Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Nagyobb tűzféreg
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A tűzférgek apró, főként a Rúvel hegy alsó szintjein megtalálható szörnyetegek. Feljebb ugyanis már mindet kiirtották közülük. Eredetileg össze akarták őket fogdosni, hogy állandó tűzgyújtó lényként szolgáljanak a barlangokban, de fogságban hamar elpusztultak a törékeny lények. Azóta azonban felfedezték egy új generációjukat, csakhogy ezeknek a több méter magas és széles bestiáknak nemhogy a foglyulejtése, de még a legyőzése is komoly gondot okoz.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (9)
Lapötletek (64956)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Az élet istenének kellene 1 rézgyűrű, cserélni kell valamelyik házban vagy találni lehet valahol?
 
Köcc.
 
Líthas, ifjú emberek!

Narnia Krónikása:
A naponta felhasználható energia idővel nő, de a teljes regen mindig egy nap. => tehát igen.

A szint az itt a Rang, és a karakterlapon a legalsó csík mutatja a Tp arányát a következő szinthez.
 
Nő a regenerálódási mennyiség?
Hol lehet megnézni mikor lépsz szintet?
Előre is köszi.
 
Biztos hogy az energiád van maximumon, nem az élet? Nincs rajtad semmi rontás?
 
Nálam is az a baj, hogy tegnap letáboroztam, most meg mikor belépek a karakterbe, kidobja az alap értékeket, pl. hogy 0 szörnyet öltem meg ilyenek, és ha lépnék akkor azt írja hogy pihennem kell stb. pedig fullon van az energia... lécci segítsetek
 
Szia!
Van energiád? CSak akkor tudsz mozogni, ha legalább 1 lépésre való energiád van. Táborozásnál kiírja mennyit regenerálsz.
Lord Cormacc
 
Figyu a karimmal letáboroztam és nem tom feléleszteni mit kell tennem?
 
Köszi, akkor még odébb van, mire nevet kapok
 
Addig vagy Zöldfülű mig egy bizonyos szintet elérsz akkor jelenik meg a karaktered neve és leirása addig csak "zöldfülű" leszel ,és ha minden igaz akkor éna 6.szintnél kaptam meg a nevem és a leirásom.
 
Hali,

2-3 hét után érdemes ímélezni.
 
Az iránt érdeklődnék, mennyi idő után kezdjek el aggódni, hogy probléma van a nevemmel, vagy a leírásommal? Szerintem egyikkel sincs probléma, és már vagy 1 hete nem fogadták el az adminok.
 
Ja, 20.-án...
 
Holnap, azaz 2006 4. 19.-én feladom a csekket!
Ez lesz életem egyik fordulópontja. )
 
Köszönöm a segítséget, egyébként 14 éves vagyok.
 
Líthas, ifjú emberek!

Oppentren: Belföldi postautalványt a postán kérhetsz, ez az a rózsaszín csekk, ha így jobban ismered...
A kitöltéshez kérd édesanyád segítségét (bocs, a kérdésed alapján igencsak fiatalkának saccollak), utána a pénzzel együtt a csekkfeladásnál kell feladni. Lényeges dolog, hogy a feladási díj úgy 300 forint, az összeget, ha tudod, úgy válaszd meg, hogy ne kelljen havonta befizetned.
 
Köszönöm a segítséget!
Mégegy kérdés:
Belföldi postautalványt hol lehet szerezni, és hogyan kell feladni?
 
Aki most vág bele a játékba, az tényleg megnyugodhat, nagyon sokáig lesznek új kihívások. Mivel az irc-es közösség már rég szétoszlott, így a feladatok teljesítése és az előrehaladás is lelassult. Nem tudom Maci most mennyit foglalkozik a játékkal, pl milyen sűrűn vannak labirintus frissítések. Én személy szerint két ok miatt hagytam abba, az egyik a wow, a másik, hogy meguntam a 8-10 hónapos fejlesztési időszakokat. A fejlesztés nem volt folyamatos, ha többen a lehetőségek végére jutottunk, utána indult a fejlesztés ami elvitt további fél évet, vagy többet.
Azt mondom, ha egyedül vágsz bele a játékba, és vévgig saját erőből játszol segítség nélkül, 3-4 évig simán elkalandozhatsz anélkül, hogy kifogynának az újdonságok.
 
Líthas!

Bár nem priviben írok, hanem itt, nekem lenne néhány bátorító szavam.
A fórumon sok olyan bejegyzést lehet olvasni, hogy X vagy Y abbahagyja a játékot, mert nem lát elég fejlesztést benne, nem találkozik többet elég kihívással. Ne feledjetek el ugyanakkor két dolgot:
1. a fejlesztést kb. 1 ember végzi, a játékot kb. sok ember játssza. Nehéz ám így fojamatosan új kihívásokat készíteni, hiszen azok, akik elértek (mondjuk így) a játék végére, azok már évek óta, szinte a játék kezdetétől nyomják, igen aktívan, és akkor még nekik is tetszett itt játszani.
2. egy kezdő játékos (főleg, ha vonzónak találja,) legalább 2-3 évnyi játék elé néz, ha most elkezdi. Ezzel nem azt szeretném támogatni, hogy ne legyen fejlesztés tovább, hiszen a kezdőket is el kell látni izgalommal (ezt már egyszer megírták, működik), meg a vérprofi haladókat is (erre viszont Maci vagy kevés időt fordít, vagy nem elég rá egymagában).
Jómagam most kacsintok a 38. szint felé, szép és kényelmes játékkal ez a 3. évem, amit játszom, és az a havi 500 forint nem vág hanyatt, megéri nekem a szórakozás ezen formájáért. Vannak céljaim (mint mindenki másnak: enyém legyen a leghatalmasabb karakter ), és mivel annak ellenére, hogy a 4. zónából lassan áttérek az 5. zónába, vannak feladataim, ezért úgy gondolom, még egy évet simán végig fogok kellemesen szórakozva játszani.
Remélem aktív játékostársaim egyetértenek az eddig elmondottakkal.
Finderal
 
Szevasztok!

Én húsvét után szeretnék indítani egy karaktert, mert nagyon tetszik a játék, de ezek a naénmentemmertnicselégfejlesztés típusú hozzászólások nagyon elbizonytalanítottak. Tényleg ennyire reménytelen a játék? És kb hányan játsszák még? Valaki írna pár infót privibe?
Köszi!
 
Üdv!

Télleg kár ezért a játékért, szerintem lehetne jókat szórakozni vele. Nekem még sok újdonság van, de a játékélmény nem az igazi, így meggondolom én is, hogy újra befizessek majd, ha lejár a befizetésem. Ha esetleg visszajössz, akkor a 1080-as, vagy a 2475-ös karakternek írj.

Lord Cormacc
 
Üdv mindenkinek!

Mivel nem találtam olyan topicot, hogy A vég! jobb hijján ide irom szomorú közlendőmet, hátha valaki elolvasa.

Mivel az összes küldetést megcsináltam, nincs mit csinálnom, nincs miért küzdenem. Igy úgy érzem számomra végetért a KF. Előfizetésem rövidesen lejár, és már nem fizetek be. Nincs miért. Az már csak hab a tortán, hogy a KF legrohadtabb, legnehezebb küldetéséért /Hatalom Könyve/amiért kb. 4-5 hónapot küzdöttem, a jutalom 1 azaz egy darab Yrolg roncsoló tokken volt. Nekem!? Yrolg egyik legnagyobb harcosának. Mit kezdjek vele? Nem mondom, hogy az a 2 HP mellé nem jött jól, de azért meg semmit nem tudtam venni a csodabazárban. Megvettem a tapasztalatsűrítő +10-est 10 HP-ért, de semmi nem történt. A bug ki van mentve a mai dátummal. Hát ezek miatt, most szögre akasztom felszerelésemet és Wolflin főterén leheveredve várok, míg új kihívások nem lesznek. Remélhetőleg nem kell az idők végezetéig ott ücsörögnöm és Maci minnél hamarabb ráeszmél, hogy ez igy nem vezet sehova és újra felkerekdhetek , hogy szembenézzek az új kihívásokkal és küldetésekkel.

További jó kalandozást kívánok!


Spawn, Maszatka irányítója

u.i.: ha valami újítás van értesítsetek, jövök!
 
Hát igen, mindenki gyorsan felszívódott. Ahogy lassan kihalt az irc mindenki abbahagyta a játékot. Megjött a WoW. Nem azt mondom, hogy a KF ne tudna legalább ilyen szórakozást nyújtani, de itt nem kell a játékvezető ( vagy hívhatjuk Blizzard-nak) fülét rágni hónapokig, vagy akár egy évig, hogy legyen valami fejlesztés. Persze tudom, ha nincs elég játékos, fejlesztés sincs, ami lassan a játék halálát jelenti.

Leo, izem és Tile is WoW-ozik asszem ahogy én is, de némi malőr folytán külön servereken játszunk... Szóval szétszéledt a csapat.
Ki tudja, talán Maciegyszer megint előveszi a KF-et és lesz még valami a játékból...

Magx
 
Üdv Archimedes!

Még mindig hazánktól távol???

Hát az az igazság, hogy Qwyxy, Magx, Leo, MaxPower, Kacor, izem, turek, és mind a többi régi embersereg eltünt. A karakterek "élnek", nem lettek törölve, de nem játszik senki. Finoman fogalmazva a játék elmult egy évében semmi, azaz semmi nem történt. Én még be vagyok fizetve márciusig aztán azt hiszem én is beállok a fenti hosszú sorba. Aztán amikor ránkköszönt majd az új zónák hada akkor feléledünk téli álmunkból és újra együtt kalandozgatunk........

Remélem a Beho álláshirdetésében a programozót Nekünk keresik)))

Spawn
 
Nem jol emlekszel, mert en csinaltam de mar en se jatszom regota. Lejart az elofizetesem mar honapokkal ezelott.

Amugy mielott abbahagytam az addigi informaciokat felraktam, azota meg amiota nincs mas nem nagyon lenne mit frissiteni.

Amugy van valami ujsag? WoW-osok elerhetoek valahol, meg a regi arcok?

Archimedes 2046
 
Miluuu (1387) gnóm mágus az én karim volt még vagy 2.5 - 3 éve mikor az egész játék elindult.
Csak akkor még asszem fixen 1500 volt a játék, annyit meg nem ért úgyhogy átadtam valakinek, aki játszott vele tovább.
Most meg meglepődve vettem észre, hogy hogy már lehet csak 1 karival is játszani, úgyhogy indítok is rögtön egy új karaktert mivel ma írták jóvá a krediteket.
 
Üdv!

Nem igazán friss sajnos. Ha jól emlékszem Mage csinálta, de mióta szünetelteti a játékot azóta nem nyúlt hozzá.
Lenne aki csinálná szerintem, de "nem fér" a progihoz.
A régieket nem tudjuk elérni.
Az alábbi karihoz van valami közöd???:
Miluuu (1387) gnóm mágus
 
Sziasztok!

A kf hyper mennyire up-to-date? Mert látom, hogy ott huszonvalahanyadik szint körül van az utólsó szintlépés dokumentálva, de jó öreg Qwyxy kománk már a 63. szintet nyomja. Frissíti még azt valaki, vagy felejtős az egész?
 
Kössz!
 
Hali,
a karakter tapasztalati szint van limitálva. Max. 3-ik szintű lehet.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Infók | Csere-bere | Fejlesztési ötletek | Bugok | Segítség kezdôknek | Labirintusok | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.