 2015.01. 25.-én de. 10 óra. Találkozó vagy Solymáron a Mészégető és Méhész utca sarkán vagy (9-kor) a XIII. kerületben. Várunk benneteket szeretettel. Csető Zsoltiék jönnek. Üdv: papa 06 20 99 80 834.
 
Sziasztok!

Egy érdekes és különleges túrára hívlak benneteket.

Vasárnap ( dec. 7.) du. 14 órás találkozással kezdetét veszi a Mikulás barlang túra. Egy csúszó-mászós barlang a Solymári Ördög-lyuk. Ide megyünk le lépcsőn és onnan küzdjük fel magunkat a felszínre. A távolság amit megteszünk 130 méter. Ezt kb. 2 óra alatt tesszük meg. No, nem kell megijedni mert a problémás részek rövidek. A hangulat pedig mindig vidám.Sokan voltak már velem s senkit sem hagytunk lent. És mindig, mindenki életre szolló élményt kap.Néhányan a Hkk-sok közül akik már voltak lent velem: Panyik Zoli, Baross Feri, Szolcsánszki Balázs,Schumi,Pusztai Kornél,Korányi Gergő.Ők az én referenciáim. És néha az az érzésem, hogy lehet ez lesz az utolsó ilyen esemény az életemben mert a fiatalkori maratonfutás ( 70.000km/ 14 év élsport) most üt vissza. Fájnak már az ízületeim s olyan jó, hogy az egyik hobbymat ( Hkk) ülve játszhatom.:-)))No, de visszatérve barlanghoz.Amit adunk az egy olyan cseppkőbarlang ahol nem csak nézni lehet a természet szépségeit hanem meg is lehet fogni, tapogatni.Bemutatjuk az abszolút csendet s sötétet.Beszélünk a barlang kialakulásáról is. S mivel dec. 7-én lesz a túra a Mikulásba is beleütközhetünk.:-))). Overált , sisakot lámpával adunk. Nektek a jó kedveteket kell hozni s fejenként 3600ft-ot. Minden mást bízzatok ránk és nem csalódtok. Várom a jelentkezéseteket. Üdv: papa
 
STAR WARS 7. epizód előzetes a neten!

Újra repül a Millenium Falcon!

Hihetetlen..........
 
Sziasztok!

Valóban voltunk kirándulni múlt vasárnap. Pilisszentkereszt és Dobogókő között. Dera- szurdokot néztük meg. Nekem nagyon tetszett. És olyat éltem át felfelé kapaszkodva a túra közben amit még soha. Belesétáltunk a felhőbe. Olyan sűrű, szürke párában kapaszkodtunk felfelé amiben pár méterig láttunk csak.
És ott aztán megnyitották a csapot. No, nem nagyon, de amikor megérkeztünk a végcélhoz mindenki vígan, de bőrig ázva ültünk asztalhoz. A jó meleg KŐ leves nagyon jól esett s röpködtek a poénok is. Elröppent a másfél-két óra s indultunk a buszhoz. Jó csapat volt a 16.-ai. Pascal s Balázs jó társ volt mindenhez.Sokat dumcsiztunk a Hkk új lapjairól, a várható metáról s deck ötletekről. Ha tehetitek gyertek velünk most vasárnap 23.-án egy Kristály-barlangba. Aladdin kincses-barlangjának is nevezzük olyan szép dolgokat lehet látni. A Kalcit különböző formái, színei nyűgőznek le bennünket. Ha van kedvetek velünk jönni szóljatok rám a holnapi versenyen vagy hívjatok a : 06 20 99 80 834-es telefonon.Üdv MINDENKINEK: papa
 
Én is voltam túrázni Istvánnal 10/5, megáztam, ha túrázni akarsz hétvégente beszélj Istvánnal (papa).
 
Sziasztok,
Most vasárnap túráztam Istvánnal.
Kedves csapat jött össze, a vidám hangulatot a folyamatos eső és a tejföl szerű köd sem tudta elkergetni.
Mindenkinek ajánlom:
Töltsünk együtt időt a HKK asztalokon kívül is!

Üdv:
Balázs
 
Sziasztok!

Várjuk a jelentkezőket a csütörtöki HKK focira!
 
Sziasztok!

Lenne még egy lehetőség, hogy együtt túrázzunk s este kicsit lazuljunk.Homokpadon foci, fürdés a Tiszában,kenuzás. Július 25.-től július 27.-ig vízi-túra a Tiszán. Utazáson kívül a költség 10.000ft. Ráértek?Üdv: István
 
Sziasztok srácok!

Az alábbi túráink vannak az eljövendő két hónapban. Ha valakit érdekel valamelyik kirándulásunk érdeklődjön priviben vagy telefonon ( 06 20 99 80 834) s visszahívom.
április 12. Lajos forrás+Dömör kapu
április 13. Remete-szurdok
április 20. Rám-szakadék
április 27. Holdvilág-árok
április 25.-27. Bükk bringa-túra
május 01.-04. Balaton körüli bringa-túra
május 10. Ferenc-hegyi barlang
május 16.-18. Abádszalók, Tisza-tó körüli kerékpár t.
május 17. Prédikálószék
május 18. Solymár Ördög-lyuk
május 25. Ördög-árok szurdok völgye
május 31. Vízi-túra a kis-Dunán
június 01. Hajóval Szentendrére.Vissza kerékpár
június 06.-09. Pünkösd Erdélyben
június 06.-08. Vértes kerékpártúra.

Köszönöm a figyelmeteket. Üdv: István
 
Leírom itt is hátha valakinek megtetszik.....

Csere nyaralást ajánlok bárkinek .Mi Szentesen lakunk ,az alföldön Szegedhez, Hodmezővásárhelyhez van közel.
Szentes fürdőváros van strand ,ényményfürdő,termál gyogyfürdő,Tiszán Köröstorokon szabad strand.
Szállást biztosítok ,lehet sátor ,lakokocsi de van faház és garázs is.(csere szállás ellenében.)Viszonylag nagy kertünk van (ha lenyírom a füvet egész kinéz valahogy)Grill, bogrács,szalonnasütés stb.Sört szeretők előnyben.....

Cserében is hasonlót kérek ,2 felnőtt 2 gyerek részére szállást.Természetesen ha te nem jössz hozzánk, csak szállás is érdekel (fizetünk is érte...)(csak ne valami nagyon kieső falu vagy tanya legyen)lehet hegyvidék vagy a Budapest is.
Ha valakit érdekel írjon privit aztán telefonon megbeszéljük.
 
Hú de szivesen elmennék !
Galetkikkel nem találkoztatok?
 
Sziasztok!

Május 18-án újra barlangtúra lesz a Solymári ördöglyukban. Mivel múlt Vasárnap volt szerencsém átélni a túra adta élményeket, gondoltam írok pár sort, hátha néhány embernek meghozom a kedvét.
A túra maga nem messze volt Budapesttől, tömegközlekedéssel viszonylag kényelmesen el lehetett jutni oda. 30-nál is több ember jött össze, korban igen változatosan. A kicsiktől kezdve (6 éves) egészen az idős korosztályig mindenki képviseltette magát. Én István híresztelése révén értesültem a barlangászásról, akinek a saját skálája szerint egy 10/3,5 ös a túra nehézsége. Hát egy ideig, nem akarok nehezebb túrára menni . A kezdeti könnyebb szakaszok után, volt egy pár húzósabb szakasz, ahol azért kapaszkodnia kellett (képletesen és valóban is) mindenkinek, ha át akart jutni és hát biztosan át akart jutni, mert visszafele ugye nem lehetett menni. A túra szerkezete alapvetően olyan volt, hogy nagyobb „termekben” megálltunk, ahol profi túravezetők megmondták, h hogyan kell a következő szakaszt megcsinálni, nem lehetett össze-vissza mászkálni, a lépéseknek, a fogódzkodóknak és minden mozdulatnak megvolt a helye. Amíg várakoztunk, h útnak indulhassunk, addig nagyon jó hangulatú beszélgetések alakultak ki, számomra a túra egyik legjobb pontja ez volt. Volt, h lekapcsoltuk az összes fejlámpát és csak álltunk a sötétben. Na azt a sötétet nem szokja meg a szemed
Összességében elmondhatom, hogy a túra abszolút nem teljesíthetetlen, viszont bőven van benne kihívás egy kezdő barlangásznak. Én (és sokan mások) most barlangásztunk először és többen azzal a jelmondattal jöttünk ki, hogy „nem maradt bennem hiányérzet”.
A további túrákkal kapcsolatban Tóth Istvánt keressétek!
 
Sziasztok srácok!

Néhány túrára és programra hívom fel a figyelmeteket.
E hónap 23.-án (vasárnap) du. 14 órai kezdéssel elmegyünk a Solymári Ördög-lyukba. Ez egy csúszó- mászós barlang-túra ami egy életre szolló élményt ad mindenkinek. Nem kell tartani attól, hogy bárki ott marad mert mindenki akit levittünk az vissza is érkezett a kocsijához. Azt nem ígérem, hogy másnap nem lesz izomláz vagy pár lila folt, de ennyi nem ár a látványért s a tapasztalatokért. Cseppkövekben fogunk megkapaszkodni s aki már járt barlangban az tudhatja, hogy ez nem igazán szokványos eljárás. A védőruhát, sisakot, fejlámpát, túravezetést mi adjuk. Nektek váltócipőt, készpénzt (3500ft), jó kedvet, váltó zoknit kell csak hozni. Találkozó helyszíne Budapest XIII. kerületében vagy XVIII. kerületében lesz.

Június 6.-9.-e között ( Pünkösd) Erdélybe szervezzük a kirándulásunkat. A programjaink között szerepel:
városlátogatások (pl: Kolozsvár), Tordai- hasadék, Tordai sóbánya ( a világ első 25 leglátványosabb helye közé választották Amerikában), Korondi fazekasok, Gyilkos-tó, Gyilkos- hegyre kirándulás, Békás-szoros, Csíksomlyói búcsú, sütögetés és pálinkázás a helyi gasztronómia jegyében. Az összes program ára és a szállás félpanzióval összesen 30.000ft. Egy gyors email váltás során az előleg ( 6000ft)befizetését és átküldésének időpontját meghosszabbították március 15.-ére. Megpróbáltunk olyan árat kialkudni mindenhol ami sokkal jobb mint az utazási irodák árai. Aki nem rendelkezik autóval az számoljon még 20.000ft többletköltséget. Ezért a plusz összegért autóban oda-vissza utaztatjuk a jelentkezőt. Akiknek meg lenne a kocsijukban hely azok meg számíthatnak útitársra s erre a benzin hozzájárulásra. A táv oda-vissza 1800km.

Július 04.-07.-e között vízi-túra lesz a Tiszán. Aki már volt az azért jön el mert a megkapó romantikájú Tisza emlékezete visszacsalja. Aki meg nem volt még azt meg a kalandvágy hajtja erre a folyóra.Tiszta vízben lubickolni, homokpadon feküdni s süttetni magunkat a nappal vagy éppen focizunk a parton, esetleg a bokáig érő vízben ez mind olyan ami elfeledteti a mindennapok búját-baját. Bográcsból kapni a saját magunk által megfőzött kaját és még ízlik is. Barátságos emberekkel találkozni akikkel ismeretlenül jókat dumcsizunk ez is olyan ami a Tiszán szinte alap.Mert a közös igény a szépre s a Tisza szeretete összekovácsolja az embereket. A túra ára fejenként utazás nélkül, szállással ellátással, kenu bérléssel 12.500ft/ fő. Előleget május 1.-ig kell befizetni. Ez 5.000ft/fő.

Várom jelentkezéseteket, kérdéseket privin vagy telefonon 06 20 99 80 834. Üdv:papa azaz Tóth István
 
Sziasztok!

Csatlakozom Kristiánhoz, remek volt a szervezés,
és maradandó élmény volt a program én is minden-
kinek a figyelmébe ajánlom!

Üdv,
Kahn Evarth
 
Sziasztok!

Rövid beszámoló a barlang-túráról, amit Istvánnak köszönhettünk:

Evarth szólt nekem még pénteken, hogy tuti programot tud vasárnapra, menjünk el a srácainkkal egy barlang-látogatásra!

Kipróbáltuk, bár lehet, hogy mi magunk jobban tartottunk tőle és felkészületlenebbek (meg ügyetlenebbek ) voltunk mit a Fiaink...

Összességében nagyon jól sikerült, a gyerekeknek - és szerintem nekünk is - maradandó élmény volt a sátorkőpusztai kristálybarlang-túra!

Köszönjük szépen a szervezést!
 
Sziasztok!

Ebben az évben már csak 4 túránk lesz. Az alábbi programokra várlak benneteket:

November 16.-án gyalogtúra lesz a Holdvilág-árokban.
November 23.-án barlangászni megyünk a Ferenc-hegyi- barlangba.
November 30.-án a Remete-szurdokban és környékén teszünk egy sétát.
December 08.-án barlangászunk a Solymári Ördög-lyukban.

Várok minden érdeklődő telefont ( 06 20 99 80 834)vagy üzenetet szeretettel. Üdv: papa (Tóth István)
 
nagyon jól éreztem én is magam! köszi István!
 
Sziasztok!

Egy kis élménybeszámoló Tóth István (Papa1963) által szervezett szombati túráról.

11-en indultunk neki (a HKK-sok közül még Veszprémi Dani), hogy egy napsütéses szombati napon meghódítsuk a Visegrádi-hegységben található Prédikálószék 639 méter magas csúcsát. Dömösre érve lementünk a Dunához, ahol István egy kis helytörténeti beszámolóval indított visszanyúlva az őskortól a rómaiakon át egészen a középkorig. Ezután elindultunk most már megnyugodva, hogy kardfogú tigrissel és medvével sem fogunk találkozni az erdőben...
Az utunk először a Malom-patak mentén vezetett, majd nemsokára kiértünk a egy kis tisztásra, ahol egy 1885-ös Mária jelenés emlékére kis Kápolnát építettek. Azóta híres búcsújáróhelyként funkcionál, amit évente több ezren is felkeresnek. Állítólag a Szűzanya minden holdtöltekor megjelenik.
Az erdő csendjét és a a friss levegőt élvezve folytattuk utunkat, majd egy kicsit változtatva az eredeti útvonalterven egy kis völgyben másztunk felfelé a csúcsgerincre, ahol a piros háromszög jelzésen már párszáz métert megtéve feljutottunk a hegycsúcsra. Innen pazar kilátás tárult a Dunakanyarra, belátva a Visegrádi várat és a szemközti Börzsöny hegység ormait. István meglepett minket egy üveg kitűűnő édes fehérborral, amit a csúcs sikeres meghódításának örömére gyorsan el is fogyasztottunk.
Lefelé kezdődtek az igazi kalandok. Magyarországi viszonylatban egy nehezen járható meredek sziklás gerincen a Vadálló kövek mentén kellett néha kézzel-lábbal lejutnunk. Itt gyönyörködhettünk a vulkanikus eredetű sziklaképződményekben és a gyönyörű kilátásban a Viegrádi-hegység többi hegyvonulataira. Miután sikeresen túljutottunk ezen a nehéz szakaszon visszaértünk a Kápolnához és felkerestünk egy hangulatos sörözőt, ahol még eltöltöttünk egy fél órát a hazaindulás előtt.

Mindent egybeveteve a kirándulás remek hangulatban telt, nagyon jókat beszélgettünk, nevetgéltünk, poénkodtunk. Maga az útvonal pedig gyönyörű. Aki szeret mászni - mint például én is :-) - az mehet felfelé a meredeken szakaszon egy kis sziklamászással feldobva a kalandot és lefelé jöhet egy kevésébé meredek úton kímélve a térdízületeket :-)
Illetve, aki nem kocsival megy, annak opcionális lehetőség, hogy továbbhaladjon Dobogókőre és onnan menjen busszal haza.

Köszönöm a szervezést!

Gábor
 
Elintézem, hogy 26.-án ne legyen jó idő.
 
Sziasztok!
Az alábbi programokat ajánlom októberre:

20.-án egy csúszó-mászós barlang-túrát ajánlok nektek. Solymárra megyünk az Ördőg-lyukba. Sisakot, lámpát, ruhát, idegenvezetést adunk. A jó kedved és a belépő árát nektek kell hozni (3500ft).
26.-án a Prédikáló-székre kapaszkodunk fel. Remélhetőleg jó idő lesz. Ha mégsem akkor Székesfehérvárra megyünk Hkk versenyre. Várom jelentkezéseteket mobilon ( 06 20 99 80 834)vagy privin.Üdv: István
 
Sziasztok!
Szeptemberi túráinkat ajánlom figyelmetekbe:
1.-én (ha jó az idő) vízi-túrát (18km) tervezünk a Soroksári Duna-ágban. Találkozó reggel 8-kor van a XX. kerület Vízisport utca 24. előtt. A Velence lagunáihoz hasonló a Czuczor-sziget körüli vízi ösvény.Ott láthatunk hattyúkat, madarakat, teknősöket,siklókat. Ebéd a Zöld béka étteremben. Finom a rántott békacomb.A túra 1500ft-ba kerül+fogyasztás. Rossz idő esetén a túrát szeptember 14.-re halasztjuk.

14.-én (ha megvolt a vízitúra 1.-én) a Rám-szakadékba megyünk.Időutazás lesz a Dömösi kirándulás+ gyönyörű helyeket fogunk majd megnézni a Pilis kapujában .Részvételi díj 1000ft/fő. Gyerekeknek 500ft.

Szeptember 28.-án egy ínyenceknek való túrát javaslok.A kivilágított Budapestet nézzük meg kerékpárral. Este 19-kor van az indulás s Budapestet a külföldiek szemével fogjuk megtekinteni.GYÖNYÖRŰ a kivilágított fővárosunk.Útvonalunk: Vajdahunyadvár, Hősök tere, Andrássy út, Opera, Bazilika, Lánc-híd, Vár, Halászbástya, Mátyás templom,Horvát-kert,Alagút, Andrássy út, Felvonulási-tér.Este 22 óra a várható érkezés. Kerékpár bérelhető. Bérlés díja még nem ismert.A részvételi díj: 2000ft/fő.

Várom jelentkezéseteket. Üdv: István 06 20 99 80 834.
 
Hát, Gice ez nem volt igazi borulás. Mert nem menet közben történt hanem beszállás közben. Ez megesik bárkivel.Tehát ez még nem a felavatásom. Viszont ha a csökkentett távot tesszük meg akkor kimarad a csapat a Czuczor-szigeti lagunából. Pedig az volt az igazi szépsége ennek a túrának. Vagy szerinted nem így van?Hol láttál volna ennyi zegzugos kanyarral teli kicsi Velencét? És a színes tavi rózsák, teknősök, vízisiklók, vízi madarak tömkelege ami ott honos? Az izomláz az meg arra való, hogy jelezze: van karunk amit használni tudunk. És ez jó!!! Tehát várlak legközelebb is a 18km-es távon. S a 14 km-t hagyd meg a puhányoknak.Üdv: István
 
Jó volt a vízitúra, bár személy szerint megelégedtem volna az eredetileg tervezett távolsággal. Van némi izomlázam ugyanis.

És részemről a megtiszteltetés, hogy felavathattalak borulás-ügyben.
 
De jó, hogy ezeket azután szervezed, hogy elköltöztem Csepelről. brühü

Amúgy kábé a nyáron mikor érnél rá egy hétvégén?
 
Sziasztok!

Július 21.-én vasárnap(ha a csapat tagjait érdekli) elmegyünk a kis-Dunán egy egynapos vízi-túrára. Találkozó reggel 9-kor XX. kerület Vízisport utca 24. szám alatt. Részvételi díj kenunként 6000ft. 3 és 4 személyes kenuk vannak. Remélem szép időnk lesz.Ez esetben sapkát, napszemüveget és kerékpáros kesztyűt hozzatok magatokkal. 10-12 km táv megtétele után kb. 16-17 óra felé érkeznénk vissza a kiindulási helyre. Közben a kis-Duna élővilágát és a Zöld Béka vendéglő kínálatát nézzük meg. Várom jelentkezéseteket,kérdéseteket privin vagy mobilon: 06 20 99 80 834. Üdv: István
 
Akkor az, mind1 :P

Hát igyekszünk, de azért előtte érdemes picit vedelni, hogy élvezhető legyen!
 
Főleg h sealed lesz...
Leeht elnézek, zúztok?
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.