Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A Csíkos Vadász akció közben
(Könyv esemény)
Küldd el képeslapként!
A Csíkos Vadász nevű, egyébként csinos, kedves nő, ezúttal akció közben, mikor megmutatja a "foga fehérjét" és igazi alakját.
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái verseny - 2024. május 4., 10 Minutes

A lista folytatása...
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (1)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Versenybeszámolók (19284)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Bocsi de sehol nem találtam meg hogy a lőfegyvert hogy kell használni... Tudnátok segíteni?
 
Balkezes boxer egyetlen darab letezik a jatekban: a Shulud. A 3. zonas kaszt kuldetessor vegen kapod jutalmul. Mas boxert nem tudsz bal kezbe venni. Termeszetesen bal kezzel ugyanugy lehet harcolni okollel, csak nem lesz benne fegyver.

Q
 
A Beállítások menüben a harc közben használt varázslatnál kell kiválasztani a "semmi"-t és akkor nem lesz idegkorbács. De ha nem folyamatos, hanem körökre osztott a csata beállítása, akkor ott is ki tudod kapcsolni egy-egy csata erejéig.
 
bocsi, de h lehet leállytanu az idegkorbács varázslatot, mert ixelem kifele jobbra-balra, de semmi. továbbrais használja, és máe kezdd idegesíteni, h sokkal kevesebbet sebez, mintha fegyverrel sebeznék, és egy csata alatt több életpontot is vesztek, mintha rendesen fegyverrel gyürtem le volna öket!! segíícccséééggg!!!!
yetmanus
 
Hali!

A balkezes harcról kérdeznék egy kicsit. Meddig kell növeljem a balos szakértelmem mire fegyvert vehetek kézbe? Én ököllel nyomom, tehát csak boxert vehetek majd kézbe? De akkor majd bármelyiket, mert idáig egyet se láttam amelyikre rá lett volna írva hogy balkézzel is használható?
 
yetmanus:

Balkezes harc: azt a fegyverszakértelmet, amit bal kézben akarsz használni, fel kell növelni 11-re, ezt követően megkapod a balkezes harci szakértelmet, amit ugyancsak növelni kell. Ezt követően tudsz bal kézbe fegyvert venni.

Varázslat: többnyire -de ez úgyis fel van tüntetve a varázslatoknál- a mágia szakértelem nagyságától függ, hogy mennyit sebzel idegkorbáccsal/intenzív idegkorbáccsal/elektrosokkal. Tény, hogy ezek a varázslatok alapban kevesebbet sebeznek, mint mondjuk egy csupa izom félóriás barbár Kublaj bunkójával, viszont vannak olyan varázslatok (tűzgolyó, stb.), amivel egy körben egyszerre több lényt is sebzel (mondjuk van öt pusztalakó ellenfélnek, tűzgolyóval 0. körben sebzel átlagban 22-23 - 5X22=110, és csak ezután jön az első kör, amikor mégegy tűzgolyó - 5X22=110 - nem olyan rossz az ;))
 
meg még vmi: ha varázsolok, mondjuk az idegkorbácsot, akkor nem tudok a fegyveremmel ütni,!! igy viszont nem éri meg varázsolni, mert nem sebzek közelsem annyit a varázslattal, mint amennyit a fegyverrel sebzek
 
télleg, a balkezes harc!!! ha átváltottam balkezesre, akkor jobbkézböl leteszem a fegyvert, és igy is csak egy fegyverrel harcolok. nem az lenne ennek a lényege, h eccerre két fegyverrel aprítsam a 'népet'? ezt h tom kiküszöbölni?
 
Szia!
A harci varázslatok, mint amilyen az idegkorbács, csak harc közben használhatók. Ha a csata menetét átváltod körökre osztottra, akkor tudod kiválasztani az idegkorbácsot csata közben, vagy másik harci varit alkalmazni. A beállításoknál pedig megadhatod, hogy milyen varázslatot használjon, de ott véleményem szerint csak azt érdemes megadni, hogy meglepetés fázisban mit nyomjon a kri, ha x vagy y ellenfél ellen harcolsz. A másik kariddal kapcsolatban az a javaslatom, hogy harcosnak a fegyverismeret, a vastagbőr, és a balkezes harc szaki fontos. Tulajdonságokat nagyjából egyformán fejleszd, de az erő és az állóképesség talán a legfontosabb. Íjászkodni szerintem nem olyan jó, inkább ahelyett is használj valami varázslatot. A nyílvesszők jó pénzért eladhatók.
Lord Cormacc
 
meg még vmi: van egy 6-os szintü ember mágusom is. az iq-ját lassan 50-re fogom felhozni. és a karakter indulásánál megnéztem az ismert varázslatokat, és van egy olyan, h idegkorbács. namármost az nem jelenik meg a varázslistán, pedig nem ixeltem ki? folyamatosan növelem az iq-ját mert mágus, de már jócskán tulléptem az ehhez a varázslathoz szükséges iq-t!! mikor tom végre használni? a másik mágusommal is ez a bajom
 
szóval nekem van egy 7-es szintü félóriás harcosom. eddig ugy fejlesztettem a karakterem, h a tulajdonságait alig fejlesztgettem(cs varázstárgyakkal:fehér köpeny, ékszerek) viszont a szakértelmeit járattam csucsra,10-es vastagbőröm, táv.fegyverem, szivosságom, és vágófegyverem van, de a többit se nagyon hanyagoltam. igyekeztemteljesiteni minél több küldetést, meg már bejártam egész armingtont is széltében hosszában többszöris. meg hajoztam. nemrég kezdtem el ugy gyüjteni a pénzem meg növelni az iq.m, h varázslatokat is tudjak vásárolni, de eddig cs a majomügyesség II.-t tanultam meg/vettem meg. yok a tárgyaimis, a legerösebbeket csak az annál erösebbekre szoktam cserélni, meg fenem is öket. az eröm 64-es, 63-as az ügyeségem(a majom ü-gel), a többi 3 tul-om 50 körül van. kaphatok pár tippet h merre fejlesztgessem tovább a karakterem?
 
Szia!

Ez véleményem szerint nem igaz, véletlen lehetett.
Lord Cormacc
 
Én két karival játszom. Az egyiknek csak Litaynál jött a jogar, a másiknak pedig csak Mutaynál a korona. Akkor lehet, hogy véletlen volt...
 
Úgyérted, hogy ott GYAKRABBAN található, mert épp most találtam Mutay mellett jogardarabkát???
 
A 3.zónában az andúriai jogar/korona küldihez egy kis segítség (én megszenvedtem vele, amíg rájöttem az alábbiakra):
Koronadarabok a Mutay melletti fekete erődökben, a jogardarabok a Litay melletti fekete erődökben találhatók.
 
Idézet: "Éppen ezért ide semmilyen kérést, kérdést, hozzászólást ne írjatok, csak tömény INFORMÁCIÓT!"

Ezt tartsuk be!
 
helloka

azt szertném kérdezni hogy ha fizetni szeretnék de mondjuk internetbankon kersztul akkor az is atutalásnak minsoul gondolom. de mi az a szamla amit emlit a suzo hogy ha jatszanék az öv??-vel meg asszem a TF--el akkor lenne ez a számla- nos ez mi takar?
 
Hetedik szinten még jönnek holmi 4fejű hidrák;)
 
Kis kiegészítés csak: hidrafejet 5-6. szinten kell gyűjteni, mert később már nem igazán jön hidra (10. szint fölött valszeg csak Arénában szerezhetsz, ha még nem harcoltál addig a hidrákkal). Boltban nagyon ritkán van.
Lord Cormacc
 
Szia!
Egészen váratlanul a boltban. Armingtonban van, de érdemes 8 körüli karizmával menni, különben nem sokat fogsz érte kapni (meg felöltözni 12-ig ha tudsz).
Lord Cormacc
 
hol lehet eladni a felesleges cucokat ingyenes karival?
 
CSUDALABI: kb. 6.szinttől már teljesíthető. A főgonosz 80 tp-s, a többi ált. 55-68.
A főstricinél van 1db csudaszemfog, a többi 4 szétszórva a padlón hever, úgyhogy muszály bejárni az üres területeket is. Mondjuk, ha találsz vhol, akkor a közvetlen közelében nem valószínű, hogy lesz, úgyhogy lehet taktikázni. Az előbb már említett főnök a bal felső sarokban realizálható, némi láthatatlan átjárók -2 egymás utáni- mögött. Máshol nekem nem volt l. átjáró.

FEKETE ektoplazma és FEHÉR eszencia: 9. -esetleg 8.- szinten érdemes nekivágni, mert akkor pereg rendesen -350 energiából megoldható-, alacsonyabb szinten arányosan kevesebb az esély. Nemárt valamint 80-90 körüli IQ és szerencse, máskülönben gyakran fugsz futni!

Tairngir
 
MOCSÁRLÁZ: Ha vmi ilyesmit olvasol minden lépésnél (pirossal kiírva), hogy nem érzed túl jól magad/lázas vagy/forró a homlokod/gyengének érzed magad, akkor elkaptad a mocsárlázat. Egyesek szerint 2-3000 klikkre, mások szerint időre múlik el, de biztos, hogy folyamatos játéknál kb. 4-5 nap alatt megszabadulsz tőle.
Amíg NEM azt írja ki, hogy forró a homlokod, vagy gyenge vagy, addig semmi hatása, ekkor viszont -5öt kapsz minden tulajdonságra, amíg nem enyhül a láz. Utána természetesen visszakapod, az így levont tul.-okat. Nem vészes. Semmi permanens hatása nincs. Ha elkaptad, legközelebb kisebb eséllyel fogod elkapni. FERTŐZŐ!

HALÁL: Ha meghalsz, és nincs biztosításod, akkor -1 tulajdonságot vesztesz permanensen, és ezt sehogy sem lehet visszaszerezni. Egyesek szerint minden egyes további halál növeli a bukott tul.-okat, mások szerint vagy nem, vagy nem lineárisan növekszik, hanem kisebb mértékben.

BIZTOSÍTÁST a Halál templomban lehet kötni, ha már áldoztál neki valamennyit. Először 3. szinten lehet áldozni. Magas áldozással már csak 1ap 1 hétre.

Élet TEMPLOMban kellő számú áldozások után: gyógyítás/mocsárláz gyógyítása(iszonyú drága, talán 60 arany)/némi időre +'x' minden tulajdonságra. x értéke, valamint a szolgáltatásokért kért összeg függ az áldozatok számától. Az áldozatokért áldozásszám*25-35tp jár kb.
Faji/kaszt küldikért szint*25tp.+ legtöbbször rnd tárgy.

FOGADÓ: ha van feles zséd, akkor érdemes itt étkezni, mert megspórolsz némi energiát, ha drágább kaját eszel, ideiglenes +t kapsz. Ha bent alszol, akkor 1. osztályon kb. duplájára nő az ép/vp regen. Az energia sajna nem.

VARÁZSLATOT a könyvtárban tanulhatsz, miután megkaptad a mágia szakértelmet, és eléred az IQ/mágia limitet. A minimális a 40es IQ. Tanulás: 50 energia. Van rá esély, hogy nem sikerül megtanulni (ld. %), ilyenkor a pénzt nem veszi el, de az energia bukta. Harcosoknak az összes harci+os vari ajánlottan kötelező. Erő/ügyesség/védelem-ből csak a III.-at vegyétek meg, a gyengébbek, csak pénz, és energia pazarlás.

AKADÉMIA: itt tudod fejleszteni a szakértelmeidet. Minden 5tel osztható szakértelmet itt fejleszteni kell, mielőtt tovább fejlődhetne. Az első zónában 10-ig lehet tovább fejlesztetni, utána már csak köv. zónában lehet, és így tovább. 5re 6ap, 10re 12ap.

Tairngir

Ui.: Ha bármilyen kérdésed van a 'KF kérdések'-be írj! Ha ott többször is felmerül egy kérdés, akkor a válasz ide is be fog kerülni!
 
Póklabirintusban lehet szerezni PÓKLÁBAT. Ugyanúgy templomküldetés lesz.
 
Kezdeném azzal, hogy milyen célból hoztam létre a fórumot. Az volt a célom, hogy a kezdők/nem_annyira_kezdők egy helyen lapozgatás nélkül megtaláljanak minden információt. Éppen ezért ide semmilyen kérést, kérdést, hozzászólást ne írjatok, csak tömény INFORMÁCIÓT!
Most így hirtelen nem írhatok le mindent, mert egyszerre úgy sem jut eszembe minden, meg irtó sokáig is tartana, de majd apránként remélem mindenki hozzátesz valamennyit.

Támadások:
jobbkéz támadás sz: 1, 2, 3, 4
szakértelem: 1, 6, 15, 26
balkéz támadás sz: 1, 2, 3
szakértelem: 1, 10, 20
Íj: 5
szaké. 11

Úszás:
szárazföld->tenger->szárazföld
Tehát olyan szigetre lehet átúszni -lásd 2. zóna, ahol csak 1 mezőnyi tenger választja el a szigetet a szárazföldtől!

Gyík labiban lehet szerezni varangynyelvet, ami ugyebár külditárgy. Hidrafejet pedig tóban.

Most egyenlőre ennyi, remélem majd más is egészítgeti, hogy a kezdőknek ne kelljen álandóan ugyanazt megkérdezgetniük.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Infók | Csere-bere | Fejlesztési ötletek | Bugok | Segítség kezdôknek | Labirintusok | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.