Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Elemi rin
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Az elemi rin a hiedelem szerint egy másik létsíkról származik, és ha itt találkozol vele, akkor épp valamilyen síkok közötti átjárót keres, felderítő munkát végez, vagy el akar ragadni egy galetkit." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - A programban történt változtatások listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8135)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (3)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Ja szerintem is gyenge, és még nem is üt nagyot.
viszont én úgy vettem észre hogy nem nagyon esik belöle semmi
 
nem kell válaszolni még egy csata

1 / 7. kör

Kezdôdik a harc, az első haramia rád támad. A haramia mellécsapott, ezt is megúsztad.
Egy pillanatig csak álltok egymással szemben, aztán a második haramia rád veti magát. A haramia belédszúrja a bronzhegyű lándzsát. (2 támadástól 1 életpontot vesztettél) Tüskéid sebeznek (15 sebzés). Másvilágra küldted a szörnyet. (75 TP-t kaptál).

kicsit kevés az ÉPje a TP hez képest, nem?
 
na ilyet sem láttam még...

1 / 7. kör

Elrepül kettő nyílvessző. A nyílvesszô pontosan oda fúródik, ahová szántad. (2 támadással 15 életpontot sebeztél)
Igen, igen, igen, gyôztél! Ellenfeled hullája a lábad elôtt hever. (75 TP-t kaptál).

létezik hogy ilyen kevés ÉP je lenne egy haramiának?
 
tul vagyok raptil kolosszuson meg orgyilkoson arénában. Jol odavert a kolosszus

Rád ront a raptil kolosszus. A raptil kolosszus megsuhint farkával. (2 támadástól 88 életpontot vesztettél)
A raptil kolosszus csaknem porrá zúzza csontjaidat erôs farkával. (2 támadástól 72 életpontot vesztettél)

mindezt 31es vastagbörbe
 
)
szegény goblinra mintha a hegy omlott volna rá
 
Hali!
Ha egy kocsmai verekedésben kötekednél, én mindenképpen veled vagyok. [Értsd, inkább veled, mint ellened.]
Kissé komolyabban:
1, Ez egy sima goblin volt (8tp)?
2, Nem is tudtam, hogy ilyen sokszor is lehet támadni.
3, Közelharcban, csak akkor írja ki, hogy megpurcant az ellen, ha túl vagy a balkezesen is, vagy több ÉP-je volt a goblinnak, mint 1832? (Gondolom az első.)
4. Qrva szépet sebzel. Szintednek megfelelőbe kb. mennyit sebzel?
Üdvözlettel: Tairngir
 
Kiegészítésként: Ő egy nem tüsibőrös-tűzgolyós-sebzőaurás, hanem egy alaposanszétpofozósszerzetes
 
Na ez viszont érdekes csata volt. Picit többet vártam a goblintól, de hát ilyen az élet:

Támadod a goblint. Irtózatos erejű ütést mérsz rá a virgoncság +2-es sárkány boxerével. A legérzékenyebb pontján sebezted meg ellenfeledet. (11 támadással 1832 életpontot sebeztél) Ütésed lebénította ellenfeled. Aurád hatással van ellenfeledre (20 sebzés).
Belemélyeszted ellenfeled testébe a méreggyengítés +2-es sárkánycsont tõrt. A támadás tökéletes volt, látszik, hogy a seb borzasztóan fáj ellenfelednek. (6 támadással 414 életpontot sebeztél)
Lord Cormacc
 
Szerintem erre az égvilágon semmi szükség. A szerzetes ököllel harcoljon. Így semmit nem fog fejlődni az adott fegyverszaki, ami nagy szívás. 51 tüsi ha a 3.zóna végén van, az nem árt. A démon gyűrűt hordani, főleg 5-6 darabot az ökörség teteje. Darabja -15 tapasztalati pont bónusz. 51 tüsi mellé még sebző aurát hordani szvsz baromság, főleg ha démoni fülbevalóból van, ami -1 támadásszámot ad. Így elég nehézkes eltalálni valamit, mert nem tudsz támadni, ergo nem fejlődik a fegyverszaki. Ha meg varizol, akkor meg tök fölös a sebző aura, mert csak közelharcban használható. Ha körönként 100 tüsit felrak valaki 1. zónában az sem semmi. Nekem 34. szinten, 4. zóna végén spéci esetben kell 100 tüsi. Szóval ezek a karakterek röviden összefoglalva nem táposak, hanem tök használhatatlanok. Majd ha eljön az antimágikus hatás (már ha valaha is kimozdulnak az 1. zónából), a tudatzavarás ideje, akkor nem érnek semmit ezek a tárgyak.
A másik nagy ötlet a tűzgolyós kari. Csak gratulálni tudok hozzá. A savtenger nagyobbat sebez, és nem üt rád vissza. A hevítés pedig szép tűzsebzéseket osztogat (igaz csak 1 ellenfélre), bár ezek már a félelmetes 2. zónában vannak. Előnyük viszont, hogy csak a mágia szakit kell hozzá fejleszteni.
Az nem játéktudás, hogy veszek a boltban tárgyakat!
Tehát kedves zepar ha lehet kérni, ne írj ki minden csatádat a fórumra. Tudjuk, hogy nagyon, de nagyon brutális karaktereid vannak. És táposak is.
Lord Cormacc
 
Nem, csak érdekesnek (táposnak? ) találom a dolgot, mert én alig találok tüskés cuccot, illetve boltból is mindig ki van szippantva. Lehet, későn érek oda
 
ez a törpe szerzeteseim közül az egyik akit átképeztem tüzgolyós-tüsibörös-sebzö aurás karakternek.
most már 11 szintü de régota nem teszek rá semmi +-t van 75000 elköltetlen felj.pontja.
a vastagböre (21) 15 ös
pár tüsi cucc már amortizálodott rajta, párat meg átadtam más karimnak.egyébként egy 100as tüsit rá tudnék pakolni de egyelöre erre nincs szüksége.
egyébként mindent boltbol vásárolgattam, pár apróság amit én találtam . De vannak nála durvább karik is, 6 démon gyürüvel mászkálnak alapból, szoval nem én találtam fel a spanyolviaszt
 
Kíváncsiságból: hányadik szinten műveled mindezt? És mekkora a Vastagbőröd, illetve honnan/hogyan van Rajtad ekkora tüskeáradat?
 
ismét aréna, kicsit nagyobb csatára számitottam...

1 / 9. kör

A Crxitlix úgy érzi, itt az ô ideje, és megpróbál megcsapni. A Crxitlix karja erősen megüt. (2 támadástól 1 életpontot vesztettél) Tüskéid sebeznek (56 sebzés). A Crxitlix csak hadonászik a karjával, egyelôre esélye sincs, hogy eltaláljon.
A Anthixlichan megidézi a mágia hatalmát. Létrejött a sokkolás varázslat. (-5 támadás) Ezúttal a Anthixlichan kezdi a csatát. Csontig bemarja magát a sav. (1 életpontot vesztettél) A Anthixlichan alaposan képen töröl a nyelvével. (1 támadástól 1 életpontot vesztettél) Tüskéid sebeznek (56 sebzés). A Anthixlichan csaknem leterít karjával. (2 támadástól 7 életpontot vesztettél) Tüskéid sebeznek (56 sebzés). A Anthixlichan farka elsodor. (1 támadástól 1 életpontot vesztettél) Tüskéid sebeznek (56 sebzés).

Bárhogy erőlködsz nem tudod felidézni a varázsigéket. Úgy látszik a megtanulásakor okosabb voltál. (Vagy csak jobban értettél a mágiához?) Az első Anthixlichan regenerálódik.

2 / 9. kör

Rád támad a Crxitlix. A Crxitlix karja meglendül, és te kétrét görnyedsz a fájdalomtól. (2 támadástól 1 életpontot vesztettél) Tüskéid sebeznek (56 sebzés). A Crxitlix behúz neked egy hatalmasat. (1 támadástól 1 életpontot vesztettél) Tüskéid sebeznek (56 sebzés). Kinyiffantottad az ellenfeledet. (80 TP-t kaptál).

A Anthixlichan megidézi a mágia hatalmát. Létrejött a sokkolás varázslat. (-5 támadás) A Anthixlichan úgy érzi, itt az ô ideje, és megpróbál megcsapni. Véresre mar a sav. (1 életpontot vesztettél) A Anthixlichan alaposan képen töröl a nyelvével. (1 támadástól 1 életpontot vesztettél) Tüskéid sebeznek (56 sebzés). A Anthixlichan karja meglendül, és te kétrét görnyedsz a fájdalomtól. (2 támadástól 8 életpontot vesztettél) Tüskéid sebeznek (56 sebzés). A Anthixlichan megsuhint farkával. (1 támadástól 1 életpontot vesztettél) Tüskéid sebeznek (56 sebzés). Kioltottad ellenfeled életét. (229 TP-t kaptál).

Átkutatod a legyőzött szörnyet. Zsákmányod: 1 darab Crxitlix pajzsa , 1 darab a szörnyek +1-es bronzcsizmája , 1 darab a királynô páncélja .
 
Üdv!
Ismét én voltam a tökelütött. Áldozásszám*35 tp-nek tűnik a dolog. Mentségemre szóljon, hogy 35. szintű karinál néztem éppen:-)
Lord Cormacc
 
Hali!
Egyszer mintha azt számoltam volna, hogy a szint*áldozásszám tp jár érte, de lehet csak véletlen volt, vagy már öregségemre kezdek nem jól emlékezni dolgokra:-)
Lord Cormacc
 
Ezt szomorúan hallom.
T
 
Nem veletlenul nincs odairva. Emlekeim szerint ugyanis semmit sem kapsz erte csak egy kis TP-t meg random varazstargyat, szoval nem erdemes kuzdeni erte, sokkal jobb dolgokra is el lehet kolteni a keveske energiat! ;)

Q
 
Hi all!
Jut eszembe. A fekete sisak, mely +(max)15 sebzést ad, az balkézre és esetleg íllyászatra is adja a +t, vagy csak jobbkézre, valamint ütésenként vagy támadásonként. Nagyon nem mind1!
Sejtésem, hogy közelharcra, azon belül valszeg csak jobbkezesre, és körönként csak 1x.
T
 
Üdv!
Szerintem nem függ a szinttől az áldozásnál kapott tp -vagy, ha mégis, akkor nagyon minimális mértékben, ugyanis adott szinten adtam le a tárgyakat, és a rákövetkező tárgyért mindig több-több tp-t adott. Tehát jelen esetben nem a szint miatt nőtt az adott tp.
Másfelől azért adtam le a cuccost, mert épp készülök a szigetekre a "sisakért", és röpke elmezavaromban azt hittem, hogy a sisakot már ott megkapom -tudom hülyeség, de nem gondoltam végig a dolgot, és hogy visszaúton már élvezzem a bónuszokat...
Persze nyilvánvaló, hogy visszaérve a templomban kapom meg a sisakot.
T
 
Üdv!
Igazad van, de én kérdeztem ökörséget, ne bántsd szegény Kopit:-)
Lord Cormacc
Egyébként szerintem áldozni akkor érdemes, ha megvan a fekete vagy fehér sisak (ezek effektivitása függ az áldozásszámtól). Mintha több tp-t adna magasabb szinten ugyanarra az áldozásra. A fogadós küldisor végén nekem random szemetet adott, meg némi kis tp-t.
Lord Cormacc
 
A templomküldi a jó megoldás, amennyiben áldozati tárgyak leadására gondoltál (a 2 nem ugyanaz); 8 fajta áldozati tárgyat adtam le egyszerre, és közben nem kell ki-be mászkálni.
Skull: Bevallom némi következetlenség van az írásomban, amire reagáltál. A fogadó küldetéséről kérdeztek, hogy mi jár érte, ami tényleg nincs benne a Hyperben, így én sem tudhatom, viszont vhogy összekevertem a dolgokat, és belekevertem Xeothot, ami az akadémia küldetése, amire oda van írva, hogy a dicsőség csizmája jár érte (a végén). Szóval a fogadó küldetéssorozatról volt szó, aminek a jutalma NINCS ODAÍRVA a Hyperben (hacsak nincs a cikkekben, de arra már nem emlékszek).
Hi! T
 
az elözöt Császárnak reagáltam
 
templomküldi
én is ugy csináltam amikor elég arany összejött
 
Ha esetleg beleneznel a hyperbe, akkor pontosan elolvashatnad, hogy mi a jutalom a kuldiert. Nem veletlenul lett anno csinalva...

Q

ui.: tippelnek en is: varoshaza?
 
Nem talált, még kétszer próbálkozhatsz.
Lord C.: Nem tudom, mivel nem úgy szereztem tp-t, de ha vmi sz@rt ad, akkor qrvára fogok káromkodni, mert Xeothot már üldözöm egy idelye, hogy a démon vinné el.
T
 
Üdv!
Mi volt a jutalom az akadémia végén 1. zónában?
Lord Cormacc
 
Gondolom teljesítetted az akadémiás küldetést...
 
Hi!
Az 1. zónában 5-10 energiából kb. 2100 tp-t szereztem. Rájöttök, hogyan csináltam? Übereljétek! ;)
Csá! Tairngir
 
aréna 25 csata tanulságok
Örült vérmágus - animált zombi

tüsis karimnak nagy nehezen lement, szépen mindenki szépen felszurta magát de a végén örült vérmágus elég jol birta a tüzgolyot. mázli hogy utolsó körre lement
(tanulság: ha körökre osztottan csináltam volna akkor nekimegyek boxerrel)

másik karimnak miután xeothot lecseréltem egy vacak +os bunkora szépen le is esett vérmágus, aztán a végén mivel három körös voltak a maradék, nem estek le)
Tanuldág: mivel küzdelem italt nem akarok pocsékolni, tolok a szivosságon, egy köridő hiányzott)
 
Grumarg és a két orkevő is lement másik karimnak, viszonylag simán.

veteránok esetkeg segithetnétek ötlettel ki ellen igyak kincskeresés italokat, ezeket a raptilokat meg ilyeneket nem ismerem milyen tápokat dobálhatnak el.
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Infók | Csere-bere | Fejlesztési ötletek | Bugok | Segítség kezdôknek | Labirintusok | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.