Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái - 11. kiadás július 18.
A pillanat képe
Izgalmas vadászat
(Könyv életkép)
Küldd el képeslapként!
Az élet mindig izgalmas az árnyak között, és nem mindig a fegyverek, vagy a mágia jelenti az igazi veszélyt.
Nézz szét a galériában!
Az egyszínűség egyedisége – Versenybeszámoló
Hatalom Kártyái: A játék összetettsége
Az egyszínűség jutalma - 2020. szeptember 19.
Online HKK sorsoló program
Kerekes Kálmán emlékverseny

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái verseny - 2020. szeptember 26., Kecskemét 7.
Hatalom Kártyái verseny - 2020. szeptember 26., Kecskemét 7.
Hatalom Kártyái verseny - 2020. szeptember 26., Balassagyarmat

A lista folytatása...
[HKK Piac] Eladó lapok (141530)
Online HKK sorsoló program (35)
HKK kérdés? (45297)
Hatalom Kártyái: A játék összetettsége (91)
[HKK Piac] Lapokat keresek (28313)
Lapötletek (64414)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:

Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
Nézet:
Azt is meg lehet nézni, melyek a leggyakoribb, egyre kevesebb ember által használt, Fórumtémák : HKK, kb ez tartja el a céget. AC-t tényleg 6 évig fejleszteték? Még 5 év után is egyszerűbb lett volna leállítani.
 
Az a helyzet, hogy a TF Online fura módon el is késett, meg túl korán is jött egyszerre. Pár éve reneszánszukat élik a fantasy böngészős játékok (Game of Thrones Winter is Coming pl), amik mobilon is játszhatóak. Ezek elvégezték a marketinget az összes többi játék helyett is kb, így mindenki rászállt a piacra. Ez a fejlesztés idejében pont nem volt így, de talán szerencsére, mert igen korán elavult volna az egész. Egyetlen fő különbséget látok, olyan grafikus támogatottságú motorokat használnak a mostaniak, amit mindenki rögtön felismer (Unity pl). A TF komplexitásával, kidolgozottságával, és hangulatával az összes általam ismert játékot oda tudná verni, pedig foglalkozom játékfejlesztéssel is, tudom miről beszélek. Egyben kellene változtatni hozzáállás szinten, az pedig a sufnituning kinézet és a MOSTANI piaci gamer igények ismerete és megfelelő kihasználása a játék felépítésekor.
Ha csak a felét hozná a TF az eredeti hangulatából, már játszanék vele, és egész biztosan van más is így vele. Ja és magyar piacot el kell felejteni, lehet prioritás, de aki pénzt akar keresni az nem kizárólag ide fejleszt Nulla bevételből nem lehet fejleszteni és üzemeltetni egyszerre hosszú távon.
Ha kell segítség szóljatok
 
Amúgy ja. Az ilyen A City jellegű játékok kb. 10-15 évvel ezelőtt voltak kelendőek, manapság már a kutya nem fog vele játszani. Lényegében 7-8 (ha nem több...) féle tamagocsi egybepakolva, és az égvilágon semmi értelme nincs.

Ha erre tényleg elment 6 év fejlesztési idő - és nem úgy ahogy gondolom hogy elment, tehát valaki részmunkaidőben tolta amikor nem kellett pl. a VÚ-t hegeszteni - akkor az egy igen rossz anyagi döntés volt a cég részéről. Persze lehet tamagocsit is csinálni, sok kínai cég megél belőle... Csak akkor legyen "shiny" a grafika, legyen valami ami megfog, de itt még az sincs...

Ehelyett lehetett volna online TF-et csinálni, vagy akár az ŐV-t megcsinálni online-ra, az ott kb a szintrendszerrel adja is magát hogy böngészős játék legyen. De nem.

Érthetetlen ez az egész.
 
Az helyett, hogy ezt fejlesztették volna, csináltak egy zagyva baromságot A City néven, kipróbáltam, töröltem magam róla, nem jött be. Nagyon nem. Így tovább Miklós.
 
X
 
2047
 
2019?
 
X
 
Bármi hír?
 
Nem tudom, releváns-e, de a Tűzviharomat 800-an játsszák.
 
En kb 150-200 koze tennem. Nehez megmondani.
 
Hmmm! Mennyien játszanak szerinted?
 
En baromira orulnek annak, ha ennyi ember (jatekos) jatszana meg aktivan!
 
Nem hiszem, hogy összefüggés lenne a kettő között - én pl. fb-t sem használok - ugyanakkor nem hiszem, hogy ennyien lennének, sokan már nem is játszanak közülük szerintem.
Amúgy azért sem értékmérője, mert a friss infók rögtön bejönnek GN-en és Beho honlapon is, és itt nincs is olyan létjogosultsága talán, hiszen a játék nem online, hogy mondjuk lennének napi hírek, akciók amikről jó ha az ember azonnal tud.
 
azért elszomorodom ,hogy megláttam,hogy facebook-on 366 ember?! van a TF-es oldalon (((( ennyire kevesen maradtak volna játékosok?
 
őszintén szólva így 2017-ben viszont ez a 300ft/ forduló nagyon is drága. Sajnálom amúgy,hogy az évtizedek alatt nem fejlesztették a játékot legalább egy browseres játékká amit már rég megérdemelt volna!
nem csoda,hogy iszonyatosan megcsappant a játékos állomány! EMlkészem mikor a TF talin be sem lehetett férni a művházba,most meg ahogy láttam a képeken alig lézenget pár tucat ember
Nincs egy magyar programozó cég akikkel lehetne beszélni TM-nek? ráadásul ha még angolra is lefordítanák simán mehetne nemzetközi szinten is! Még versenytársa sincs nagyon és rengeteg fantasy gamer epekedve vár egy ilyen járékra! Ez a forduló olvasás nagyon idejemúlt
 
Hát én nem tudom hol tart a projekt, de az tuti, hogy az egész nincs leprogramozva max keleti oldalig.
De ha csak nyugat lenne kész, korábban én is mondtam, hogy béta tesztben simán részvennének a mostani TF-esek, 50-60 emberrel már lehet valamit kezdeni, bár kérdés lenne az ár.
Hasonló nagyságú tartalom 3-400 forintért szerintem drága lenne nyugati kalandozáshoz (8-10 oldal?).
Ha viszont nem jön belőle havi szinten 1 milla, akkor meg nem éri meg szerintem, hiszen ugyanúgy kell egy programozó, egy JV, egy weblapspecialista, egy asszisztens minimum (mint most), és még ha az elején nem is teljes munkaidőben, de ez plusz költség.
De mondom, valójában a Behót kellene megkérdezni, hogy szerintük mi kellene ahhoz, hogy beinduljon a projekt és fenntartható legyen a fejlődés benne.

Lehet a platform, és a játékforma az ami már idejétmúlt, és ezért tettek le a befejezéséről, nem tudom.
 
én simán támogatnám akár 5-10000ft al is és nem lennék egyedül! pikk-pakk 5-10 milliót betudnénak szedni mint a startup projecteknél! Ahogy korábbi morzsákat olvastam már évekkel ezelőtt levolt programozva szinte az egész TF! Fél év alatt összedobhatnák a véglegest és lehetne akár havidíjas is vagy ingyenes és extrákat lehetne vásárolni pénzért! Tényleg nem értem miért várnak erre a nagyszerű lehetőségre ami a játékosoknak és nekik is megérné!
 
Hát erre csak Miklós tud válaszolni érdemben..
Annyit mondtak el, hogy a TF programozó előző évben elment a cégtől ugye, és Miklós vette át tőle a munkákat azóta.
A két TF-re nincs kapacitás, így felfügesztették.
 
Oh noooo! Egyszerűen Nem értem! kb. Már 6-8 éve mennie kellene! Miért nem használják ki, óriási játék lenne! Igazi hiánypótló és rengetegen játszanàk és fizetnének érte! Ez az olvasgatós már nagyon elavult és lassú! Pedig mi is az elsők között kezdtünk el játszani a barátokkal. Miért nem szerződtetnek programozókat és gyorsítják fel a projectet?
 
Egyenlőre jegelve van sajnos
 
a TF ONLINE még élő project?
 
Nem Beholderes, de egy kicsit kapcsolódó játék:

[android] Túlélők Földje - Tűzvihar

itteni fórumja: http://beholder.hu/?in=forum.php&action=topic&id=5930
 
Aki nem hallotta volna azoknak mondom, hogy egyelore felre lett teve ez a project szoval meg egy darabig biztosan varnunk kell ra. Egyszer talan lesz belole valami!

Addig meg meg tobb ujrakezdot!
 
Ejnye no! ... Évente-kétévente benézek ide, de sajnos még mindig ugyanazt találom, vagyis a nagy semmit.
Se OTF, se hír róla, pedig vénségemre , ha beindulna végre, tolnám ezerrel, és hoznék még más játékosokat is.
Anno 1994-ben kezdtem ezt a játékot, majdnem a kezdetekkor, és sikerült is lenyomnom talán 12 vagy 13 évet. Utána jött 9 év szinte TF-mentesen, csak max. 10 fordulót léptem ezalatt az idő alatt. Most egy hónapja újrakezdtem a régi mutáns csajszimmal, és majd minden nap lépek vele. Újra kell tanulnom szinte mindent, annyi a változás az ősidőkhöz képest, és a régi dolgok sem mennek még teljesen kútfőből, Nagyon élvezem a játékot újra, pedig rendszeresen szívok nagyokat, de ezek teszik igazán érdekessé az egészet. Sikerek is vannak hálistennek, haladok a magam útján, de igazándiból az online változatra vágyom. Persze meghagynám ezt a karit is, de az online-on indítanék újat.
Imádkozom egyet T'hor Főistenhez, hogy történjen már végre valami. Remélem, meghallgatja fohászomat!

Üdv a Behonak és mindenkinek!
 
 
Azért időről időre küzdesz itt rendesen
 
Szerintem ez a játék így is jó, de online talán még jobb lenne.
Lehetne egy grafikus felület, ami a térkép volna. nem kell semmi 3D, jó a mostani is. Mondjuk jobb oldalon lehetne egy kezelő felület, baj oldalon meg egy szöveges ablak rész, ahol a történések olvashatók.
Minden tevékenység azonnali lehetne. Tehát adott a heti egy lépés és a forduló TVP kerete. Minden utasítás azonnal levonódik a TVP-ből és megtörténik az utasítás, amiről a szöveges részben leírást is kapnánk. (az enc. fantasy-val együtt, ha van) Tehát pld. M 2 -Keletre mozogsz. A füves síkságot, itt-ott dombok váltják fel. Távolról észreveszed a közeledő szörnyet, ami egy Homokvarány. (harc) A közelben észre veszel egy sérült vikócmajmot. Ahhoz hogy segíthess rajta, 10TVért gyógyfüveket keresel neki, hogy bekötözd. (25.jellempróba)
Így azonnal kiadhatod az SE 25-öt a következő parancsként, nem kell mondjuk 10 lépés után vissza jönnöd, hogy segíts neki. (tudom van feltételes parancs is erre) De ott van a BE 500, ahol pld. két féle küldetést is adhat, így egy forduló elmegy, nem tudsz felkészülni rá. Vagy a Phua-kúp, bér ott még nem tartok, de láttam térképen, hogy ott is előbb meg kell ismerni a megfejtést és ti tuti több ilyet is ismertek, ahol a feltételes parancsok nem segítenek.
Bár a játék szerintem szinte tökéletes! Ha mondjuk haza vihetném a gépemre és egyedül is tudnék rajta játszani, minden eddiginél többet fizetnék érte.
Nekem nagyon tetszik ez a túlélős és jöjj rá magad mindenre stílus! Kőkésnél tartok és kőhegyű lándzsánál és oda kell figyelnem a kajára és hogy legyen vizem is. Egyszer pedig félisten lehetek.
Régen tényleg családias is volt. Ezer éve nem voltam TF találkozón sem, de most nagyon várom. A játék előnye szerintem ez is, hogy nem olyan online, mint a Wow, ahol szintén van egy csomó magyar, de senki nem ismer senkit szinte. Ez így ember közelebbi. Nem baj ha valaki Dornodon hívő, attól még ember. Persze csakis Raia az Egyetlen!
Szóval jó ez így, de azért kíváncsi leszek az online-ra is.
 
Az online táplálás nekem nagyon tetsző ötlet. Ha nem is óránkénti, de gyakoribb (vagy jobban elosztott) letöltést el bírnék viselni.
 
Időközbe gondolkodtam. Az is elég lenne ha a mostani TF-et fejlesztenék fel hogy "online" menjen a táplálás és ne manuálisan az operátorok által. Akkor lehetne azonnali vagy óránkénti táplálás, nem tudom ez mennyire nagy meló ezt megoldani.

Más.
Nem tudom jelenleg mennyi az aktív játékos állomány, mennyire mérték fel esetleges árcsökkentés esetén mennyi játékos jönne vissza illetve gondolkodta-e már havi előfizetéses rendszerben(engem biztos érdekelne).
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2020
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.