Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A halál angyala
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A halhatatlanságig vezető út rögös és hosszú, csak kevesek képesek arra, hogy az öröklét szabadságát kivívják maguknak. Mindenki másért előbb-utóbb eljön a halál angyala, érted talán épp egy ilyen impozáns jelenség képében...
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 1462 | 1463 | 1464 | 1465 | 1466 | 1467 | 1468 | 1469 | 1470 | 1471 | 1472 | 1473 | 1474 | 1475 | 1476 | ...
Nézet:
Szívesen csinálom haver. MErt megtehetem, hogy a sajátomon kívül még néhány embernek csinálok dekket. És mondjuk havi 1000Ft-ból kijön 2 verseny és a többi neked nem kerül pénzbe( mondjuk az út).
Vagyis én azt mondom, hogy én költök 1 hónapban olyan 15 rugót a kártyába. te ennek töredékéért ugyanúgy játszhatnál. Szerintem nem ezzel kellene Anyukádnak meghálálni a feléd tett dolgait. De mit szövegel itt egy 15 éves srác....
 
Húúú jésszus, ha tudnád mennyire egyetértek!!
 
Hali!!!!!!!!
tom ezt minden hkk-s tuggya, csak én nem ,de az lenne a kérdésem, hogy ha kinyomok egy kisebb zant, akkor a körvégén a másolt lap kerül a gyűjtőbe, vagy csak a kisebb zan??? vagy hogy is vaan ez???
 
továbbá előbb leszek a Jánvári felesége, minthogy ne teljesítsek egy ilyen kis apróságot.
 
továbbá szerintem ez az eset nem befojásollya az önállóságot.

ööö... lehet hogy ez fölösleges most, de fater is mekkért hogy haggyam abba. )))
 
17-18 határán. de bazmeg legyé bármilyen idős, ha anyád kér vmit, azt igyexel teljesíteni, még ha nincs is hozzá k sok kedved. kb. 14 éves korodig még elfogadható hogy néha le se szarod amit mond, de így, hogy nemsoká átlépem a 18-at, felmerült annak lehetősége, hogy munkaképesen (vagy mi) seggítenem kő mutert. ja meg kell neki kárpótlás az egész éjjeli kocsmázásaim miatt )

ja és ha ebből egy szót is megértettél, tudok neked egy eladó hidat )
 
meg annyit, h a szulok elvileg onallosagra es rugalmassagra nevelnek; es az ilyen keresekkel nem onallo leszel, hanem simulekony, es befolyasolhato (persze nem kell megsertodni: kicsit talan erosen fogalmaztam, es nyilvan nagyobb melysegei vannak Edesanyad keresenek, mint amiket itt leirtal)

ill meg egy kerdes (ha szabad)
hany eves vagy?
 
sztem hanyagoljuk a témát.
 
"4. Biztos te is néha elgondolkodsz azon, hogy anyádnak nem tod visszaadni azt amit adott neked. még csak a töredékét sem."
Mar, hogy a pokolba ne tudnad visszaadni neki, ha akarnad. Azonban az nem a te dolgod. A te dolgod, hogy a Te gyerekeidnek adj meg mindent, amit tudsz!

"ja és hadd szóljon bele a hobbimba, azért ő az anyám. "
Nehezen hiszem, hogy az Ur celja az lett volna Edesanyaddal, hogy beleszoljon a hobbidba. Azert O az Edesanyad, mert O szult meg. Ennyi. Szep dolog, hogy annyira tiszteled Edesanyad, hogy hallgatsz ra egy ilyen sulyos kerdesben, ellenben meg kell jegyeznem, hogy ebbe a kerdesbe Oneki vajmi keves ralatasa van. Nincs benne a dolgokban. Nem tudja igazandibol mi ez, mirol szol. Korulbelul olyan, mintha az altalam hihetetlenul nagyrabecsult haveromtol kerdeznem, hogy milyen paklival induljak a kov. versenyen. Igaz, hogy a haver kituno programozo, de lovese nincs a HKKrol.


Mindezek ellenere tovabbra is ugy gondolom, hogy a Te eleted, a Te dontesed.
 
1. a "haverjaim" gyűjteménye és összes minden kártyája és játéktapasztalata sem ér fel innen egyikőtök gyűjteményével és tapasztalatával sem. pl. spoilerből kb. 3 vagy 4 birtoklódik a "haverjaim" által. Így k* nehéz jó versenydekket csináni.

2. azért van idézőjelben a "haverjaim", mer a 10-12 éves kiccsávók leginkább jáccótársak és alkalmi cápaeleségek. ))

3. (pénz)tarháció miatt már volt néhány bunyóm a kocsmában, továbbá mindig oly kellemetlen Gelu szemébe nézni, aki tök ingyé' csinát nekem dekket. ezért nem mívelek tarhációt.

4. Biztos te is néha elgondolkodsz azon, hogy anyádnak nem tod visszaadni azt amit adott neked. még csak a töredékét sem. így azt gondolom, hadd legyen már neki is vmi pozitív élménye. ja és hadd szóljon bele a hobbimba, azért ő az anyám.
 
Tovabbmennek az almok osvenyen, ha szabad. Atlagos Edesanyak atlagos almai atlagos gyermekekrol altalaban nem a gyermek hobbijanak beomlasztasa szokott lenni, hanem a siker es boldogsag elerese gyermekuk sikeren es boldogsagan keresztul.
De nekem semmi jogom, hogy megkerdojelezzem egy nem feltetlenul atlagos Edesanya nem feltetlenul atlagos almat.
 
Végigolvastam szomorú balladádat TK. Szerintem, ha elég haverod van, elég vastag mappákkal, akkor a kölcsönlapokból való versenyzés csupán annyival kényelmetlenebb, hogy a készülődés alatt több proxy-t kell használni. (Én spec. még élvezem is a verseny előtti izgalmat, melyet az okoz, hogy még nem tudom biztosan, kitől fogom összetarhálni a hiányzó lapokat
'Szal én emiatt nem szontyolódnék el ennyire. Szerintem saját gyűjtemény nélkül is jó játék a HKK.

Nos roppant tiszteletreméltó dolog, hogy anyukád munkáját és egyéb fáradozásait ily módon próbálod kompenzálni, hogy teljesíted egy nagy "álmát".
Ehhez én csak annyit tennék hozzá, hogy az anyukák nagy "álmainak" teljesülése új "álmokat" kelt életre..
Ugyanakkor néhány összeroppant "álom", és már el is ment a kedvük az álmodozástól, és realizálják, hogy az ő gyermekük is csak egyszerű halandó, s talán nem is fognak kisebb becsben tartani emiatt.
 
én ehhez csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy aki másnak vermet ás, maga esik bele, aki pedig korán kel, aranyat lel, de addig jár a korsó a kútra, míg hazug embert előbb utólérik, mint a sánta kutyát.

de nem?
 
hány embert ismersz te olyat? mert szerintem több olyan ember van aki százezreket költ rá, mint aki kap érte
 
Ismerek egy(par) olyan havert 50 rugot keres vele felevente!

Vagod ? Balekja valogatja. Pardon, embere valogatja. Kinek a pap, kinek a papne. Mindenkinek megvan a maga keresztje. Akinek nem inge, ne vegye magara.
 
olcsó, én nem így vélekednék erről, bár ez a kifejezés a hkk-ban a legeslegrelatívabb dolog...

ha belegondolsz, akkor ahhoz hogy ütőképes paklit állíccs össze, ahhoz legalább kell lennie, vagy 10-20 jóó drága lapnak (nem gyaknemgyakról beszélek), majd a következő kiegészítőben kijönnek azok a lapok amelyek jobbak az eddiginél, és azokat szépen le kell váltani....
egy ismerősöm, egy évbe átlagosan 50 rongyot költ rá, és négy éve gyűjti agresszívan, merthogy van rá anyagi kerete, de akkor is!

200000 forint! emberek! abból tucc venni akár egy kocsit vagy mittudomén... mindig megveszi az összes spoilert ami legalább másfél rongyba van.... így kijön neki igen sokba....
 
bazzeg ezek után is fogok jáccani, csak épp az itthoni haverok gyűjteményével. már nem lesz saját lapom, saját dekkem. minden pénteken oskola után gyalogolok 700 métert, beülök a műv. házba, megnézek egy hevenyészetten összerakott goblindekket, segítek azt használhatóbbra összerakni, aztán kőcsönkérek egy dekket, jáccok vele egy órácskát, majd megyek haza.

már most érzem, milyen kibasottul fog hiányozni az egész, de vigasztal az a tudat, hogy egyrészt segíthetek kiscsávóknak elindulni a Nagy Úton, amit pézhiányban soha nem tudtam végigjárni, másrészt Jóanyám egy nagy "álmát" teljesítem. )

majd még írok csak most mennem kő.
 
ill az igy szerzett barataid erteket nem tudod megfizetni
 
hmmm.. En ugy erzem, h vannak dolgok, amiben az embernek egyedul kell dontenie, s le kell szarni, mint mondanak masok

mi szamit ertelmes penzkoltesnek? elmesz moziba (500-1000ft 2 oraert, ha csajjal mesz, akkor 0-5000ft is lehet :PP) azert ertelmes mert azt ismeri?

draga a hkk?? haha, megveszed 1szer a gyaknemgyakokat, ismerosoktol (kb 5000ft) es azokkal kb. tobb szaz orat tudsz jatszani
50 ft-ert 1 ora szorakozas? a mozihoz kepest egyaltalan nem draga

haszontalan szorakozas?
3000 lapnak a kepet ismerem illusztartorral, ez kb. 10szerese egy Muv.tori felvetelinek

ismerem 3000 lap szoveget, ez meg egy torvenykonyv 10-ede

tudok logikusan, optimalisan gondolkodni...

asszem telleg szar dolog a hkk es nem fejleszt semmit ))
csak egy hulye jatek...
 
kb. 15 perc múlva visszajövök és írok még okos dógokat )))
 
anyám eddig életem során kb. 20-szor kért meg (nem túlzás) hogy haggyam abba(s). így, ahogy egyre közeledem a felnőttkorhoz, rájöttem, hogy ne csak ő adjon nekem, hanem vmivel háláljam meg, hogy felnevelt és még valszeg 5 évig a saját házában tart el.

azt hiszem, ennyit igazán megtehetek érte, hiszen végigdógozta az életét.
 
csá. radikális változás következett be Tipródó Körző háza táján.

A hír valószínűleg sokakat felvillanyoz, mindössze 1-2 ember fog anyázni, hogy miért is van ez így.


Nemrég (talán januárban) úgy határoztam, hogy újrakezdem a hkk-zást. Előtte nagyon sokáig csűrtem, tudtam is jáccani, de pénzhiány miatt versenyekre nem jártam. Ennek ellenére volt két trafóm meg 1 szürkém. kb. 3-4 éve. akkor egyébként nem ismertem fel, milyen értékesek lehetnek avatott kezekben. tehát úgy határoztam, hogy újrakezdem, és talán kitartó munkával a hatalom szövetsége első 20-30-ba is bekerülhetek.

a mai napon ezt véletlenül megemlítettem Jóanyámnak. aszittem, ez egy kis közömbös, ún. "leszarható" téma.

Hát nem.

Megkért, hogy hagyjak fel a hkk-val, és az amúgy sem túl sok pézt vmi értelmesebb dógba fektessem. Ja meg Jóanyám nagyon utálja a hkk-t.

Tehát az anyai kérésnek nem tudtam ellenállni, és úgy határoztam, végleg kilépek.

Még március közepén elmegyek a beholderesre, még hajlandó vagyok leforgatni a TK tragédiáját, de aztán szép lassan felhagyok vele.

Mondom, sokakat ez felvillanyoz, hogy "egy köcsöggel kevesebb", de higgyétek el, megértem ))

tehát mostantól a ttk topicon kívül engem ne keressetek. max. priv. üzenetbe.

beszarok.
 
A Lapkeresoben benne van minden. Sokfelekeppen szurhetsz. Probalgasd!
 
Hello!

Én azt szeretném kérdezni, hogy ezen a honlapon van-e árlist vagy esetleg lapkereső?

Ui:A lapokat már megtaláltam, de azok paklik szerint vannak. Én az egészet egybe szeretném, h lehet.

Uui:Köszi!!!
 
Nem dohányzom! De itt a lényeg! Nem lenne jobb a világ, ha a haverjaim sem tennék ezt?
Nem vitatkozom!
Úgysem tudunk a Beholder taktikáján változtatni.
Ha érdekelnek az új lapok, vegyél belőlük, amikor megjelent.
Ha nem érdekelnek a lapok annyira, hogy vásárlójuk legyél, akkor viszont várj egy hónapot, míg bent lesznek a lapkeresőben.
Én ezt elfogadom, van aki nem, kész, erről nincs is mit tovább beszélni.
 
Ráadásul ez a cucc úgy jön össze, hogy nem egy emberrel boltolom. Mondjuk 100 Ft, az egyik ember elvitt egyet. 50 ft, mégegy elkelt. Ha jobb a lap, 150-200 Ft. Símán összejön az ezres komolyabb cápázás nélkül.
 
1.Szerintem meg ha minden haverod megnézi(mert meg akarják nézni) akkor valószínüleg(feltételezzük, hogy nem 1 haverod van) többen vannak azok akik hamarabb szeretnék tudni milyenek is az új lapok.
2.Nem ér külső tényezőkre fogni, hogy nincs más választásod.'Te miért dohányzol?' 'Hát mert körülöttem is mindenki' ismerős nem?Azért ez elég gyenge kifogás szerintem(na jó, nem a legjobb volt a példa, de remélem lejött mit akartam mondani)
 
Akit érdekel amúgy is megnézi, akit meg nem az úgyis leszarja, úgyhogy tökmind1 a dolog...
 
Először is: Hagyhatnák, hogy mindenki eldöntse, mikor akarja megismerni a lapokat.Nem kötelező megnézni a lapkersőbe.

Csak tudod, ha benn van, és minden haverod megnézi, akkor te bármennyire is nem szeretnéd, mindenki erről beszél körülötted, és te sem tudsz ellenállni neki, hogy ne nézd meg.
Szerintem az egy hónapot mindenki kibírja, míg bekerülnek.
 
A sötét manifesztációk nem is olyan rossz mint amilyennek kinéz:-)
Szerintem kicsit más probléma van a mini kiegészítőkkel.
Jobban a nevére kéne kihangsúlyozni a benne lévő lapokat. pl a druidák egész jó ötlet, de az a két vagy három lap ami más szinű volt, jobban is kombozhatott volna velük.
no mind egy, ha tovább ragozom belekeveredek:-)
 
  ... | 1462 | 1463 | 1464 | 1465 | 1466 | 1467 | 1468 | 1469 | 1470 | 1471 | 1472 | 1473 | 1474 | 1475 | 1476 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.