Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Dezintegráció
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
"He-he! Csak nem porrá omlott a kis barátod? Siess összeszedni a hamut, mielőtt még elfújja a szél!" - Urgod gonoszkodásaiból
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hali

Nekem csak technikai jellegű kérdésem lenne és úgy látom ez az IRCvel valamennyire kapcsolatos fórum. Miért nem quake.NET serveren van a csatitok?
 
Ja, SF-re azért nem kaptunk semmit, mert a Behi saját bevallásuk szerint képtelen volt valami értelmes kapcsolódó küldtést (mint amilyen mondjuk az életszikla) kiagyalni a harcon kívül. No comment...
 
Na most azért már, nehogy beírjuk azt Tharr varázslatnak, amit Martian tekercsből kell megvennem... Így is nagy szopás volt ez nekem, mert kénytelen vagyok nélkülözni a fiatalítást.
Akkor röhögtem nagyot, amikor Miklós azt írta az ongóliant tombolásra, hogy az a Thar hívők über varázslata. Ma már nem az övéké, hanem a raia / sheranosoké, akik kiszedték a toronyból és kombózták a fiatalítással...

Persze az is tök igaz, hogy a támadóvarik közti válogatást Miklós teljesen szükségtelenné tette, amikor bevezette az 5000 Ép-s szörnyeket a 220+-on.

Innentől kezdve egyértelmű a stratégia: Minél magasabb papi rang, minél magasabb teo na meg a pusztító végzet. Jól járt, aki a tau-ját növelte évekig...
 
Szivembol szoltal...
 
Azért a fajok között megvan az a remek különbség, hogy a gnómok, az elfek, meg a törpék ritkán patkolnak el végelgyengülésben

Az istenek közti különbségekről: az a baj, hogy az egyedi spellek vagy sz*rt se érnek, vagy olyanok, hogy valaki kisírja, hogy legyen elérhető mindenkinek (tényleg, a Leahosok halálvariját nem akarja valaki elérhetővé tenni? Vicces lenne, ha Raia papként azzal nyomulnék ). Szóval ezen el kéne kicsit gondolkozni (mind a Beholdenek, mind a játékosoknak). A Tharrosokat egyébként főleg az zavarja, hogy Miklós olyan indokokkal tette elérhetővé az összes olyan varit, ami miatt a Tharrosokra irígykedtek, hogy "ők sokkal régebb óta használhatják", meg "Olimpián eddig ők domináltak". Aztán se SFre nem kaptak lófütyit se, se semmi kompenzációt. Szóval mára Tharr nem a harc istene lett, hanem a "szürkeség" istene.
 
két dolog. 1: remélhetőleg azért áldoz valaki valamelyik istenhez mert a karakteréhez illőnek érzi, 2: a harcérték erőltetése nem abból származik hogy mindenki bele van buzulva abba hogy 5000-et üssön, hanem abból, hogy NINCS VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGE, ennyit kell ütnie és kész, erre van méretezve a játék.
Úgy gondolom hogy mostanra a fajok és a vallások közt is elhanyagolható a különbség ami rossz mert nincs igazi arculata a karaktereknek, viszont jó mert segít a játékegyensúlyt fenntartani, és még sorolhatnánk...
 
emberként marhára fogom használni a tombolást a 2 év költségével )
 
Mar megbocsass DG!Tudom hogy KT társak vagyunk de ezuttal úgy érzem nincs igazad...Lassan minden táposabb Tharros spellt hozzáférhetővé tesz Miklós az összes többi isten hívője számára,míg mi nem kapunk semmit.De akkor kérdem én:minek áldoztam Tharrnak ha ha az un Tharros varikat mondjuk Elenios híveként is lövöldözhetném...?Ha ezentúl vki sírni fog hogy nincs neki vmi ami másknak megvan akkor azt is megadják mindenkinek?És ha így lesz akkor mi lesz a különbség az istenek között?Az hogy más a nevük?Ejha...Én személy szerint felháborítónak tartom ezt az eljárást.Aki Leah/Elenios/Sheran stb. papnak áldozott annak ne az legyen már a fő életcélja hogy a harci erejét növelje...Én sem sírok hogy egy okos leahpapnak 150-200al magasabb a maxépje a sötét ceremóni miatt mint nekem(és kérlek ne gyere nekem azzal hogy ennek a hasznossága kisebb mint az agytaposásnak,mert csak egy példa volt).Hanem elfogadom...
 
nyugi, fairlight se ad furgulest, de az ong. tombi toronybol elerheto mindenkinek...
 
Jah, nekem is küldetés a 15 armagenyó, sárkányokra betettem, anélkül úgyis csak neccesen mennének még be, de a költsége miatt elég haszontalan. Könnyű lementeni, ha meg valakin még őselemek köpenye is van akkor én inkább tűzgolyót lőnék ))
 
Minek kerdezel ra a %-osan sebzo spellre, ha utana le is irod, hogy ott a vp regenes valtozat?

Egyebkent ez nem is teljesen igaz, mert van tobb tamado spelletek is, megha ocskak is.
Nekem meg Leah papkent vedo spellem nincs, csak az energiapajzs, amit ugye nem lovok el kb. senkire. Namost en tamado spellkent mindenkire sorvasztast lovok, hogy ne sebzodjon es tobbet gyogyuljak belole... Szal kb. ennyire kell tamado vari, ehhez kepest te is lovoldozheted a tuzesot. Es neked van agytapid, amit hasznalhatsz vedokent. Felezos spellje meg gyk. mindettonknek van. Akkor ki is jart jobban? Nem hiszem, hogy akar csak tizszer is hasznaltam volna az armagaddont, akkor is szerintem vp koltes celjabol... Jah, es neked azzal sem kell szenvedni, hogy megkeresd a minoszt, ahonnan kijon a csupasz izom.
Es az agytaposas nem egyedi Tharr varazslat!!! Ezt kiverhetne mar a sok okos Tharr papocska a fejebol, mielott hoborog...
Egyebkent meg harcoljatok ki magatoknak vhogy az armageddont, mindenki orulne, hogy nem problemaztok miatta tobbet! ;)
 
Tolvajszem!!! Whoaa! )))))))
 
Milyen százalékosan sebző spell? Össz-vissz egyetlen támadó varázslatunk van, a Tharr haragja, aztán ennyi, csókolom.

A Martian tekercs meg nagyon király, csakhogy abból a pusztító végzetet kell megvenni. Vagyis hát csak kellett, mert ugye most már gyakorlatilag ez is elérhető regenből, jól megszopatva azokat, akik elhasználták rá a tekercset. (többek között engem is)

Kezd tele lenni a hócipőm.
 
alacsony szinten 30vp-ért és 2 könnycseppért darabja elég gáz, ráadásul a sebzése szinte nulla, sose használtam
 
Rítussal lehet mókázni (alacsony szinten). De aztán nulla...na és én Raiasként mit szóljak? Egyedi spell egyedül az égető tekintet van, ami elég jó, de nem túl sok.
 
na melyik ebből a tápos? amúgy a tolvajszem nem is nevezhető egyedinek mert van filléres tárgy ami kiváltja ))
 
Mwuhahahaha!
 
Bocsánat nem vagyok méééltóóó! Tolvajszem és sötét rítus, ha jól látom egyediek! Nemvagyokméélltóóóó.... )
 
Na de abból a sok papból mennyi inaktív? ))
Egyébként várom hogy valaki sorolja Dornodon egyedi varázslatait. Plíííz! Meg azt se felejtsük el, hogy az egyetlen isteni aki nem ad mágikus ütést, és asszem fürgülést is minden más isten ad... Oszt mégsesírok! ) Agytapi persze jó lenne. Meg fürkésző szemek, meg széljárás meg szemmelverés :P
 
Azert az erdekes, hogy meg mindig Tharr papbol van a legtobb... Biztos azert mert taptalan, mas okot nem tudok kitalalni.
Egyebkent en meg ilyen alapon karomkodhatnek, hogy mindenkinek van vampirizacioja, nem csak a Leah papoknak... Ez mekkora szemetseg mar... )
Tharrban alap szinten az a legszanalmasabb, hogy allandoan sirnak a papjai, hogy milyen gyengek mar. Rohej.
 
szerintem ezzel csak a balansz-problémákat akarják megoldani. Megoldva persze nem lesz, de sokat fog segíteni. Feltéve hogy hagynak egyedi képességeket lecserélni. Ott vannak a 6-8 pontos hátasos meg egyéb állatos képességek ami mostanra 100%-ra elavultak. Ezek általában egyedi képességek, ha ezeket nem lehet majd lecserélni, nem egy KT helyzete tovább fog romlani, ahelyett hogy javulna.
 
tojok rá. már úgyis minden KARAKTER egykaptafa. Nekünk meg gyakorlatilag NINCS olyan nem egyedi képességünk amit érdemes lenne bármire is cserélni... dupla VP regent nem cserélem le, önismeretet meg nincs értelme. Az összes többi egyedi és/vagy szerepjátékos. Most akkor én micsinájjak egy plusz cserével? Kenjem a hajamba?
 
ja
 
jo ez a 14. kepessegnek 1 csere, de ez gondoljatok megoldja majd a problemat, ami miatt kaptuk 14.nek a cseret? mert a problema ugye az hogy a KTk kihalnak, ha nem lehet fejleszteni. akkor most jol jarunk majd ha nem 13 hanem 14 kepessegunk lehet. persze ez is valami, de a problema megoldasa szerintem az lenne, amit mar tobben is javasoltak, hogy 14. utan vagy 0-1 pontos kepessegeket lehet fejleszteni (akar evente) vagy minden evre kitalal Miklos 5-6 kepesseget, amikbol lehet valogatni.
 
1 cserétől még nem változik semmi...csak annyi, hogy egy elavult, használhatatlanná degradált (akár "bugfix"-szel, akár az idő vasfoga miatt) képességet egy olyanra cseréljék a KT-k, ami időtállóbb (pl. egy olyan VPregeneráló képesség helyett, ami konstans, kapna a KT egy olyat, ami együtt nő a karakter VPregenével, lásd: Mana-fókusz--> Klausztroplanáris v.energia)
 
azert ez nem teljesen igaz. agytapi kapasbol van 3 istennek, rohadtul nem egyedi. masreszt igaz hogy sok egyedi varitok megtanulhato, de hany isten van akinek nincs egyedi spelle? es hany isten hivenek van lehetosege a sebzest ado spell, %osan sebzos spell es szornyidezes megszerzesere? elarulom, tharron kivul ehhez a 3as kombohoz (ami a jatek jelenlegi allasa szerint a 3 legtaposabb vari) mindenkinek martian kell. igen nektek nincs armageddon. es? eddig kb 3-4x lottem el a varit egesz eletemben es megvoltam nelkule. ha kell vegyetek meg martianbol. vagy vegyetek teljes gyogyitast ami tap meg. tudom aki mar elhasznalta a martiant baszhatja. es azt is tudom, hogy a tharrosoknak se jo. de sok mas isten hivenek sem!!! fairlightoskent en pl qrvara nem orulok a foldrengesnek, mert 95%ban megvagyok gyozodve hogy egy eliras miatt kaptam meg. es emiatt nincs csapdaeszleles spellem, mert vki 1 szamot elirt. sirjatok ki hogy felejtsem el, es akkor lesz egyedi spelletek, es nekem tovabbra se...
bocs ha vkit megbantottam
 
Jah...kompenzációként pl. Fairlighttól el kéne venni a földrengést (mivel általánosságban az a meglátás, hogy az csak egy elírás miatt van meg nekik, 1el arrébb ugyanis a csapdaészlelés nevű spell van, amit Fairlight kivételével minden isten megad...) és a földelem idézést. Továbbá adnék Tharrnak geddont és egy olyan állandóan működő effektet, ami X%-kal növeli az óriáserő és a csupasz izom hatásfokát. Így Tharr végre ismét a HARC istene lehetne...
Persze sokan azt mondják, hogy a Tharrosoknak van 1 martian tekercsük, amiből vehetnek teljes gyógyulást, fiatalítást, széljárást, vagy ami jól esik. Hát kösz...sok tápos varázslatért cserébe 1.
 
Nicsak, látom egyesek már az agytapit is szeretnék VP-regenből. Basszus, nem volt még elég az összes Tharr varázslat?

Röhej, most már lassan Tharr lesz a legtáptalanabb, mert mindenkinek megvan, az, ami nekünk, fordítva meg nem.
 
Már előre látom, ahogy minden KT egykaptafa lesz.
 
elvileg a 14. képességként berakandó csere ezt majd orvoslhatja részben. Persze ha egyedi képességet továbbra sem hagynak cserélni az elég szégyenletes lesz (
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.