Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Polgara, a varázslónő
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
A varázsló játszmája című könyvből lopott jelenet: Polgara, a varázslónő épp Rak Cthol sötét városát kémleli.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái verseny - 2024. április 18., Szeged - Barcraft
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Az eddig megjelent HKK kiegészítők listája

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (9)
Lapötletek (64956)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 |
Nézet:
Hello!

Én támogatnék egy olyan gyakorlatot, hogy új eseményekkor mindenki kapjon 5-20 extra fordulot, hogy legyen eselye részt venni benne.

Persze ezzel van egy olyan gáz, hogy ha valakinek kicsi a tauja, vagy ne agy Isten nincs tiltottja, az 5 forduló pont arra elég, hogy odaérjen a helyszínre.

Esetleg azt meg lehetne tenni, hogy aki az utobbi 2 honapban nem lepett, az ne kapjon EXTrat, és így ez a rendszer nem támogatná az új üstökös gyártást.

Üdv:
Karcsi
 
Szerintem nem vagyok hátrányban azzal, hogy később indultam (bár valaki megmagyarázhatná, hogy mi a fenét csinált a karakterem 6 évig a kiégett földön).

Az kéne, hogy az EXT parancs több extrát adjon, vagy gyakrabban lehessen kiadni (mondjuk negyedévente).
 
Én is szurkolok a dologért, magam részéről is csak élvezetesebbé tenné a játékot. De Miklós....
A maximalizálás /játékhét pl vagytápfaktor/ mindenképp kéne. Bár ez igy is egy nagy átrendeződés lenne. Mert EZT a felhozást már mindenki megfontolná. Mondjuk kedvenc karijával 30-40 szintűként élközeli lehetne...
Csak akkor már megint meglenne az élmezőny és utána nagyon sok hasonló erejű kari.
500 fordulót keveseknek éri meg behozni, de 100-at?
Mindezzel együtt nekem a legkisebb hátrányt sem okozná, örülnék a fejlesztésnek. Hajrá!
 
Attol fuggetlenul meg lehet beszelni a problemarol, es a vegen meg lehet meg is hallgatnak minket

amugy ideznek 1et a szabalykonyvbol:
"Megjegyzés: Az első túlélők 1992. júniusában érkeztek a Kiégett Földre. Az, hogy valaki később indul a játékban, természetesen semmilyen hátrányt nem jelent."
forras: http://www.beholder.hu/?m=tf&cikk=3
 
Ha ezt át tudod vinni a Miklós nevű akadályon, akkor tőlem mehet...de le merném fogadni, hogy kerekperec NEMet fog mondani.
 
ez szerintem is igy van. tegnap este megkerdeztem par embert es hirtelen elokerultek 400-500 jatekhetes karakterek, koztuk olyan is, aki 0. fordulos. tehat ha ustokost szeretne csinalni vki, az a mostani feltetelek mellett is megtehetne.

amit en irtam, abbol szerintem nem kovetkezik, hogy lesznek 1000 fordulos karakterek. az tenyleg nem tenne jot a jateknak. valami olyan megoldast kene talalni, hogy addig kaphatsz extrat, amig a mindenkori legtaposabb karakter (tudtommal a kftnek is van vmi modszere a tapossag szamitasra) tapfaktoranaka 90%at el nem ered. de ezt szerintem be lehet loni forduloszamra is. wartot kell csak megnezni, hogy mikor milyen eros volt. nala nehezebb erosebb karaktert csinalni. szerintem a 400. jatekhet megadasa nem lenne veszes. csak az a hibaja, hogy aki mar ezt elhagyta az nem kap semmit.

leirok par alternativat, ami talan megoldana a problemat:
- ha nagyobb mennyisegu extrat akarsz kerni, a JVnek kell elbiralnia, hogy mennyit kaphatsz
- az EXT parancsnak nem lenne olyan korlatja, hogy felevenkent hasznalhato. igy ha olyan fanatikus vagy, hogy mindig behozod a lemaradasod, akkor tudnad frankon hasznalni, de itt kell egy korlat, mert asszem anelkul elerheto a 600. jatekhet.
- addig extrazhatsz, amig el nem ered a legtaposabb karakter tapfaktoranak 90%at.

az ustokos gyartastol szerintem nem kell felni, mert mint mar fejtegettuk ustokost most is lehet gyartani, megis nagyon kevesen csinaljak. ha pedig 10zel tobb ustokos lesz a jatekban, szerintem az nem kene hogy problemat jelentsen.
 
Nem teljesen értem miért attól indulna be az üstökösgyártás ha több EXTet adnának. És azt sem értem mit ártana a játékegyensúlynak. Jah valszeg kijönne még több pénz, noés, az már nem számít.
Aki üstököst akar az egyrészt letesz az asztalra kb 100 rongyot forintban. Nem sokan hajlandóak erre. Másodrészt meg lehet még mindig találni talonban 400+ lemaradású karaktereket. Vajon miért nem lett már mind üstökös, HE? Szóval ez nem idok arra hogy többszáz játékos ne kapjon pár EXTet...
 
Hi!

Sokáig postán léptem, akkor ez tűnt a normális léptéknek, mármint az 1hét/1 forduló.
Mióta neten kapok fordulót, felgyorsult a játék és azon vettem észre magam, hogy ez bizony kevés. Hozzáteszem 1 karakterrel játszok, de fontologatom még 1 átvételét, pont a fenti okokból.
Szerintem is élvezetesebb a Tf-et pörgetni, heti 3 fordulót lépni. Jelenleg erre csak az a lehetőség van, hogy leállsz hónapokra, felhozod, megint leállsz stb
De szerintem ez nem élvezetes.
Vagy nagy lemaradású karit veszel át.
Pénzt biztos, hogy nem adnék ki karakterért, az enyém bár nem tápos, nagyon szívesen játszok vele, ponz azért, mert az elejétől én vittem.
Alacsony fordulós-400-500 fordulós karakterrel mindent újra megcsinálni 220+ig?
Tényleg megérné neked?
Ismétlem, én is szeretnék többet lépni. felzárkózni.
A kérdés, hogy meddig?
Ha mondjuk élboly-5szintig vagy - x fordulóig mindenkinek lenne erre lehetősége, akkor soha nem lehetne az élbolyt útolérni.pont a - miatt
A korlátlan mennyiségű lépés szerintem megvalósíthatatlan. Akinek van kedve és pénze, 1-2 év alatt 1000 fordolós karit csinálna?
Vagy 2 hónap alatt bedarálná az új fejlesztéseket-ez nem járható.
Gondolj bele, ha Rav-val kapnál most mondjuk 200 EXT-et, mire lelépnéd mekkora lenne a különbség Rav és a mostani élboly között?
Szóval marad jelenleg a kari átvétel és felizmosítás-üstökösítés.
Persze ez mind az én véleményem.
 
Ez szép volt...mostantól nem hívlak tápos síros bugolós cirkuszi törpének, csak tápos bugolós cirkuszi törpének ;))
 
A jatekegyensulynal sztem az eleg sokat szamit, hogy van 5 tapos kari meg 30 nem annyira tapos, vagy relative gyenge kari az elmezonyben es nehez ugy fejleszteni, hogy a tapereknek is jo legyen meg a "lamaknak" is. De mondjuk van 80 tapos kari (a szo igy ertlemet veszti), meg 15 nem annyira tapos... Maris megfordultak az aranyok.
Amugy meg azok, akik ustokoskarit csinalnak, ne sirjanak, hogy jaj, nincs tobb terulet, elfogyott a program... Ezert csinaltak a karit. Mi van akkor, ha ennek a par karinak konnyu lesz az uj resz? Kit erdekel? Jatszanak jol a tomegek, az a par kari, amiben ez meg benne van, az igy jart. Ha vki igy nem elvezi a jatekot, akkor minek csinalt ilyen karit?! Szoval sztem azt is vegig kellene gondolni, hogy kikre fejleszt a Kft. A siros-csokosoknak (akik kevesen vannak), vagy a tomegnek...
Kicsit elkanyarodtam az eredeti tematol.
Az meg hozzajon az egeszhez, hogy mivel a TF fizetos jatek, ezert mindig is azok fognak dominalni, akik vmilyen formaban vmikor belefektetnek vmekkora osszeget.
Amugy meg hatarozottan jobb olyan karival jatszani, akit a kezdetektol nevelget az ember. Lehet venni relative tapos karit is, vannak, akiknek van meg talonban nagy lemaradasos karija is. De megintcsak az jon elo, hogy az "elitnek" minden franko, a tomeg meg sziv.
Sztem az lenne jo, ha egy bizonyos jatekhetig akarmikor elmehetne az ember (es ez azert ne az 50-es legyen...), ha raszanja a penzt.
A fejlesztesekrol meg sztem annyit, hogy ha bekerul most par ujdonsag, akkor ugy ahogy van, neki kellene allni ujrairni a kodot (nem hiszem el, hogy ez fel eves munka lenne amugy, az enc-ekkel semmit nem kell csinalni, maga a kod kellene, hogy javuljon), ezutan lerovidulne minden fejleszteshez szukseges ido, lenyegesen kevesebb lenne a szukseges bugfix, vmint talan a forcsi generalasa is felgyorsulna. Ezaltal sokkal hatekonyabban menne az egesz TF. Es ha jol lehet fejleszteni es jol is fejlodik (vannak otletek), akkor mar nem lenne gaz, ha sokat is tudnak lepni az emberek.
 
Megjegyzem, jelenleg (már amikor épp nem vizsgára készülök) a ryuku területek kidolgozásán dolgozom (na nem teljesen, nem dolgozom ingyen a Behonak, csak néhány alapötletet írok le), és ott azt szeretném, ha hasonlóan a 220+os területekhez legyen hendicap, de úgy, mint a cirkuszban. Vagyis mindenkinek lenne esélye végigmenni rajta, felfedezni. Remélem a kftnek is tetszeni fog ez az ötlet. De azt semmiképp sem támogatom, hogy árasszunk el mindenki EXTrával. Abból csak üstökösgyártás lenne, nem felfedezés (az is, de csak az üstökös pályafutás vége felé). Így is fel van borulva a játékegyensúly (ami eddig se nagyon volt)...
 
abban igazad van, hogy fusztralo lehet az "elgamereknek", de ok legalabb voltak elgamerek. en 10 eve jatszom es hiaba jatszom meg 10 evig vagy tobbet, a mostani helyzetben sose lesz alkalmam elgamernek lenni. a kerdesem az, hogy ha vki esetleg megteheti, annak legyen-e ra lehetosege. jelen pillanatban is a penz dominal a tfen, akinek van az vesz tapos karit es megcsinalhatja. de pl nekem ez nem tetszik es szeretnek mas alternativat.
 
Hm... visszatérnek az emlékek. Ez a kérdés mindig is probléma volt... és valószinuleg az is lesz míg tf a tf^^

Valóban van valami abban amit mondasz...tényleg jó dolog, király érzés ha egy jatekos elsőként fedez fel egy labit és büszkén mutogatja a forcsit a többinek vagy magában röhög rajtuk hogy mijen lámerek^^
De sajnos a 90 % a játékostársadalommnak nem élkarakter.
És az élgamer is végigment a dolgokon. Ők is úsztak át csatornát. Ők is végig zúzták a királyi labikat. Őkis huztak sfre.
DE normális idő alatt. (nagy átlagban kivételmindigvan ugyeugye)
Míg aszerint amit te mondasz, az ilyen " nyomulós " kari mindezeket 1-2 év alatt letudná... ez tuti fusztárlja öket(az élgamereket) hiszen akkor nekik is kijár a jóbol és annak nem lenne jó vége...
Ugye?
Persze kivételek mindig vannak, mindig lesz olyan aki nem lép egy karival 1 évig aztán güzüként nyomul. Pl most én is az elmult héten minden nap 2 ött léptem, de most money hiány miatt csak hetente.

De ezekszerint az lesz a király a tf en akinek sok pénze van? Mert akinek van arra pénze hogy, megfizesse azt a sok forcsit amivel "felpörög" és megfizeti...

Na nemáá.

szal sztem jo ez igy ... igy is lehet szép forcsikat lépni röhögni a miklos randomon vagy szerepjatékosan nem uszni at stb. nem kell rohanni charlee. jo ez igy

Titusz
 
Sziasztok!

Hamarosan lesznek uj fejlesztesek, uj teruletek. Felmerult bennem, hogy 10 ev jatek utan, meg sose volt lehetosegem az elkaraktereknek szant fejlesztesek felderiteseben reszt venni, azok elonyeit kielvezni. Gondolkoztam sokat, hogy hogy tudnam orvosolni a problemamat, es 2 lehetoseget talaltam. Az egyik, hogy keresek egy karaktert aki mondjuk 100. fordulo alatt jar es 400-500 jatekhetes. Lelepek ezzel a karakterrel rengeteg fordulot, es a vegen elerek oda, hogy nekem is megadatik a lehetoseg, hogy esetleg egy kuldetes sorra elsokent talaljak ra, uj targyakat fedezzek fel, stb, stb... A masik lehetoseg, hogy veszek kemeny forintert karaktert, akivel nincs annyi problema. Nahmost ezzel nekem csak annyi bajom van, hogy nem szivesen adnek ki forintot karakterert, ill. nem tudok olyan karakterrel jatszani akit nem en neveltem fel es nemtok azonosulni vele. Arra lennek kivancsi, hogy ilyen problemam csak nekem van, vagy esetleg talalkozott ezzel mar mas is? Hogy lehetne szerintetek ezt megoldani?
En a megoldast abban latnam, hogy aki akar az kaphatna lemaradast, de csak is annyit, hogy feljohessen egy bizonyos szintre. Az semmikepp se jo, hogy ha vki igy egybol a top 10ben talalna magat, mert akkor ha felgyulnek az ilyen karik, akkor rettento gyorsan kell a TFet fejleszteni. De szerintem az senkinek se okozna problemat, ha karakterek felzarkozhatnanak az elmezony utan.
Tudom EXTra fordulot most is lehet kapni a jatekban, de az kb arra jo hogy aki akar az egy kicsit tobbet lephet, de jelentos fejlodest nem tud produkalni.
Legyszi irjatok le ezzel kapcsolatban a velemenyeteket, mert nagyon kivancsi vagyok ra. Amugy szerintem ha minden kari kapna max jatekhetet, akkor se lepne mindenki annyit, hogy azt be is hozza. Vannak akiknek a heti 1 lepes teljesen megfelel, de szerintem vannak akik szivesen lepnenek tobbet is es nem feltetlen sok atvett karakterrel.

Szirjak Csaba
 
 | 1 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.