Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Május 18-án szombaton részt vennél-e egy HKK versenyen, amit a Board Game Expo-n rendeznénk a ComicConon? (Belépő van, nevezési díj nincs, nyeremény van.)

1) Igen, megyek a rendezvényre, szívesen részt veszek a HKK versenyen is.
2) Megyek a rendezvényre, de a HKK versenyen nem indulok.
3) Nem megyek a rendezvényre.
4) Nem tudom még.
5) Nem érdekel.

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Harcias manó
(Kalandok Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
Mielőtt még megsajnálod ezt a pöttöm kis teremtményt, és netán a "Jaj, de cuki" mondat is kibuggyan a szádon, elárulom: az első zóna számtalan kalandozóját késztette már futásra a képen látható átokfajzat. Talán majd, ha megbököd miniatűr kardocskájával, te is belátod, hogy rossz helyre skatulyáztad e lényt.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (29)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)
[HKK Piac] Eladó lapok (141662)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 |
Nézet:
Elkerülném, de lépésenként néha három is jött. Kicsit sokan vannak az erdőben. Én mintha 17-es szerencsével kerültem volna szembe avizionárral, ezek szerint az még kevés. A nektoraf amikor ropogtatni próbált, nem sikerült neki. A forduló szerint én vagyok az erősebb. De állandóan regenerálódik, csak az zavar! BA parancsonm jelenleg csak a manifesztátorra van kiadva, azt gysökér nélkül esélyem sincs legyőzni.

Még egy fontos kérdés: a hyper szerint a pszí egy fontos képesség, ami mutánsoknak alapban megvan. A többi faj hogyan tudja ezt megszerezni?
 
agglomerátorral ne foglalkozz...asszem csak sűrű erdőben meg mocsárban jön, kerüld el és kész...
Vízionár ellen nagy szerencse kell (18asnál már semmi esélye megszopatni, de lehet, hogy 16 is elég hozzá, nem tudom).
Nektorafra egyértelműen BA kell, nagyon erős a ropogtatása, 30as erővel is képes volt megropogtatni. Nekem ezért volt berakva ellene FTVbe a villámcsapás, attól leesett, de ahhoz magas (nagyon magas) tau és megfelelő KT képességek kellenek.
 
Az ötlet jó! Már csak annyi a gopnd, hogy a mostani területemen lévő szörnyek mindegyikét se tudom legyőzni. Pl. ha jön egy agglomerátor, akkor minden esetben menekül, mert kinyírni nem tudom. Túl sok élete van. A vizionárt pedig megtámadsom, aztán a végén 4 Ép-vel rohanok el a helyszínről. Talán valami lőfegyver kéne ellene. A nektoraf pedig egyszerűen már túl erős nekem. És ezek tudtommal nem is a legerősebbek errefele délnyugaton.
 
Hát már semmit. Én is szívom a balherét, rajtam maradt a cucc. Na majd jövőre.
 
Üdv mindenkinek!
Meg tudja valaki mondani, mit kezdjek egy yetiszívvel? Nem tudtam belőle semmi értelmeset kihozni. Csak foglalja a helyet és erősen gondolkodom rajta hogy fölajánlom az Aukción, mielőtt szembejön egy technokolin...
 
Bolhakutya elől soha...mire jött, már le tudtam verni Viszont woor antilop emléxem jól elfenekelt A régi szép idők... Bezzeg ma, amikor már a 2k+ TP-s szörnyek hullanak amerre járok...
Csatakörök számát lehet psziből is növelni (igaz, azzal csak max. +1 et kapsz, nem 3at, mint haláltánccal). Tényleg csak annyit tudok tanácsolni, hogy harcolj sokat, haladj kelet felé, és harcolj még többet
 
Az nem gáz... mindenki úgy kezdte... hidd el, még FX is futott bolhakutya elől... én meg pláne... )) Nálam a titkos favorit a rambobogar volt... nagyon szeretem a kis állatot...
 
Soha nem voltam olyan magas szinten, így csak tiieplni tudok. Viszont azzal tisztában vagyok, hogy ha véletlenül túl sok Ép-je van az ellenfelemnek, akkor neem lesz elég a két kör. Növelni meg tudomásom szerint Haláltáncvcal lehet, ahhez egy min. 40-es HM kell, és az ökölvívásomnak legalább akkorának kell lennie. Majd maglátom. Mindenesetre egyszerre legalább 50 Ép-t sebezni is csdak álom számomra, én még csak a 20-ig jutottam el. Addig is csak egyszer.
 
Miről beszélsz? 200 HP-t 20 körüli ököllel, hasonló szintű HM-mel lazán lehet ütni (igaz, 2 kör alatt) szinte bármilyen védelembe. Nem kell 40es ököl, ha azzal csak 200at sebzel, akkor béna vagy
 
Szóval akkor Haláltánc és megfelelő védelem nélkül nem éri nagyon támadni. Kéne az a hat kör ahhoz, hogy 200 Ép-t leverjek, azh akkor minimum 40-es ökölvívásommal.
 
Nekem alacsonyabb szinteken 14-15 jött olyan massza is amibe 150-160 körül kellett verni meg olyan is amibe elég volt 70-80, Tp-t is kaptam vegyesen 500-1100-ig értük. Nagyon random szörnyike.
 
Massza randomszörny, lehetetlen megmondani, hogy mennyi hpja van, mennyit sebez, stb. De magas szinten már nehéz nem leverni. Alacsony szinten necces.
 
Egy igen fontos dolgot kéne megtudnom, mielőtt átböngészem a Phua-kúpokat. A szörnygenerátos a képességeim nagyságának figyelembevételével dolgozik? És egy átlagos masszának mennyi éleetpontja van? Legalább 40 Ép-t sebeztem rajta, ő meg 10-et rajtam, és a vége az lett, hogy én menekültem el. Hány Ép-t kell sebezni reajta, hogy kinyírjam?
 
Átvennék újszülökk törpe karaktert (nem gáz, ha már nem 2. szintű, de ne legyen nagyon kiforrva sem (20-50 forduló)... tulajdonságok, jellem, stb. nem számít (Tharr hivőnek kellene)

laksjd@freemail.hu
 
Azt hogy nőtt egyet a szakértelmed.
 
Nem rossz ez az új design!!!
Ilyen sem volt még, hogy valamire élből azt mondtam, hogy jó!!!
A színek iszonyatjók!!! Ilyen kellene nekem a fordulóimba!!! Írok is nekik erről!!!

Hyperion
 
Nincs értelme lemondani...neked nem kerül pénzbe (ugyanis a bankreform keretében a bank fizeti), viszont nyerhetsz...
 
Haveroktól lejmolni, nézni a netes aukciót, miért adnak sokat, ami neked szemét, jó helyen járni, stb, stb.
 
Ha valaki tudna ötletet a hópárduc bőrének, vagy a jegesmedve bőrének, esetleg az aurach fog felhasználására, nagyon megköszönném!
 
Az emailom: bdmv@revai.hu
Nem tudom, nekem az uzbány nekem jött, és aztán el is kergetett. Honnan tudjam én, hogy melyik lény védett az ökölherc ellen? Azt mondjuk tudom, hogy a magszimok ellen nem túl ajánlatos a vágófegyver, de én a szúrófegyverekben és az ökölharcban vagyok jobb.
A becsület az többet ér a pénznél szerintem: pénz az másképp is összejön idővel, nem éri meg gonoszkodni...
A fegyverszakértelmem 4 és 11 között van, és nem óhajtok olyanra aranyat költeni, ami magától is fejlődik.
Vastárgyat inkább csinálok én magam. Nem tudok most mit csinálni, amíg össze nem jön a 4 dözmöngszív, és addig sok a TVP. Máskor pedig alig jövök ki belőle...

Ezekkel a tulajdonságokkal könnyű! Én 11-es vagyok 21-es szerencsével (a rőtmanó kacagánnyal együtt), 18-as IQ-val (nem volt TNO), taumaturgia és támad papi varázzslat nélkül, tanítvány rangban, alig 10-es védelemmel, és a 112. fordulóban.
Hogy csinálod?
 
Mi is az E-mail címed??? Küldök neked forcsit, abban meglátod mivel is aláztam az uzbányokat 9-13 szint között...

Ha az én példámat nézzük, akkor mindenképpen vágószakis karit akartam... mi esik le vágóval könnyen és még TP is jár érte??? UZBÁNY... tehát keresnem kellett egy uzbánysort... ezt tedd Te is... ha HM-et használsz, akkor olyat keress akinek ütő ellen kicsi a védelme...

Ha kipucolod a HT városokat és "becsülettel" végigcsinálod a sötét kastplom küldijeit (jók nem ajánlott, de a pénz kell vagy a becsület?)
Onnan simán összejöhet az ezres...
Amúgy a fegyverszaki felviteléhet elég 150 arany és máris 6-os... a taumaturgiához asszem max. 100-150 arany kell... vastárgyakat is össze lehet szedni kb. 300 aranyból... Ez még csak 600 arany és máris fel vagy szerelve teljesen...

Én most 13. szinten 53. fordulómban, 14-es vágószakival, 13-as taumaturgiával, 26-os szerencsével és 25-ös IQ-val körönként 5 uzbányt és egy törpemammutot fektetek meg úgy, hogy a védelmem csak 20-as...
 
1000 arany tényleg nem olyan sok pénz, csak nyugaton nehéz összekaparni annyit (gyk. kell ismerős keleten, és lejmolni, lejmolni, lejmolni).
Harc alaptörvénye: magas erő+magas fegyverszakik+magas HM (akinek van).
A tguarkhan/szockó/molluszk/degradátor fészkek csak a régi winmapben vannak benne, ma már nem is léteznek (ha jól tudom).
Az AVF az valami nagy kamuszöveg lehet, mert én még olyat nem láttam, hogy bárki bármit elkapott volna (lehet, hogy nagyon alacsony egészség kell hozzá, azért nem).
 
Fogadunk???
Csak egy kis pénz kell (1000 arany) és máris készen áll a kari a világ meghódítására... Nekem 2. szinten 6-os vágófegyvesz szakim és 19-es védelmem volt... ráadásul 1 forduló alatt léptem 3 szintet (városi küldik <hozz 3 orgyilkostőrt, 1 trikornisszarvat, stb...>) Meglett volna a 4. is ha még abban a körben találok megfelelő rúnakövet...
Ráadásul rengeteg időt vesztettem, mert a legdélibb városban születtem (Huertol, asszem), de 2. szinten elmentem Wargpinig (eggyel északabbi város)... az volt a terv, hogy nekiállok építeni a Vlagyimir szobrot (körönként kb. 200 Tp)... második szinten ez nem kifejezetten rossz, kár, hogy mire odaértem már teljesen le volt rombolva...
A lényeg: 4-5-ik szinten (3-4 támadás) és 6-os vágóval álltam neki az uzbánysornak (6-os védelme van vágó ellen), így körönként 2-3 uzbit le is tudtam verni úgy a 15. fordulómban (620-930 Tp)... most az 52. fordulómban 7 szörnyet csaptam szét (5 uzbány, törpemammuta és asszem egy sullár) => 2100 Tp... nem rossz egy 13. szintütől...
 
Már persze egy újszülöttnek...

Elvileg. Mindenesetre valamivel több erős ellenfél akad.
 
Aki nagyvárosban született, annak pechje van... A nagyvárosok körül nincsenek legyőzhető szintű szörnyek.
 
Mint pl. én??? ))

Hyperion, Dornodon inkvizítora
 
És az mit szóljon aki nagyvárosban született? ;) Az meg kisvárosba nem jut el soha, mégis tápos ))
 
keress rá a google-val, valszeg meglesz a válasz. Nem vicc.
 
Irigylem, hogy ilyen ráérősen tudtok játszani. (komolyan) Anno 94-ben én is ilyen aprólékosan játszottam az első karakteremmel. Aztán 97 körül indult Chardonnay, az árkon bokron át rohant be Shaddarba, valami 11. forcsiban már bent voltam kb, addig kicsit keringtem jellempróbák után kutatva, meg persze elkentem a gazda száját. Valamikor 10. fordulóban gonosz lettem, 20.-ban már az oltárt szenteltem fel, meg saját készítésű bronzhegyűm is volt. Akkor ez milyen táp dolognak számított )
 
Nohát én a DEMet se hoztam ki, csak levertem a gazdát mert az 5 gonoszságpont. Aztán valamikor 120. forduló körül találtam egy DEMet valahol, azóta van. Itt keleten is kell, különben mit robbantgatnának szét az őrült varázslók? )
 
  ... | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.