Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Sárkánykölykök
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Talán ezelőtt még soha nem hallottál arról, hogy sárkánytenyésztésre adná valaki a fejét, de hidd el, létezik ilyen. Egy távoli nép fiai hónapokig nevelgetik az "apró" jószágokat, hogy aztán őket "szőrén" meglovagolva, az éppen aktuális háborúba induljanak a hátukon.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Kritikus találat (548. tudati képesség)

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (9)
Lapötletek (64956)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | ...
Nézet:
Ne haragudj, de 2 év múlva úsznod kéne, nem varázsolni tanulni...különben is, szerintem az isteni küldik miatt úgyis muszáj lesz keletebbre menned, úgyhogy most kezdd, amíg nem késő. A verj 90 épt gonoszba küldit a fehérbérci arénában bárminemű kockázat nélkül meg lehet oldani.
 
Hmm...nem értem...mi köze a védelemnek a varázslatsebzéshez?
 
Már kerestem. Találtam. Írtam nekik. Majd a HT városok környékén írok újra.
Fehérbércig 2 éven belül elcaplatok, majd lesz akkor taumaturgiám és pszim. Elvileg. Azt érdemes KNO-val fejleszteni? A mászásra más raktam egyet, mert tudom, mély kút nélkül nem fejlődne kettesre az életbe sohasem... 1-es tauval már van lángcsóva? És mennyit kéne gyakorolni egy 2-eshez? Kösz az infókat!

Hol taelálok akkor egy olyan 89. szint körüli gonoszat? Elment mind keletre, vagy nyugaton is van még néhány? Kéne egyet kiirtanom...
 
Jah, ha megengeditek hogy beleugassak szerintem is inkább a tulajdonságokat kell TF-elni. Olimpián meg 58-as védelembe: energiafolyam 189 ép-t sebződtél. Na ez szívás...
 
Kt: Nézelődj a hyperben. Válasszd ki a legszimpibbet, és írj nekik egy levelet...qvillben is be tudnak ajánlani...
Gyakorolni felesleges. Így max lesz egy olyan fegyverszakid, amit soha a büsös élettbe nem használsz, de a tulajdonságok mindig jól jönnek. Külömben is a gyakorlás siralmas mértékben növeli a fegyverszakit.
Olimpia: Idéznék Combat Cica csatájából.(51 es védelem): "Ököllel Cortina kegyetlenül megüti testedet(4támadástól 115 életpontot vesztesz)"
Kb ennyit a védelemről...
Ha a tvp d ből az üggyességed TF eled, rövid idő alatt ugyanannyi védetséget szerzel ügyességbből, mint amennyit a pajzs is ad. Csak lesz egy balkezes fegyvered, ami bagától fejlődik, és a csatákban is több sebzést adsz le. És még mindig tudsz TF elni...
Fehérbércben majd tanulhatsz energia tüskét, röviddel utána lángcsóvát.
Gonosz karakterrel sajnos nem szolgálhatok..azaz nem 8. ik szintüvel...bocsesz..
 
Eddig rendben van, az összes KNO-t HM-re rakom, da nincs túl sok belőle. KT-t meg kéne találni valahol, de nem iszem, hogy Qvilltől délnyugatra túlságosan sok lenne belőlük.

A gyakorlást azért csinálom, mert ha véletlenül van felesleges TVP-, elég ritka eset, akkor azzal jobbvan megtérül, mint a TF-fel. A bal keztemben egy pajzs van, azt majd valami fém-valamire akarom lecserélni, csak ahhoz ásni kell. Majd ah elérek Fehérbércig, valamikor két éven belül, akkor nézd meg a fejlettségemet... EaA gyakorlásnak sok haszna volt, az olimpián volt nálam egy áldomás, és a segítségével "2 támadással 60 életpontot sebeztél". Az ellenfél meg elügyetlenkedte: "3 támadással 20 ÉP"... No comment. Csak az a dög umbatari karköütő meg mithril láncing, láncsóva, és ilyesfélék zavartak nagyon. Nincs egyetlen támadó varázslatom se... Ha véletlenül találkoznék egy kb. 8. szintű gonosszal, mondjuk Dornodon követőjével... Tudnátok ebben segíteni?
 
Jah...erre se vennék márget...Daniel pl. volt már első első kategóriában. Rá fél évre, a 2-ba való jutáshoz, a tesztellenfélnek mindenkihez volt köze, csak Daniel akkori másához nem. Meg azért elnézve a mostani őröket: zombilapító, biami kvazárlándzsa...ez azért kissé psziho:-).
Alaron: Elárulnád nekem mi a fészkes fenéért nyomsz ennyi fegyverszakit? Az lessz az eredménye, hogy lesz egy csomó alacsony, és semmit nem fogsz lenyomni, ami a szintednek megfelelő. Válasz ki egy fegyvert az öklodon kívül , amit balkezeskét használsz, és berakod FF be. De ez semmiképp nem az ürő legyen, mert ütönek már ott van az öklöd. Pl. a vágó jó választás. Szal sztem tedd be a kőkést balkezesnek, így egy csatában a az öklöd, és a vágód is nő. A többi knod-d mire raktad? Tegyé HM re amiennyi kell(Mindig amekkora öklöd van), a többit pedig tedd el. Hidd el jó lesz az majd késöbb. Amire most rakni tudnád, az úgyis nő mint atom. Ajánlom a hyperben Clod Onar tippeit a kno-záshoz. Nem mond hülyeségeket a srác.
Még valami: Kt. Szerintem illene már belépned egybe:-).
Nézzd át a hypert, válassz ki egyet ami szimpatikus, keressd fel egy tagját, onnan meg már sztem megy minden magától. Attól ne ijedj meg hogy a hyper szerint nincs benne szabad hely. Sztem nincs olyan KT amibe ne lehetne belépni.
MAjd valamelyik nap küldök én is fordulót.
 
1. Az acélkolosszus nem csap agyon, mindössze megfogja a lábaidat és annál fogva kirázza a cuccokat belőled. Aztán elsétál velük.
2. Bank a helytartói városokban van.
3. Olimpián vannak az ún. kategóriaőrök. Ezek állítólag az előző olimpiai győztesek kissé lebutított klónjai (persze persze...azért kerültem fel az 5.be...). Ergo a 2. szint kategóriaőre az az előző 1. győztesének kínai változata, és így tovább.
 
sokkal egyszerűbb bármit boltokban eladni... Ott még felajánlási költség sincs... A HYPERből annyit vettem ki, hogy a Fairlight bankház intézi az aukciót, az közvetíti a pénzeket. Valahol a HT városok környékén lehet olyat találni... És ha nem fizeted be idően, nem biztos, hogy az acélkolosszus elől el tudsz szaladni. Agyoncsap két lépés után, ha nem vagy nála sokkal erősebb.

Ja igen, az olimpián a kategóriabesorolás mi alapján történik? Olyan szerencsétlen voltam, hogy az első besoroló csatát megnyertem (nem volt nehéz), és a 2. kategóriába kerültem. Ott az első három csatával felmentem a 56. helyig, aztán jöttek az erősek: tehát ha akkora mázlim van, hogy a besorolásnál az első csatában egy kb. 40. szintű kalandozót fogok ki ellenfelemnek, akkor jóval több esélyem van a nyerésre? Ugye, az alacsonyabb kategóriában...
 
Üdvözlet mindenkinek!

Az Internetes Aukció nevű nagy varázslat segítségével túladtam az összes fölös holmimon. Viszont a felajánlási költségekkel mínuszba kerültem. "23 aranyat levontunk a bankszámládról. 23 arany adósságod lett a Fairlight bankháznál". Mi az a bankszámla? Végignéztem a hátizsákom, nekem ilyenek nincsen, az biztos. Fairlight bankház? Soha az életben nem találkoztam vele.
Az Aukción eladtam, vásároltam, ahogy kell, most van némi pénzem. Viszont sehogy sem akar jönni az ügynök, hogy elvigye azt a koszos 23 aranyat.
Valaki legyen oly jó és árulja el, előbb-utóbb jön egy ügynök azért a pénzért, vagy megvárják, hogy menjek oda hozzájuk? Azt ugyan leshetik, amikor én beteszem a lábam egy városba. Jól elvagyok itt a Moisma erdőben 68 forduló után is
Halottam rebesgetni valamit egy acélkolosszus nevű brutális viselkedésű végrehajtóról, aki majd jól hókon fog nyomni. Ennél többet ugyan nem tudok róla, de felőlem jöhet, úgy elszaladok előle, mint a nyíl.

Előre is köszönet mindenkinek a segítségért.
Üdv:
Bal Dahin (#3867)
 
Figyu..még nem volt időm elolvasni a forcsid, majd holnap....de akkor küldök én is neked....asszem...
 
Ja...
 
Ugye nem csak a map.datot szedted le? Van ott valahol egy sfmap.zip nevű file is.
 
Még időben észrevettem. Ahogy azt is, hogy Qvillig mindenképpen el kell mennem. Most minden szép minden jó, sikerült megszereznem a Kitaszítottakat! Majd talán aabból megtudok valamit a helytartói városokról...

Ja igen. Az én mapomon Fehérbérc még jelölve sincsen. Tudtok valahol egy olyan mapot, amin van? a www.erynome.hu/tf-en lévő nem működik...
 
Alaron: ooooo... hogy az a.... Orulunk, hogy 135 forcsi utan eszlelted a problemat...
 
Ez a kamuszöveg Legkorábban szombaton küldik ki az e-mailest. A postait meg vagy árveszed a helyszínen, vagy hétfőn küldik (ami kedd v. szerda környékén érkezik meg).
 
Igazatok volt, nem érdemes a kisvárosokat végigjárni. Semmi értelmes sincs bennük.

Az Olimpia mikor van? Ma jött meg a 135. fordulóm, amiben az volt, hogy az Olimpia megtörrtént és már postázták. Én tudtommal e@mailes olimpiát kértem. Ha még nem jött meg, akkor ugye nem csak egy oltári nagy pech? Ha elhibáztam a nevezésnél az email-kérést, akkor postán kiküldik? Ha sehol nem érkezik meg, a szerveren valahol, a fordulókhoz hasonlóan fenn van? Valahol az l1-n, ugye?
 
Alaron:
Koszi a forcsit, irtam is egy ket-harom oldalas valaszlevelet, de az a buzi freemail lefagyott igy nem ment el, viszont ujra nem akartam leirni ugyanazt...

A lenyeg:
- huzzal nagyon gyorsan kelet fele, mondjuk ugy a 100-as X koordinataig (ezzel a szinttel es forduloszammal, mar boven ott a helyed).
- szabadulj meg a cuccaid nagyreszetol, hidd el azok csak szemetek.
- kiszamoltam, hogy ha eladod a cuccidat, akkor siman ki tudsz hozni egy 20-22-es vedelmet ami azert nagysagranekkel jobb mint a mostanid...
- ott a wargpini sor, amin elegge felhuzhatnad a karit, legalabb egy atlagos szintre (tudom milyen atlagon alulinak lenni => szar) ;)

A lenyeg ebben bennevan, a tobbire ra fogsz jonni magadtol, de ha kell valami kerezz barkit, szivesen segitenek/segitunk...

Hyperion
 
Káosz Lordoktól
 
A Lady-ről meg annyit, hogy az első labiban kapsz csontkulcsot.
A csontkulcs mostanság 150 ap körül van az aukción.
Az egy kezdő kalandozónak, aki nem Fairlight híve elég jó kis mani.
Igazság szerint Fairlight híveinek is jó ;)
Jobb esetben addigra már van függőd és már meg is van a vassisak,
ami szintén egy hasznos kis cókmók.
A bronzpáncél-rézpáncél részhez nem tudok hozzászólni, mert
én kb. a 70. fordulómban megvettem a láncingemet. ;)
 
Én sejtettem...
Csak te vétsz helyesírási hibákat ;)
 
Izé....Bocsi, a lenti hozzászóló én voltam.
 
Azert az nem volt feltuno, hogy a mondjuk 10. szintu karid is koronkent 1000 tp-ket kap joesetben (sunmedveekbol ez meg a jobbik eset)? Nem teged akarlak fizakzni, de laccik Raia-nak milyen hivei vannak...
Kuldesz nekem egy forcsit? Mindegy mikori, de ne legyen annyira regi, erdekel a karid, harcolni ugysem akarok/tudok vele)...
A cim: laksjd@freemail.hu
Elore is koszke...

Azt meg mindig nem tudom, miert akarsz Qwill-be menni, ott sincs semmi, szerintem rohanj a HT-varosokba (legfokepp wargpinba), vegyel taumot, tegyel bele egy kno-t, aztan vedd meg a langcsovat es indulj el a szornysorra... nem rossz hely, nekem 3500 tp-k esnek ott ki, ami azert jo (szerintem) 12-14 szinten...

Hyperion, Dornodon inkvizitora
 
átlag kb 10 forcsinként léptél szintet.ez annyira nem rossz. FX! nem vok kiv, menni vagy te:-)))
 
Egy troll asszem 40 évig él. Mellesleg nem tom mrkkora vagy. Hogy a fenébe csináltad, hogy a 100. forcsidban jutottl el Gattinba? DAniel nekem nem tápos, de a 98. ik forcsijában már wargpinban volt...holott nem volt semmiféle térképem..
 
12 és 133... nektek biztosan kevésnek tűnik, nekem meg nagyon sonak, mindenesetre rohanok egyenesen Qvillbe. 6 forduló addig...
 
Alaron: hanyadik szintu vagy? es hanyadik fordulos? es kedezzek meg hulyesegeket? DD
 
Igazad van FX koma... mostanaban a rezpancel a divat... csak ajanlani tudom...
Amugy mi a fasznak mesz Gattinbol Qwillbe??? Tudtommal a helytartoi varosok: Xantrox, Libertan, Wargpin es Huertol... ezek alpjan Te kisvarosbol kisvarosba mesz... minek??? En egy iszonyatosan atlag alatti kari vagyok es megis mar jocskan HT varosban voltam a 100. forcsimra...
Amugy meg Myra pl. a 20X. forcsijaban mar Wargpinban volt (ez dolog, hogy Huertolban szuletett)...
 
Úgy, hogy nem tököltünk nyugaton annyit...kell a fenének a tanya meg a hasonló küldik. Abszolut felesleges. Mára a TF eljutott egy olyan fejlettségi szintre, amikor a teendők a következők: Megérkezel, szerzel 1 demet, elcaplatsz Vangorfig, megcsinálod (már ha nem tudsz smaragd védőgyűrűt szerezni máshonnan), el a helytartói városokig, varázslás tanulás, remek tápsorok vannak, ahol a karakter megerősödhet, Kragoru, Elf villa, úszás. Ez ha jó ütemben haladsz (és közben lelkesen csinálgatod az isteni küldiket) 200. fordulóra simán megvan. Azok az idők már elmúltak, amikor a karakter csak azért ásott fel egy hegységet, hogy csináljon egy bronzpáncélt...
 
Hogy csináltátok mindezt? Én csak a 100. fordulómra értem el Gatinba. A karakterem, kobudera lévén, alig 100-120 évig él. Megérheti azt a pillanatot, amikor átúszik a csatornán?

És még egy dolog: 1-es szörnyidomításnál ugye, csaak egy szörnyöm lehet. Akkor a fejesztéséhez mindig elengedjem az előzőtr, és úgy vadásszak újra? A hátasomat már elengedtem, kiszámoltam, azon a négy lépésen, amit hozna nekem Qvillig, nem múlik semmi...
 
  ... | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.